mp123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 παρτε το ποδηλατα πηγαινετε σε ποδηλατοδρομους η σε συνοικιακους δρομους αρκει να μην ειστε σε κεντρικους δρομους.τι αλλο να πω. αμα τωρα στην διαδρομη εχει ποδηλατοδρομο αλλα μετα δεν εχει κουβαλατο.ετσι θα κανεις προπονηση για το τριαθλο για τους επομενους ολυμπιακους αγωνες.ελεος πια τι να πουμε αλλο. ετσι μου ερχετε να γυρισω τα πιτσιλιστιρια δεξια οπου βλεπω ποδηλατη στην παραλιακη να κανω πως πλενω τα τζαμια. μπονους. - θα εβαζα να πεταει καυτο λαδι αλλα θα λερωσει το αμαξακι.κριμα ειναι τωρα το πηραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Γιατι και εχει που εχει ποδηλατοδρομους τους χρησιμοποιουν ολοι τους ή συνεχιζουν να επιμενουν καπιοι να πηγαινουν απο τον δρομο? Πχ στο ευοσμο μεταξυ της περιφερειακής και της παραπλευρης οδου τριτση υπαρχει λωριδα πρασινου με πεζοδρομο και ποδηλατοδρομο σε μηκος ανω των 2χλμ. Ουκ ολιγες φορες εχω πετυχει ποδηλατες να κινουνται στο δρομο και οχι στον ποδηλατοδρομο. Βεβαια αυτος ο χωρος εχει δημιουργηθει ως χωρος αναψυχης αλλα ο ποδηλατοδρομος υπαρχει για να εξυπηρετησει το σκοπο για τον οποιο κατασκευαστηκε. Ειλικρινα ειμαι υπερ της δημιουργιας κοκ και για τα ποδηλατα, να μπουν και οι ποδηλατες σε μια ταξη και να μην θεωρουν οτι μπορουν να πηγαινουν οπουδηποτε και οπως θελουν. Γιατι σε περιπτωση ατυχήματος ποιος θα παθει αραγε την μεγαλυτερη ζημια το αυτοκινητο ή το ποδηλατο?. Και για ποιο λογο να νοιαζομαι περισσοτερο για τη ζωη τους παρα αυτοι οι ιδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ποδηλάτες,η πιο σιχαμένη ράτσα των δρόμων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ποδηλάτες,η πιο σιχαμένη ράτσα των δρόμων Τουλαχιστον εμείς γυμναζόμαστε.(είμαι ποδηλάτης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τουλαχιστον εμείς γυμναζόμαστε.(είμαι ποδηλάτης) το έχω προσέξει ας πούμε κάνετε σπιντ όταν περνάτε με κόκκινο και προσπαθείτε να αποφύγετε τα αυτοκίνητα που ξεκίνησαν με πράσινο από το άλλο φανάρι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 http://www.mbike.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BA/ Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ποδηλάτες,η πιο σιχαμένη ράτσα των δρόμων ταξιτζης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ταξιτζης? οι ταρίφες είναι το νούμερο 2 στην λίστα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 να μην πουμε το αλλο με τους ποδηλατες. περπατας στον πεζοδρομο ερχονται με τα ποδηλατα δεν φτανει αυτο σου χτυπανε το κουδουνι να περασουν. καυτο λαδι , μπανανοφλουδα που τους χρειαζετε. να σεβοντε να τους σεβαστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 να μην πουμε το αλλο με τους ποδηλατες. περπατας στον πεζοδρομο ερχονται με τα ποδηλατα δεν φτανει αυτο σου χτυπανε το κουδουνι να περασουν. καυτο λαδι , μπανανοφλουδα που τους χρειαζετε. να σεβοντε να τους σεβαστω. Aπαγορεύεται να καβαλάς το ποδήλατο σε πεζόδρομους απ όσο γνωρίζω, το κάνω μόνο εαν δεν υπάρχει κανεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Aπαγορεύεται να καβαλάς το ποδήλατο σε πεζόδρομους απ όσο γνωρίζω, το κάνω μόνο εαν δεν υπάρχει κανεις . επιτρεπονται μονο σε δρομους και ποδηλατοδρομους οσες φορες παω με το ποδηλατο σε πεζοδρομιο,(αναγκαστικα γιατι θα με πατησουν στο δρομο) δεν ενοχλω πεζους, ουτε δυσανασχετω αμα πανε αργα, αν τυχει και κανουν ακρη περναω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 επιτρεπονται μονο σε δρομους και ποδηλατοδρομους οσες φορες παω με το ποδηλατο σε πεζοδρομιο,(αναγκαστικα γιατι θα με πατησουν στο δρομο) δεν ενοχλω πεζους, ουτε δυσανασχετω αμα πανε αργα, αν τυχει και κανουν ακρη περναω. Σωστός! Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ. Πηγαίνω με πολύ χαμηλή ταχύτητα, χωρίς να χτυπάω καμπανάκια και χωρίς να τους κολλάω μην τυχόν και νομίσουν ότι το κάνω για να κάνουν άκρη. Αν με πάρουν χαμπάρι και κάνουν άκρη για να περάσω, περνάω και λέω και ένα ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγώ αμα λάχει κάνω και σούζα μπροστά στα φανάρια όταν περιμένουν στα κουτιά τους σαν βλάκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και εγω οταν βρεχει ή εχει παγωνια αναβω στο κουτι μου το καλοριφερακι του, αναβω το τσιγαρακι μου , ακουω μουσικουλα και σπαω πλακα με καποιους που προσπαθουν σαν βλακες να κανουν ζουσα με τα καρουλακια τους. Διασκεδαζω ιδιαίτερα να τους βλεπω μουσκεμα, να τρεμουν τα δόντια τους και σαν βλακες να προσπαθουν ακομη να κανουν σουζα. Αμα λαχει και καμμια λακουβα, πεφτω με δυναμη μεσα να δω την φατσα τους πως γινεται οταν τους ερχονται στη μουρη τα βρωμονερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και εγω οταν βρεχει ή εχει παγωνια αναβω στο κουτι μου το καλοριφερακι του, αναβω το τσιγαρακι μου , ακουω μουσικουλα και σπαω πλακα με καποιους που προσπαθουν σαν βλακες να κανουν ζουσα με τα καρουλακια τους. Διασκεδαζω ιδιαίτερα να τους βλεπω μουσκεμα, να τρεμουν τα δόντια τους και σαν βλακες να προσπαθουν ακομη να κανουν σουζα. Αμα λαχει και καμμια λακουβα, πεφτω με δυναμη μεσα να δω την φατσα τους πως γινεται οταν τους ερχονται στη μουρη τα βρωμονερα. σωστος. βλεπω δεν ειμαι ο μονος που το κανω. να δεις διασκεδαση οταν τους κορναρεις οταν εισαι πισω τους.κανουν πεταλι πιο γρηγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα