dimitrismitsos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παρέα.Λοιπόν έχω ένα Acer ES1-512 που λειτουργεί χωρίς κάποιο πρόβλημα.Ξαφνικά μια μέρα πατάω ιδιότητες και βλέπω ότι μου διαβάζει 3.80 από 4 ram που έχει και λέω δεν κάνω ένα τεστ στα bios να δω πόση μου διαβάζει και τότε συνειδητοποιώ ότι όταν ανοίγει το LAPTOP μπαίνει κατευθείαν στα windows δεν με βγάζει στο λογότυποι της Acer ούτε μου βγάζει επιλογή να πατήσω F2 να μπω στο μενού BIOS εγώ πατάω αλλά μάταια ξεκινάνε τα windows 10 κανονικά. Λύνω πλαστικά βίδες καλώδια βγάζω μητρική βγάζω μπαταρία bios ξαναβάζω ξανά συναρμολογώεμφανίζετε το λογότυπο της Acer για υπερβολικά λίγο για κλάσματα δευτερολέπτουκαι μετά μου εμφανίζει στην οθόνη No Bootable Deviceμπαίνω Bios με F2 κανονικά .κάνω ότι βλέπω σε ένα βίντεο που βρήκα στο net και μετά μπουτάρει κανονικά. Site: Μια δύο κλεισίματα τέλος. Αν ξανά χρειαστώ να μπω όμως μου κάνει τα ίδια πάλι και πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία ξανά και δεν είναι ότι καλύτερο να λύνω πλαστικά βίδες καλώδια μητρικές τα πάντα να κάνω την δουλεία μου . Έχει κανείς υποψία τι μπορεί να φταίει γιατί με κούρασε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα