kalogeros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 παρε το μηχανακι.ετσι δεν εμποδιζεις κανεναν. στον δρομο ποτε δεν εχω ατυχημα.οδηγαω 20 χρονια.τον ασχετο που κανει βλακειες στον δρομο το κοβεις απο μακρυα π.χ παππους , καγκουρας , βλεπεις πως οδηγαει τι αυτοκινητο εχει κ.λ.π. εχω δεν εχω στοπ παντα ελεγχω τον αλλο που εχει στοπ μην πεταχτει. το ποδηλατο πως θα το δεις π.χ στην παραλιακη απο φαληρο ωσ την βουλα καλοκαιρι με ηλιο. ποσες φορες την εχω πατησει ετσι.το βραδυ δεν το συζητω .εκει πανε σαν κοπαδι ακριβως .πιανουν δυο λωριδες και πανε σαν τα ζωα. θα μου πεις τωρα τροπος ζωης .εναλλακτικη λυση για το κυκλοφοριακο ,οικολογικα κ.λ.π. εδω δυστυχως η ευτυχως ειναι ελλαδα.δεν ειναι βορεια ευρωπη. Φίλε μου, δεν σε ρώτησα να μου πεις με ποιο από τα οχήματά μου θα πάω στη δουλειά. Αν θέλω να πάω με το ποδήλατο, θα πάω με το ποδήλατο και θα είσαι ο τελευταίος που θα ρωτήσω. Άλλο πράγμα σε ρώτησα. Σύμφωνα με τη λογική σου, θα πρέπει να πηγαίνω μόνο στις ποδηλατολωρίδες. Και σου ξαναλέω, η διαδρομή μου έχει ποδηλατολωρίδα μόνο στη μισή απόσταση, άρα στην άλλη μίση τι πρέπει να κάνω σύμφωνα με το σκεπτικό σου; Bonus ερώτηση. Ο δήμος στον οποίο μένω δεν έχει ποδηλατολωρίδα. Πουθενά. Ο κοντινότερος ποδηλατόδρομος στο σπίτι μου είναι κάπου 3 χιλιόμετρα μακρυά. Να το πετάξω το ποδήλατο, να κάνω βόλτες μόνο μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου ή μήπως να το κουβαλάω στην πλάτη για 3 χιλιόμετρα κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιήσω. Επίσης, αν πάρω το μηχανάκι, θα βγει κάποιος άλλος σε άλλο θέμα και θα κράζει τα μηχανάκια που είναι ότι πιο επικίνδυνο κυκλοφορεί γιατί χώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα, καβαλάνε τα πεζοδρόμια, κάνουν σούζες κλπ κλπ. και θα πει να παίρνουμε αυτοκίνητο, μετά θα βγει ένας άλλος και θα κράζει τα αυτοκίνητα για 1002 λόγους και θα πει να πηγαίνουμε με τα πόδια και στο τέλος θα καταλήξουμε ότι θα πρέπει να καθόμαστε σπίτι για να μην ενοχλείται κανένας. Άρα, σύμφωνα με το σκεπτικό σου άκρη δεν βγαίνει. Και για το τέλος άφησα το καλύτερο. Δεν ξέρω πώς είναι η παραλιακή από φάληρο μέχρι βούλα, δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου, αλλά αν δεν μπορείς να δεις ένα ποδήλατο, παρά το το ρημάδι πριν σκοτώσεις κανέναν. Γιατί, αν δεν μπορείς να δεις ένα ποδήλατο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα δεις ένα μηχανάκι; Δεν διαφέρουν και πολύ αυτά τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ΑΡΘΡΟ 40: Ειδικοί κανόνες για οδηγούς ποδηλάτων Οι οδηγοί ποδηλάτων απαγορεύεται δ) Να κινούνται ανά δύο ή και πλείονες παράλληλα. στ) Να χρησιμοποιούν εν κινήσει ακουστικά που έχουν συνδεθεί με φορητά ραδιόφωνα και άλλες παρεμφερείς ηχητικές συσκευές. Από τη διάταξη αυτή εξαιρούνται ακουστικά και κεφαλόφωνα ανοικτής ακρόασης φορητών συσκευών ραδιοεπικοινωνίας που χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία σε μικρή απόσταση μεταξύ των οδηγών ποδηλάτων ή μεταξύ των οδηγών των οχημάτων αυτών και σταθμών βάσης. στα παραπανω που λεει ο νομος κανενας ποδηλατης δεν τα τηρει στον δρομο.εδω να παει η τροχαια να τους γραψει ολους που βγαινουν μαζι μα καλα τωρα ειναι ιδιο η μηχανη με το ποδηλατο. με την λογικη πως ολοι μπορουμε να χρησημοποιουμε τον αυτοκινητοδρομο μπορω να παρω 10 προβατα και να τα πηγαινω βολτα. Οδηγός: Πρόσωπο το οποίο οδηγεί κάθε είδους όχημα ή ζώα μεμονωμένα ή σε αγέλες και ποίμνια ή ζώα όταν χρησιμοποιούνται για έλξη, για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων ή ίππευση. Άρα ο ποδηλάτης είναι οδηγός. αρα και ο βοσκος οδηγος ειναι βαση του κοκ. επειδη δεν βρισκουμε ακρη με τα ποδηλατα γιατι νομιζετε ολοι που εχετε ποδηλατα πως ειμαστε ολλανδια η σουηδια εδω ειμαστε ελλαδα.δεν υπαρχουν οι υποδομες.αν υπηρχαν αλλαζει το πραγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 εδω δυστυχως η ευτυχως ειναι ελλαδα.δεν ειναι βορεια ευρωπη. Φαίνεται από το post σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 μπορει αυτα που λεω σε καποιους να κακοφανουν αλλα επειδη λογο δουλειας εχω γυρισει σε πολλες χωρες εδω ειμαστε κατι ενδιαμεσο.ουτε βορεια ευρωπη που εχουν κανονες που θελοντας και μη θα τους ακολουθησεις αλλα ουτε ασια που γινετε το ελα να δεις.ειμαστε μια ενδιαμεση κατασταση.δεν εχετε δει τα χειροτερα .για αυτο επειδη βορεια ευρωπη ποτε δεν θα γινουμε ουτε θελω να γινουμε παλι καλα που ειμαστε ετσι. κατι για το τελος.πηγαινετε να οδηγησετε ποδηλατο στην ινδια.αμφιβαλω αν ποτε θα το ξαναπαρετε.γιαυτο να λετε παλι καλα που το παιρνετε στον δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ΑΡΘΡΟ 40: Ειδικοί κανόνες για οδηγούς ποδηλάτων Οι οδηγοί ποδηλάτων απαγορεύεται δ) Να κινούνται ανά δύο ή και πλείονες παράλληλα. στ) Να χρησιμοποιούν εν κινήσει ακουστικά που έχουν συνδεθεί με φορητά ραδιόφωνα και άλλες παρεμφερείς ηχητικές συσκευές. Από τη διάταξη αυτή εξαιρούνται ακουστικά και κεφαλόφωνα ανοικτής ακρόασης φορητών συσκευών ραδιοεπικοινωνίας που χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία σε μικρή απόσταση μεταξύ των οδηγών ποδηλάτων ή μεταξύ των οδηγών των οχημάτων αυτών και σταθμών βάσης. στα παραπανω που λεει ο νομος κανενας ποδηλατης δεν τα τηρει στον δρομο.εδω να παει η τροχαια να τους γραψει ολους που βγαινουν μαζι μα καλα τωρα ειναι ιδιο η μηχανη με το ποδηλατο. με την λογικη πως ολοι μπορουμε να χρησημοποιουμε τον αυτοκινητοδρομο μπορω να παρω 10 προβατα και να τα πηγαινω βολτα. Οδηγός: Πρόσωπο το οποίο οδηγεί κάθε είδους όχημα ή ζώα μεμονωμένα ή σε αγέλες και ποίμνια ή ζώα όταν χρησιμοποιούνται για έλξη, για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων ή ίππευση. Άρα ο ποδηλάτης είναι οδηγός. αρα και ο βοσκος οδηγος ειναι βαση του κοκ. επειδη δεν βρισκουμε ακρη με τα ποδηλατα γιατι νομιζετε ολοι που εχετε ποδηλατα πως ειμαστε ολλανδια η σουηδια εδω ειμαστε ελλαδα.δεν υπαρχουν οι υποδομες.αν υπηρχαν αλλαζει το πραγμα. Παρέθεσες ένα άρθρο του ΚΟΚ χωρίς να έχει καμία σχέση με αυτό που σε ρώτησα. Μα εντελώς καμία. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω πώς διάλο συνδέεται με αυτό που σε ρώτησα. μα καλα τωρα ειναι ιδιο η μηχανη με το ποδηλατο. Φίλε μου, στο δικό σου μυαλό δεν είναι το ίδιο, αλλά σε κάποιου άλλου είναι ενώ σε κάποιου τρίτου το μηχανάκι είναι χειρότερο από το ποδήλατο. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν υπάρχει το τέλειο. Αυτό που θεωρείς εσύ σωστό, κάποιος άλλος το θεωρείο λάθος, γι' αυτό μην γενικεύεις. Και για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, κάτσε και σκέψου πόσα άτομα σκοτώνονται κάθε χρόνο με μηχανές και πόσα με ποδήλατα. Τη βρήκες την απάντηση ή θέλεις βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 την απαντηση την εδωσες μονος σου διαλεξε καποια απο αυτες που λες - Να το πετάξω το ποδήλατο, να κάνω βόλτες μόνο μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου ή μήπως να το κουβαλάω στην πλάτη για 3 χιλιόμετρα κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιήσω. - τωρα για τα ατυχηματα ειναι πιστευω λιγο ατοπο.ποσος ειναι ο αριθμος των μηχανων ποσος ειναι ο αριθμος των ποδηλατων.ποσες ωρες κυκλοφορει μια μηχανη ποσο ενα ποδηλατο.αρα αυτο δεν στεκει. προσωπικα τα σεβομε τα μηχανακια παρα τα ποδηλατα.παντα προσεχω τις μηχανες .τα ποδηλατα οχι τοσο πολυ.τα θεωρω επικυνδινα. μπονους - καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 την απαντηση την εδωσες μονος σου διαλεξε καποια απο αυτες που λες - Να το πετάξω το ποδήλατο, να κάνω βόλτες μόνο μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου ή μήπως να το κουβαλάω στην πλάτη για 3 χιλιόμετρα κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιήσω. - τωρα για τα ατυχηματα ειναι πιστευω λιγο ατοπο.ποσος ειναι ο αριθμος των μηχανων ποσος ειναι ο αριθμος των ποδηλατων.ποσες ωρες κυκλοφορει μια μηχανη ποσο ενα ποδηλατο.αρα αυτο δεν στεκει. προσωπικα τα σεβομε τα μηχανακια παρα τα ποδηλατα.παντα προσεχω τις μηχανες .τα ποδηλατα οχι τοσο πολυ.τα θεωρω επικυνδινα. μπονους - καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα. Σέβεσαι δηλαδή που σε περνάνε κάθε φορά, πάνε πρώτα στην σειρά/φανάρια καταπατώντας διπλή λωρίδα, διασταύρωση κτλ. Δέχεσαι που προχωράνε πάνω στα πεζοδρόμια σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δέχεσαι που τα μισα και παραπάνω προκαλούν ηχορύπανση και ρύπανση της ατμόσφαιρας. Όσο για τα τσιγάρα, στα @@ μας. Συγχαρητήρια σου δίνω λοιπόν που καταργεις τα ποδηλατα, ενα μέσο μεταφοράς όχι μόνο υγιέστατο αλλά και οικολογικό, ήσυχο κτλ με πολλα πλεονεκτήματα ΑΝ χρησιμοποιείται σωστά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το κόμπλεξ που τα μηχανάκια "Πάνε πρώτοι στη σειρά" πότε θα το ξεπεράσετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σέβεσαι δηλαδή που σε περνάνε κάθε φορά, πάνε πρώτα στην σειρά/φανάρια καταπατώντας διπλή λωρίδα, διασταύρωση κτλ. Δέχεσαι που προχωράνε πάνω στα πεζοδρόμια σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δέχεσαι που τα μισα και παραπάνω προκαλούν ηχορύπανση και ρύπανση της ατμόσφαιρας. Όσο για τα τσιγάρα, στα @@ μας. Συγχαρητήρια σου δίνω λοιπόν που καταργεις τα ποδηλατα, ενα μέσο μεταφοράς όχι μόνο υγιέστατο αλλά και οικολογικό, ήσυχο κτλ με πολλα πλεονεκτήματα ΑΝ χρησιμοποιείται σωστά. Αμα θες να εισαι πρωτος στη σειρα παρε μηχανακι και εσυ τοσα απλα αλλα ειναι τα τραγικα σφλαματα που κανουν τα μηχανακια το οτι παταν γραμμη και παν μπροστα ειναι πτεσμα μπροστα στα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αμα πατησουν κανα πεζο στη διαβαση δεν ειναι πταισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σέβεσαι δηλαδή που σε περνάνε κάθε φορά, πάνε πρώτα στην σειρά/φανάρια καταπατώντας διπλή λωρίδα, διασταύρωση κτλ. Δέχεσαι που προχωράνε πάνω στα πεζοδρόμια σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δέχεσαι που τα μισα και παραπάνω προκαλούν ηχορύπανση και ρύπανση της ατμόσφαιρας. Όσο για τα τσιγάρα, στα @@ μας. Συγχαρητήρια σου δίνω λοιπόν που καταργεις τα ποδηλατα, ενα μέσο μεταφοράς όχι μόνο υγιέστατο αλλά και οικολογικό, ήσυχο κτλ με πολλα πλεονεκτήματα ΑΝ χρησιμοποιείται σωστά. τις μηχανες τις σεβομε γιατι για να οδηγησεις μηχανη πρεπει να το λεει η καρδια σου επισεις γιατι παντα λεω να παρω μια μηχανη αλλα φοβαμε.σκεψου ο αλλος για να την οδηγει πρεπει να εχει ξεπερασει τους φοβους του. το αλλο που λες μιλα λιγο καλυτερα.το αν καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα κανω λιγο χιουμορ στο --Πρέπει, κάποια στιγμή, όλοι εσείς οι καπνιστές να καταλάβετε, ότι αυτή η κακιά συνήθεια, εκτός από ανθυγιεινή, είναι και πάρα πολύ ενοχλητική. αλλα τι περιμενω.οικολογογος σου λεει αλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 τις μηχανες τις σεβομε γιατι για να οδηγησεις μηχανη πρεπει να το λεει η καρδια σου επισεις γιατι παντα λεω να παρω μια μηχανη αλλα φοβαμε.σκεψου ο αλλος για να την οδηγει πρεπει να εχει ξεπερασει τους φοβους του. το αλλο που λες μιλα λιγο καλυτερα.το αν καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα κανω λιγο χιουμορ στο --Πρέπει, κάποια στιγμή, όλοι εσείς οι καπνιστές να καταλάβετε, ότι αυτή η κακιά συνήθεια, εκτός από ανθυγιεινή, είναι και πάρα πολύ ενοχλητική. αλλα τι περιμενω.οικολογογος σου λεει αλλος. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι οικολόγος, απλά μαρεσει να καβαλάω το ποδηλατακι μου και να πάω όπου θέλω αν είναι σχετικά κοντά. Βέβαια έχω κάνει και μεγάλες αποστάσεις και πάντα απεφευγα κεντρικούς και εθνικους, πάντα πηγαινα από εναλλακτικούς και μικρούς και ας έκανα και 20 λεπτά παραπάνω. Υγ.Και μηχανάκι έχω (xmax 250 2011) και αυτοκίνητο (passat 2006). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 το θεμα με τα ποδηλατα δεν ειναι αν κανει ο αλλος βολτα στην γειτονια η σε συνοικιακους δρομους..εκει ενταξη δεν λες τιποτα ουτε νευριαζεις.οταν ομως τα βλεπω σε λεωφορους π.χ παραλιακη , πειραια . εκει νευριαζεις αμα πηγαινεις δεξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 την απαντηση την εδωσες μονος σου διαλεξε καποια απο αυτες που λες - Να το πετάξω το ποδήλατο, να κάνω βόλτες μόνο μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου ή μήπως να το κουβαλάω στην πλάτη για 3 χιλιόμετρα κάθε φορά που θέλω να το χρησιμοποιήσω. - τωρα για τα ατυχηματα ειναι πιστευω λιγο ατοπο.ποσος ειναι ο αριθμος των μηχανων ποσος ειναι ο αριθμος των ποδηλατων.ποσες ωρες κυκλοφορει μια μηχανη ποσο ενα ποδηλατο.αρα αυτο δεν στεκει. προσωπικα τα σεβομε τα μηχανακια παρα τα ποδηλατα.παντα προσεχω τις μηχανες .τα ποδηλατα οχι τοσο πολυ.τα θεωρω επικυνδινα. μπονους - καπνιζω 2 πακετα τσιγαρα την ημερα. Άρα φίλε μου, το πρόβλημα δεν είναι τα ποδήλατα, το πρόβλημα είσαι εσύ που δεν τους δίνεις την πρέπουσα προσοχή. Αν αύριο-μεθαύριο αποφασίσεις να μην προσέχεις ούτε τους πεζούς, πες το μας να βγάλουμε φτερά. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι οικολόγος, απλά μαρεσει να καβαλάω το ποδηλατακι μου και να πάω όπου θέλω αν είναι σχετικά κοντά. Βέβαια έχω κάνει και μεγάλες αποστάσεις και πάντα απεφευγα κεντρικούς και εθνικους, πάντα πηγαινα από εναλλακτικούς και μικρούς και ας έκανα και 20 λεπτά παραπάνω. Υγ.Και μηχανάκι έχω (xmax 250 2011) και αυτοκίνητο (passat 2006). Αν στη διαδρομή σου δεν υπάρχουν ποδηλατόδρομοι, έχεις τρεις επιλογές 1) Το πετάς 2) Κάνεις ποδήλατο μόνο μέσα στο χωράφι σου 3) Το κουβαλάς στους ώμους και έχεις την ευχαρίστηση να λες ότι έχεις ποδήλατο Μην μάθω ότι κάνεις ποδήλατο εκτός ποδηλατόδρομων, γιατί θα τσαντίσεις τον mp123, που σε γράφει μεν στα φρύδια του, αλλά θεωρεί εσένα επικίνδυνο και όχι τον εαυτό του. Fuck logic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σε λεωφόρους όταν βγαίνει ποδηλάτης, ας έχει καλή ασφάλεια ζωής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα