Han Solo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν ψαχνω να βρω προγραμμα ετοιμο να το κατεβασω και ουτε να ετοιμη υλοποιηση για να αρχισω το mining , αλλα ψαχνω να βρω ολη την θεωρια πισω απο το Crypto Currency Mining ,πως δουλευει δηλαδη ωστε ειτε να φτιαξω το δικο μου προγραμμα , ειτε ... να εκτιμησω που "παει το πραγμα" ( αυτος ειναι ο κυριος λογος που ξεκινησα το θεμα ). Θα παρακαλουσα να μην γραψετε το 1η απλη απαντηση που θα σας εθει στο μυαλο . εχω διαβασει τι λεει το https://bitcoincore.org/bitcoin.pdf και αλλα αρθρα πανω στα crypto currencies , αυτο που ψαχνω αλλα και με ανησυχει ειναι οτι δεν υπαρχει ακομα ietf.org standard πανω στα crypto currencies εκτος απο τα Argon2i & Argon2d που δεν καλυπτουν ομως την οικονομικη υποσταση της ολης διαδικασιας ή πως συνδεεται με την παγκσμια οικονομια . Φυσικα θα πει καποιος χρησιμοποησε to google / bing / duck κλπ . Αφενος ολα τα search engines εχουν γινει για κλωτσιες και ποιο πολυ ωρα χανεις απο τον πολυτιμο χρονο σου απο το να βρεις χρησιμες και στοχευμενες πληροφοριες και αφετερου γιαυτο τον λογο εχω λογαριασμο στο insomnia . αν δεν υπηρχαν εστω και λογοι αλιευσης γρηγορα ή εστω αξιoπιστες πληροφοριες να το κλεισουμε το "ακαου" ρε παιδια
jgeorgiou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 η ελληνική γλώσσα λέει νόμισμα = νομίζειν (το ίδιο ισχύει για όλες τις αξίες και τα συμβατικά νομίσματα) Site: λινκ όσο περισσότεροι νομίζουν ότι έχει αξία , τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά αφού ακολουθεί το αξίωμα της προσφοράς-ζήτησης. Από ότι κατάλαβα τα τεχνικά τα διάβασες και σου έλειπε η "βασική αρχή". Αν πιάσεις την τάση και την ψυχολογία των πολλών θα γίνεις πλούσιος και δεν χρειάζεσαι κρυπτονομίσματα ότι και να κάνεις θα πλουτίσεις. Οι παλιοί που ήταν ποιο "αγράμματοι" το έλεγαν με άλλο τρόπο "κάνε με μάντη να σε κάνω πλούσιο" 1
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν ψαχνω να βρω προγραμμα ετοιμο να το κατεβασω και ουτε να ετοιμη υλοποιηση για να αρχισω το mining , αλλα ψαχνω να βρω ολη την θεωρια πισω απο το Crypto Currency Mining ,πως δουλευει δηλαδη ωστε ειτε να φτιαξω το δικο μου προγραμμα , ειτε ... να εκτιμησω που "παει το πραγμα" ( αυτος ειναι ο κυριος λογος που ξεκινησα το θεμα ). Θα παρακαλουσα να μην γραψετε το 1η απλη απαντηση που θα σας εθει στο μυαλο . εχω διαβασει τι λεει το https://bitcoincore.org/bitcoin.pdf και αλλα αρθρα πανω στα crypto currencies , αυτο που ψαχνω αλλα και με ανησυχει ειναι οτι δεν υπαρχει ακομα ietf.org standard πανω στα crypto currencies εκτος απο τα Argon2i & Argon2d που δεν καλυπτουν ομως την οικονομικη υποσταση της ολης διαδικασιας ή πως συνδεεται με την παγκσμια οικονομια . Φυσικα θα πει καποιος χρησιμοποησε to google / bing / duck κλπ . Αφενος ολα τα search engines εχουν γινει για κλωτσιες και ποιο πολυ ωρα χανεις απο τον πολυτιμο χρονο σου απο το να βρεις χρησιμες και στοχευμενες πληροφοριες και αφετερου γιαυτο τον λογο εχω λογαριασμο στο insomnia . αν δεν υπηρχαν εστω και λογοι αλιευσης γρηγορα ή εστω αξιoπιστες πληροφοριες να το κλεισουμε το "ακαου" ρε παιδια η καλύτερη αρχή για να μάθεις γύρω από το bitcoin και την blockchain τεχνολογία νομίζω είναι να κάνεις το μάθημα για τα ψηφιακά νομίσματα στο coursera. Θα σε βοηθήσει αφάνταστα και είναι και αρκετά τεχνικό https://www.coursera.org/learn/cryptocurrency μετά καλό είναι να διαβάσεις το βιβλίο του Αντωνόπουλου. Υπάρχει και η παλιά του έκδοση στα Ελληνικά αλλά νομίζω καλύτερα να διαβάσεις την τελευταία στα αγγλικά. https://www.bitcoinbook.info/translations-of-mastering-bitcoin/ 1
Han Solo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 σε ευχαριστω check2fire ησουν πολυ κατατοπιστικος εμαθα και αλλα στην πορεια και πσιτευω οτι ισως σαν μοντελο να χρησιμοποιηθει στο μελλον αλλα προς το παρον μου θυμιζει ποιο πολυ σαν φουσκα το ολο εγχειρημα γιατι εχει μια πολυ συγκεκριμενη αστοχια το ολο συστημα δεν ειναι ατρωτο και αποδειχθηκε με τα hacks (λογικο οταν δεν εχεις στρατιωτικου τυπου encryption με hardware αλλα soft) θα σκασει γιατι ανεβηκε λογω του οτι η κινα το απεκλεισε προσπαθωντας οι αεμρικανοι να αντισταθμισουν την εηξαγορα αμερικανικων ομολογων απο τους κινεζους επι δεκαετιας .καποια στιγμη θα τα βρουν και θα ξεφωουσκωσει ή θα αλλαξει μορφη στο ποιο επισμο οπως ειπα πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα