athotyros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα εχω το τηλ. του τιτλου το βουτηξα στη θαλασσα ναβγαλω μια φωτο και πνιγηκε το πηγα στην αντιπροσωπεια και δε μου το καλυψαν στην εγγυηση μου ειπαν οτι εινα αχρηστο και οτι δε συμφερει να φτιαχτει βρεθηκα προχθες Αθηνα και ενας φιλος με πηγε στην ομονοια σε κατι πακιστανους οι οποιοι καθαρισαν το κιν, και δουλεψε πηραν ολα τα αρχεια και τα αποθηκεθσαν σε sd card αλλα εχει καταστραφει η ταινια φωρτισης και δε φορτιζει μηπως ξερει καποιος αν αλλαζει και πως;Συγνωμη για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω ανκαποιος μπορει να βοηθησει.
turbat0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αν και offtopic, oι πακιστανοί δεν ήξεραν να φτιάξουν και τη φόρτιση? Παρεμπιπτόντως στείλε ένα p.m με τη διεύθυνση, ίσως χρειαστεί.
stelios18120 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Είχε μπει σε θαλασσινό νερό (αλάτι) και μετά από τόσες ώρες ο Πακιστανός το καθάρισε και δούλεψε?? Τι έκανε θαυμα ο Αλλάχ? Αυτό πώς έγινε? Ήσουν μπροστα όταν το "καθάρισε" ??
athotyros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Είχε μπει σε θαλασσινό νερό (αλάτι) και μετά από τόσες ώρες ο Πακιστανός το καθάρισε και δούλεψε?? Τι έκανε θαυμα ο Αλλάχ? Αυτό πώς έγινε? Ήσουν μπροστα όταν το "καθάρισε" ?? οχι ωρες εβδομαδες αφου αν δεν ειχε τελειωσει η μπαταρια θα περνουσα απο τους ηλιθιους της SAMSUNG στη κρητη και θα τους εκανα ρομπα αλλα δε κρατησε η μπαταρια.Δεν ημουν μπροστα αλλα το τηλ δουλεψε κανανικα αφου πηρα τα αρχεια μου που και αυταα με τους επιστημονες της samsoung τα ειχα ξεγραψει Αν και offtopic, oι πακιστανοί δεν ήξεραν να φτιάξουν και τη φόρτιση? Παρεμπιπτόντως στείλε ένα p.m με τη διεύθυνση, ίσως χρειαστεί. Ο πακι μου ειπε οτι επρεπε να βγαλει την οθονη αλλα δε το προσπαθησε γιατι υπηρχε περιπτωση να σπασει και ειναι πολυ ακριβη
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Είχε μπει σε θαλασσινό νερό (αλάτι) και μετά από τόσες ώρες ο Πακιστανός το καθάρισε και δούλεψε?? Τι έκανε θαυμα ο Αλλάχ? Αυτό πώς έγινε? Ήσουν μπροστα όταν το "καθάρισε" ?? Ο Αλλαχ ειναι μεγαλος
Left13S Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Να δουλεψε δια μαγειας αδυνατο.Να σου βαλανε μεσα τιποτα πακινστανικα ανταλλακτικα πιο σιγουρο μου φαινεται 2
KyrGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ή κοπριά καμήλας σε στικ. https://m.ebay.com/itm/Vinsic-Qi-Wireless-Charging-Charger-for-Samsung-Galaxy-S6-S7-Edge-S6-7-S8-Plus/182871379646?hash=item2a93fbcebe:g:o5AAAOSwblZZEDwm Πιθανόν το παραπανω να δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα