Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται. Εχω βαλει 12gb ram ddr3. Ειναι μια 8αρα και 2 των 2gb. Και οι 3 ειναι διαφορετικη μαρκα.

Στα προπερτις μου γραφει 8gb και usable 3,48.

Στο cpuid γραφει 12γβ ραμ.

Δειτε τα πριντσκρινς

Τι παιζει?

Η μητρικη ειναι ga78lmt

post-258667-0-28694300-1509792144_thumb.png

post-258667-0-10297600-1509792145_thumb.png

Δημοσ.

εμ δε θυμαμαι

gigabyte ε?

με το που μπεις στο bios πατα CTRL+F1

ετσι ανοιγει καποιες εξτρα επιλογες

και κανε και bios update

Δημοσ.

Τωρα εχω φυγει απτο σπιτι που ειναι το πισι. Την δευτερα θα ξαναπαω. Βεβαια οταν την 8αρα την βαζω μονη της δεν ξεκιναει να μπουταρει. Εχει μαυρη οθονη. Λογικα αν ειχα και το μπιπ-μπιπ θα χτυπουσε. Ειδα οτι δν την εχει στην λιστα συμβατοτητας την 8αρα αυτη. Ειναι μια κορσερ. Οχι vengeance.

Δημοσ.

Δοκίμασε στο msconfig, από την καρτέλα εκκίνηση υπολογιστή να πας στο επιλογές για προχωρημένους και να βάλεις tick στο κουτάκι μέγιστη μνήμη με το νούμερο που έχεις από κάτω σε MB.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα εχω φυγει απτο σπιτι που ειναι το πισι. Την δευτερα θα ξαναπαω. Βεβαια οταν την 8αρα την βαζω μονη της δεν ξεκιναει να μπουταρει. Εχει μαυρη οθονη. Λογικα αν ειχα και το μπιπ-μπιπ θα χτυπουσε. Ειδα οτι δν την εχει στην λιστα συμβατοτητας την 8αρα αυτη. Ειναι μια κορσερ. Οχι vengeance.

αμα δεν βλεπει την 8αρα πως βλεπει τα 8? 2x2=4...δηλαδη βλεπει μιση 8αρα και τα αλλα 2x2 κανονικα?

houston we have a problem! παιξει λιγο με τα dimm..

Δημοσ.

κανονικα οχι...αλλα καλο ειναι να ειναι ολα τα τα ιδια....τουλαχιστον να εχουν την ιδια συχνοτητα...για να ειναι πιο στεθερο το συστημα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...