ekriksi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω βάλει στο slider revolution μια εικόνα και της προσθέτω ένα layer, στο layer είδα έχει την επιλογή να βάλω κώδικα css, οπότε βάζω έναν φτιάχνω ένα σχήμα πυραμίδα του προσθέτω opacity:0.5 και ενώ στο διαχειριστικο περιβάλλον του slider revolution φαίνεται να δουλεύει όταν πηγαίνω στην αρχική σελίδα του site δεν δουλεύει και παρατηρώ ότι το layer το πιάνει με opacity:1 με αποτέλεσμα να φαίνεται λευκό. Ξέρεις κάνεις τι μπορεί να φταίει γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να το βρω?? το css που εχω βαλει { width: 0; height: 0; border-bottom: 719px solid white; border-left: 200px solid transparent; border-right: 200px solid transparent; opacity: 0.5; } το css που παίρνει στην αρχική σελίδα με opacity: 1; z-index: 6; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); width: 0px; height: 0px; border-width: 0px 200px 475px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: white; border-left-style: solid; border-left-color: transparent; border-right-style: solid; border-right-color: transparent; opacity: 1; visibility: inherit; transition: none; text-align: inherit; line-height: 27px; margin: 0px; padding: 0px; letter-spacing: 0px; font-weight: 400; font-size: 16px; white-space: nowrap; min-height: 200px; min-width: 200px; max-height: 200px; max-width: 200px; transform: matrix3d(1, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 1); transform-origin: 50% 50% 0px; } και παρακάτω 2 φώτο
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε αντί για white να βάλεις rgba(255, 255, 255, .5)Οπτικά θα πρέπει να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα