orestis000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν, Σε έναν υπολογιστή θέλω να βάλω 2 οθόνες. Αγόρασα από το skroutz έναν αντάπτορα που μετατρέπει το ένα βύσμα του vga σε 2. Τα συνδέω όλα μια χαρά αλλά μου δείχνει την ίδια οθόνη και στα δυο Monitors. Δοκίμασα να το αλλάξω από τις ρυθμίσεις αλλά τα windows εντοπίζουν μόνο μία οθόνη. Τι φταίει; Υ.Γ.1 έχω τελευταία έκδοση του οδηγού της nvidia Y.Γ.2. όλα αυτά τα κάνω μέσο teamviewer
spyros4776 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δε γίνεται με ένα καλώδιο να έχεις διαφορετική εικόνα σε 2 οθόνες, λογικό είναι να αναγνωρίζει μια οθόνη!Πρέπει η κάθε οθόνη να είναι συνδεμένη ξεχωριστά στο pc!
orestis000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 έχω 2 καλώδια τα οποία πάνε πάνω στον αντάπτορα και από εκεί σε ένα βήσμα πάνω στο pc. Άρα αυτό δεν γίνεται; Υπάρχει καμία λύση;
jgeorgiou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 αυτό που πήρες είναι απλό split (το ίδιο πράγμα σε 2 εξόδους) πρέπει την δευτερη οθόνη να την συνδέσεις σε 2η θύρα πάνω στο pc αν το pc δεν έχει 2η θύρα τότε πρέπει να αγοράσεις μια κάρτα γραφικών (όλες βγάζουν πλέον τουλάχιστον 3 εξόδους) με την κάρτα γραφικών θα πετύχεις αυτό που θες. (τσέκαρε γιατί ήδη μπορεί τις έχεις τις έξτρα εξόδους στο pc) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα