Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εδω και 4 χρονια εχω αγορασει ενα build που μου προτειναν εδω.. το οποιο ειναι ZALMAN ZM-T2 BLACK,AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX,MSI FM2-A75MA-E35 RETAIL,COOLERMASTER RS400-PSAPI3-EU ELITE POWER. εχω πολλα προβληματα με την θερμοκρασια cpu παει 100+ στο gaming.. 2 φορες του εχω βαλει παστα αλλα το προβλημα μετα απο λιγο καιρο γυριζει..μηπως μπορειτε να προτεινετε καποιο ανεμιστιρακη απτο eshop   μεχρι 10 ευρω να βαλω στα πλαγια ωστε να βελτιοθει η κατασταση? ευχαριστω

Επεξ/σία από jcvd7
Δημοσ.
  • Like 2
Δημοσ.

οσο κακη και να ειναι η μαμα ψυκτρα αποκλειται να πιανει 100 βαθμους

μαλλον δεν παταει καλα.

για πιασε την ψυκτρα και δες αν ειναι ζεστη?

αν δεν ειναι, τοτε δεν παταει καλα, θελει βγαλσιμο, καθαρισμα αλλαγη παστας

θα πεσει σιγορυα 40 βαθμους ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα εδω και 4 χρονια εχω αγορασει ενα build που μου προτειναν εδω.. το οποιο ειναι ZALMAN ZM-T2 BLACK,AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX,MSI FM2-A75MA-E35 RETAIL,COOLERMASTER RS400-PSAPI3-EU ELITE POWER. εχω πολλα προβληματα με την θερμοκρασια cpu παει 100+ στο gaming.. 2 φορες του εχω βαλει παστα αλλα το προβλημα μετα απο λιγο καιρο γυριζει..μηπως μπορειτε να προτεινετε καποιο ανεμιστιρακη απτο eshop να βαλω στα πλαγια ωστε να βελτιοθει η κατασταση? ευχαριστω

Αυτά τα κουλερ τα παλιά της AMD ήταν πραγματικά άχρηστα. Απλά βάλε μια καινούρια ψυκτρα των ~15€ και θα είσαι golden.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 φορες το πηγα σε τεχνικο και τισ 2 φορες πατησε παστα και καθαρησε λιγο μεσα..μου ειπε οτι βαζουν χαλια ψηκτρες που δεν κανουν την δουλεια σε retail amd .οπωτε μεχρι 10 ευρω πια να παρω?

Επεξ/σία από jcvd7
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-64-gt-rev2-amd-cpu-cooler-80mm-p-PER.650174

μην περιμενεις ψυκτρα θηριο με 10Ε παρε αυτη που προτεινω θα εισαι κομπλε.

η σιγκεκριμενη ψυκτρα εχει διαθεσιμοτητα σε 4-7 μερες... αυτη η ψυκτρα κανει την δουλεια? http://www.e-shop.gr/zalman-cnps80f-cpu-cooler-p-PER.811323 

Δημοσ.

Oποιαδηποτε ψυκτρα με socket FM2 θα κανει αλλα επειδη μετα απο χρονια εχω ξεχωρισει την arctic σαν μια απο τις κορυφαιες εταιριες στον χωρο προτεινα την συγκερκιμενη. Ειναι σιγουρα υπεραρκετη φτηνη και -βασικο για εμενα- αθορυβη. Οπως ειπα ομως μπορεις να παρεις μια no name με 10€ και να βαρας το κεφαλι σου μετα ή δινεις 3€ παραπανω και εισαι ησυχος για μια ζωη.

Δημοσ.

Oποιαδηποτε ψυκτρα με socket FM2 θα κανει αλλα επειδη μετα απο χρονια εχω ξεχωρισει την arctic σαν μια απο τις κορυφαιες εταιριες στον χωρο προτεινα την συγκερκιμενη. Ειναι σιγουρα υπεραρκετη φτηνη και -βασικο για εμενα- αθορυβη. Οπως ειπα ομως μπορεις να παρεις μια no name με 10€ και να βαρας το κεφαλι σου μετα ή δινεις 3€ παραπανω και εισαι ησυχος για μια ζωη.

λεει οτι υποστηριζει επεξεργαστες με TDP εως 70w ενω ο amd μου ειναι 99.8.. εχει σημασια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...