StormGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μιας και αρχιζουν να παιζουν καλουτσικες τιμες και με την black friday να μην αργει θα ηθελα τα φωτα σας περι ενος προβληματισμου που εχω. Θελω να διαθεσω κοντα στα 1000 ευρω για μια καλη τηλεοραση. Η αποσταση κειμενεται απο τα 2,5μ εως τα 4μ. Σημερα για λιγες ωρες υπηρχε σε προσφορα η samsung 55mu8000 στα 990. Αλλα δισταξα να πατησω αγορα γιατι σκεφτομουν μηπως να παρω την samsung 65mu6100. H μια με καλυτερο πανελ αλλα μικροτερη, τι θα μου προτεινατε να διαλεξω σε περιπτωση μιας αντιστοιχης προσφορας;
chriszla Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα όχι την mu6100 σε τόσο μεγάλες ίντσες. Θα εμφανίζονται όλες οι ατέλειες του μοντέλου. Είναι entry level μοντέλο και 60hz panel.
heavyrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 το καλη ειναι σχετικο για τον καθενα,το μονο σιγουρο, βαση χαρακτηριστικων, ειναι οτι με 1000€ δεν παιρνεις καλη 65αρα, αλλα μπορεις να βρεις μια αξιοπρεπεστατη 55αρα.
StormGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 το καλη ειναι σχετικο για τον καθενα,το μονο σιγουρο, βαση χαρακτηριστικων, ειναι οτι με 1000€ δεν παιρνεις καλη 65αρα, αλλα μπορεις να βρεις μια αξιοπρεπεστατη 55αρα. Σε σχεση με την 42' LG οχταετιας που εχω τωρα ολες αεροπλανο θα μου φαινοντε. Το θεμα ειναι με αυτα τα λεφτα τι καλυτερο "αντικειμενικα" μπορω να παρω. Ισως BF να δουμε καμια καλη προσφορα και μπορσεω να παω σε 65. Αλλιως και με 55 πιστευω παλι θα κανω την δουλεια μου. Και μιας εσεις εδω περα ειστε λιγο πιο εμπειροι απο εμενα. Θα μπορουσατε να προτεινεται κανα μοντελο στις 55 η στις 65 να εχω υποψην μου τις επομενες εβδομαδες
chriszla Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Samsung mu8000, LG 850v, Sony 9005 και LG Oled b7 ή Samsung Qled q7 και είσαι καλυμμένος :-P
woox-2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αθλητικά κτλ με τήν 65 αρα συγκεκριμένο μοντέλο, θα έχεις vertical banding, λόγω τού πολύ κακού grey uniformity που έχει τηλέοραση, θα φαίνονται η γραμμές οτάν κινητέ η μπάλα δεξία και αριστερά και κατά το σουτ,κοίτα όμως πέραν αυτού του θέματος που πρέπει να συμβιβαστείς μιλάμε για va panel η samsung βάζει στίς 65 ρες τίς, οπόταν μια χαρά θα είναι γιά σειρές ταινίες κτλ, σχετικά πάντα με τέτοια λεφτα, ακόμα και για gaming θα σε καλύψει, πέραν του fifa pro και γενικά αθλητικο περιεχόμενο που είναι κακή, χαμηλό input laq, απλά να καταλάβεις τι παίζει το ίδιο μοντέλο 55 άρα, λογικα γραμμές δεν θα φενονται, γιατί όσο πιο μεγάλο πάνελ, κακό grey uniformity, θα βλέπεις τις ατέλειες τού. Αυτά για να έχεις μια ιδέα τι θα συναντήσεις, έζησα καλά τα συγκεκριμένα μοντέλα απο εμπειρία μιλάω, τα ίδια λένε κάι το www.rtings.com το καλυτερο site πού αξιόλογα τηλεοράσεις. Λοιπών αν δεν ασχολησε με τα αθλητικά, βουρ για την 65 άρα , με va panel η διάφορες είναι αστείες με την 55 αρα, μια χαρά θα φαίνονται η ταινίες στη 65 αρα και το μαύρο τις λόγω τού va panel. Και εδώ που λέμε με κάποιους συμβιβασμούς στη ποιότητά εικόνας (οχι χαώδης) μέτρα, απολογούμαι γιά την γραφή μου,γράφω απο κινητό
heavyrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το budget δεν ειναι μικρο, οποτε μπορεις και τα δυο λιγο πολυ. Ειναι καθαρα τι θες. Εγω θα προτιμουσα το μεγεθος γιατι για να μιλαμε για πραγματικα σοβαρη τηλεοραση κοιταμε σε sony xe9000 και πανω οπου ειναι αρκετα εκτος προυπολογισμου. Ειδικα αφου η αναβαθμιση ειναι απο 42αρα 8ετιας, και το μετρο συγκρισης σου ειναι αυτο η 65αρα θα σου δωσει το wow factor που λεμε (οχι οτι μια 55αρα δεν θα σε εντυπωσιασει). Το μοντελο που ειναι πιο value for money στην "φθηνη" κατηγορια ειναι η mu6100. Αν διαβασεις τα υπολοιπα θεματα εχει υπεραναλυθει το μοντελο αυτο καθως και τα θετικα και τα αρνητικα του. Ξεχνας lg περαν των oled. Διαβασε και εδω http://www.insomnia.gr/topic/612242-site-με-αναλυτικες-πληροφοριες-για-τηλεορασεις/τα λινκ που εχω βαλει για να δεις τι σημαινουν οι ορολογιες και τα χαρακτηριστηκα ωστε να καταληξεις σ αυτα που σ ενδιαφερουν περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα