Προς το περιεχόμενο

θά γελάσει καί τό ...παρδαλό κατσίκι μέ τούς ποδηλάτες ...μέ τόν νέο κ.ο.κ.

aristos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν γίνουν ποτέ αυτά στην ελλάδα ...οπως τά λέει ο νέος κ.ο.κ. 

πιό ευκολο ειναι νά μετακομίσουμε ολοι οι ελληνες στήν σελήνη καί στόν αρη ,

παρά νά ισχύσει ο νέος κ.ο.κ. γιά τούς ποδηλάτες ....

χαχαχαχαχαχαχα μάλλον πρωταπριλιά εχουμε ...

http://fimotro.gr/?p=53628

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα σταματήσει ο Καρδιτσιωτης σε φανάρι; που κατεβαίνουν ανάποδα όλους τους δρόμους και με κινητά στα χέρια ή στην μέση του δρόμου ενω διπλα υπάρχει ποδηλατόδρομος; Για να μην αναφέρω οτι σε ολη την πόλη σχεδόν υπάρχει ποδηλατόδρομος

• Like 1

Γατάκια, δεν έχετε δει που το πάει η κυβέρνηση.....

Ετοιμαστείτε για τέλη κυκλοφορίας στα ποδήλατα.Αμέσως μετά έχουν σειρά τα πατήνια και τα καρότσια των μωρών...

• Like 9

Τέλη κυκλοφορίας στο ποδήλατο; Ωραία, καθόλου πινακίδες, και πάντα εξοπλισμένος με locked+saddle.JPG

Περασμένη στο λαιμό, κι έτσι και σε σταματήσουν να παίζεις ξύλο με τους μπάτσους,

Και μετρητές στο στήθος και χρέωση κάθε ανάσα.

Τι, δεν εχετε? Πολυ λασκα σας εχει αφησει ο ακατανομαστος.

Μετα τις πινακιδες και τα τελη λετε να ακολουθησουν και η υποχρεωτικη εγκατασταση ζωνων ασφαλειας και αεροσακων?

Άσε άσε, θα βάλουμε και πλευρικούς για να μας καλύπτουν αν πέσουμε.
  • Like 2

Άσε άσε, θα βάλουμε και πλευρικούς για να μας καλύπτουν αν πέσουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=mzoakbBxm5g

Κατά τα άλλα, πολλοί ποδηλάτες όχι απλά δεν σέβονται τον τωρινό κώδικα, δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη των άρθρων που τους αφορά. Άπατο θα πάει.

https://www.youtube.com/watch?v=mzoakbBxm5g

Κατά τα άλλα, πολλοί ποδηλάτες όχι απλά δεν σέβονται τον τωρινό κώδικα, δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη των άρθρων που τους αφορά. Άπατο θα πάει.

Το είχα δει και γω αυτό το "μπαλόνι" αλλά τι σκατα, πόσο να προστατεύσει αυτή η χαζομάρα; Αν χτυπήσεις κάπου δυνατά δεν θα έχει σχεδόν καμια διάφορα αν το φοράς ή όχι. Επίσης άντε και κάνει δουλειά, καλύπτει μόνο το κεφάλι, δηλαδή όλο το υπόλοιπο σώμα από αυχένα και κάτω είναι απροστάτευτο. Αν περιμεναμε από αυτό να μας προστατεύσει δεν θα ειχαμε ποδηλατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει πιο επικυνδινο πραγμα στο δρομο απο αυτους τους ποδηλατες.ειδικα οταν πεσεις πανω σε κατι μαζωματα που κανουν και βγαινουν ολοι μαζι σαν τις ορδες του αττιλα ειναι φοβος και τρομος.δεν λεω τους αλλους που σε λεωφορους π.χ παραλιακη μονοι τους δεξια .αμα τυχει και πεσεις σε τετοιες ορδες αστα να πανε.η σε ποδηλατη που παει δεξια και δεν μπορει να το προσπερασεις.

οι ποδηλατες σε ποδηλατοδρομο μονο.

ο αυτοκινητοδρομος ειναι για αυτοκινητα.

θες να κανεις ποδηλατο .ωραια.να κινησε δε ειδικο ποδηλατοδρομο γιατι να σε ανεχομε με το αμαξι και να μου σπας τα νευρα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

δεν υπαρχει πιο επικυνδινο πραγμα στο δρομο απο αυτους τους ποδηλατες.ειδικα οταν πεσεις πανω σε κατι μαζωματα που κανουν και βγαινουν ολοι μαζι σαν τις ορδες του αττιλα ειναι φοβος και τρομος.δεν λεω τους αλλους που σε λεωφορους π.χ παραλιακη μονοι τους δεξια .αμα τυχει και πεσεις σε τετοιες ορδες αστα να πανε.η σε ποδηλατη που παει δεξια και δεν μπορει να το προσπερασεις.

οι ποδηλατες σε ποδηλατοδρομο μονο.

ο αυτοκινητοδρομος ειναι για αυτοκινητα.

θες να κανεις ποδηλατο .ωραια.να κινησε δε ειδικο ποδηλατοδρομο γιατι να σε ανεχομε με το αμαξι και να μου σπας τα νευρα.

Χρησιμποιώ αρκετά συχνά ποδήλατο για να πηγαίνω στη δουλειά μου. Από τα 7 χιλιόμετρα που είναι η απόσταση, στη μισή διαδρομή δεν υπάρχει καν ποδηλατόδρομος. Τι προτείνεις να κάνω; Να το παίρνω στους ώμους μου, να το αφήνω εκεί που σταματάει ο ποδηλατόδρομος ή να μην το χρησιμποποιώ καθόλου;

FYI: Άρθρο 16 παράγραφος 2 του ισχύοντος ΚΟΚ

ο οδηγός, με εξαίρεση την περίπτωση απολύτου ανάγκης, υποχρεούται να κινείται αποκλειστικά στις καθορισμένες για την κατηγορία του οχήματός του ειδικές οδούς, οδοστρώματα και λωρίδες κυκλοφορίας όπου υφίστανται τέτοιες ………… οι δε οδηγοί μοτοποδηλάτων, ποδηλάτων και μη μηχανοκίνητων οχημάτων, καθώς και οι οδηγοί ζώων, υποχρεούνται να κινούνται κατά μήκος οποιουδήποτε προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας βατού ερείσματος της οδού, εφόσον υπάρχει, και δεν προκαλείται δυσχέρεια στους χρησιμοποιούντες αυτό, άλλως πλησίον του άκρου δεξιού του οδοστρώματος.

Επίσης, το να λες ότι οι ποδηλάτες είναι το πιο επίκινδυνο πράγμα στο δρόμο, είναι τουλάχιστον αστείο, όταν κυκλοφορούν στο δρόμο οδηγοί αυτοκινήτων που παρκάρουν όπου γουστάρουν, κάνουν αναστροφές όπου και όταν γουστάρουν, γράφουν τα στοπ, τους μονόδρομους και τα κόκκινα φανάρια στα παλιά τους τα παπούτσια, κάνουν κόντρες, μπαντιλίκια και σπινιαρίσματα σαν να είναι μόνοι τους στο δρόμο κλπ κλπ. Σκέψου απλά τις συνέπειες του να περάσει με κόκκινο ένας ποδηλάτης και ένα ΙΧ. Δεν λέω ότι οι ποδηλάτες είναι ακίνδυνοι, αλλά όχι ότι είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και πριν αρχίσεις να με κράζεις, εκτός από ποδήλατο, οδηγάω αυτοκίνητο και μηχανάκι.

• Like 1

παρε το μηχανακι.ετσι δεν εμποδιζεις κανεναν.

στον δρομο ποτε δεν εχω ατυχημα.οδηγαω 20 χρονια.τον ασχετο που κανει βλακειες στον δρομο το κοβεις απο μακρυα π.χ παππους , καγκουρας , βλεπεις πως οδηγαει τι αυτοκινητο εχει  κ.λ.π.

εχω δεν εχω στοπ παντα ελεγχω τον αλλο που εχει στοπ μην πεταχτει.

το ποδηλατο πως θα το δεις π.χ στην παραλιακη απο φαληρο ωσ την βουλα καλοκαιρι με ηλιο.

ποσες φορες την εχω πατησει ετσι.το βραδυ δεν το συζητω .εκει πανε σαν κοπαδι ακριβως .πιανουν δυο λωριδες και πανε σαν τα ζωα.

θα μου πεις τωρα τροπος ζωης .εναλλακτικη λυση για το κυκλοφοριακο ,οικολογικα κ.λ.π.

εδω δυστυχως η ευτυχως ειναι ελλαδα.δεν ειναι βορεια ευρωπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...