Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα εχω φυγει απτο σπιτι που ειναι το πισι. Την δευτερα θα ξαναπαω. Βεβαια οταν την 8αρα την βαζω μονη της δεν ξεκιναει να μπουταρει. Εχει μαυρη οθονη. Λογικα αν ειχα και το μπιπ-μπιπ θα χτυπουσε. Ειδα οτι δν την εχει στην λιστα συμβατοτητας την 8αρα αυτη. Ειναι μια κορσερ. Οχι vengeance.

Ειναι of η 8αρα δεν κανουν παντα μπιπ οι μνημες.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα αλλες μνημες, αυτες που εχω στο συστημα τις υπογραφης μου. Στη πρωτη φωτο ειναι με 4χ4gb στην δευτερη με 3χ4gb και στην 3η με 2χ4gb. Δηλαδη αναγνωριζει κανονικα οση ραμ βαζω αλλα λεει usable 6.75 παντα. Επισης να πω οτι χρησιμοποιω την on board καρτα γραφικων της μητρικης.

Το bios μπηκα και ειδα οτι εχει την τελευταια version που ειναι το 2014.

post-258667-0-71267100-1509985577_thumb.png

post-258667-0-46288100-1509985579_thumb.png

post-258667-0-44206200-1509985580_thumb.png

Δημοσ.

Δοκιμασα αλλες μνημες, αυτες που εχω στο συστημα τις υπογραφης μου. Στη πρωτη φωτο ειναι με 4χ4gb στην δευτερη με 3χ4gb και στην 3η με 2χ4gb. Δηλαδη αναγνωριζει κανονικα οση ραμ βαζω αλλα λεει usable 6.75 παντα. Επισης να πω οτι χρησιμοποιω την on board καρτα γραφικων της μητρικης.

Το bios μπηκα και ειδα οτι εχει την τελευταια version που ειναι το 2014.

Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο pcsteps για το πρόβλημα σου και έδινε λύσεις , δυστυχώς είμαι από κιν και στον χώρο εργασίας και δεν μπορώ να το βρω, κάνε μια αναζήτηση αλλιώς θα στο βρω το βράδυ.
Δημοσ.

Εκανα αυτη τη μαγκια στο msconfig που βαζεις maximum memory και τωρα οταν εχω επανω 12gb ram γραφει 10,7gb usable.

Σιγα σιγα φτανουμε στην πραγματικη χωρητικοτητα.

EDIT. Εβαλα και τα 16gb απτις μνημες της υπογραφης μου και με max memory 16gb στο msconfig μου βγαζει 14,7gb ram. Τα 1,3gb ram που δεν εμφανιζονται υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιουνται για τα onboard  γραφικα? Πολλα δεν ειναι?

EDIT2. Μαλλον η 8αρα που δοκιμαζα στην αρχη εχει προβλημα.

Δημοσ.

Δες στο bios για ρυθμιση της κάρτας γραφικών. Πιθανόν από εκεί να σου τρώει giga. Αν όμως σου είναι αρκετή η διαθέσιμη μνήμη άστο όπως είναι. Επίσης πολλές φορές αυτό διορθώνεται με επανεγκατάσταση λειτουργικού. Αν έχει έναν άλλο δίσκο διαθέσιμο κάνε εκεί μια νέα εγκατάσταση.

Δημοσ.

Πιθανον υπαρχει θεμα συμβατοτητας,checkαρε αν η μητρικη πχ ειναι συμβατη μονο με single side μνημες πχ,το οτι βλεπεις ολα τα mb στο bios δε λεει κατι,δες ποσα ειναι διαθεσιμα στον task manager.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...