Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακάτω ποστ θα το γράψω πιο πολύ για την φάση της όλης της κατάστασης.

Ιούλιο μου έληγε το συμβόλαιο Vodafone Home και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα να μου πει για ανανέωση. Την ρωτάω αν ήρθε η VDSL στην περιοχή μου και μου απαντάει όχι. Μετά μου πρότεινε με 5 ευρώ παραπάνω το Vodafone TV, και σκέφτηκα οκ κυριλέ, αφού δεν έχουμε ακόμα VDSL ας το βάλουμε, 5 ευρώ παραπάνω είναι και θα έχω κάποια κανάλια που με ενδιαφέρουν.

Κλείνει το deal. Δεν χαλάστηκα.

Αύγουστο βλέπω στην λεωφόρο κοντά στο σπίτι μου βανάκια του ΟΤΕ και σκαμμένο τον δρόμο. Ώπα, λέω, τι γκαντεμιά είναι αυτή τώρα; Με τα πολλά τέλος πάντων βάζω το Vodafone TV, ξέχασα λίγο την υπόθεση VDSL, αφού λέω και να ήρθε του ΟΤΕ θα ναι. Μέχρι που Οκτώβρη έτσι για χαβαλέ τσεκάρω στο site της Vodafone αν ήρθε η VDSL στην περιοχή μου... Και ήρθε. Αμέσως παίρνω τη VF τηλέφωνο, τους λέω πως γίνεται να ακυρώσουμε το VF TV και να το γυρίσουμε σε VDSL, ποιο είναι το κόστος ακύρωσης, το κόστος ενεργοποίησης του VDSL, τέλος πάντων ήμουν πολύ ψημένος.

Μου λέει ένα παλικάρι τα πάντα, και του λέω ΟΚ θα το σκεφτώ ευχαριστώ

Την επόμενη μέρα στη δουλειά μπαίνω στο site της vodafone και κάνω αίτηση αλλαγής πρόγραμματος. Και πράγματι έλεγε τις τιμές που μου είπε το παλικάρι. Κι εδώ ξεκινάνε τα καλά...

Κάνω αίτηση μέσα Οκτώβρη. Λίγες μέρες αργότερα λαμβάνω SMS ότι η νέα υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε 12 εργάσιμες και ότι θα με ενημερώσουν για την παραλαβή του εξοπλισμού. Μόλις βλέπω το SMS, τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω τον εξοπλισμό να μην μου τον στείλουν σπίτι αλλά στη δουλειά.

Μου απαντάνε "Ποιον εξοπλισμό εννοείτε;" τους κάνω "τώρα μου ήρθε ένα sms ότι η αίτηση για vdsl που έκανα ότι σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθεί". Μου λέει "δεν έχει προχωρήσει ακόμα αυτή η αίτηση, πρώτα θα σας καλέσουμε για ακύρωση του Vodafone TV και μετά θα προχωρήσει η διαδικασία". Λέω ΟΚ κάποιο λάθος θα έγινε.

Περίμενα 19 Οκτώβρη, 20, 23, 24, 25, 26, 27, (28 όχι ήταν αργία :P ) και στις 30 βλέπω ένα update από την... χρεωστική μου κάρτα. Η Vodafone μου κράτησε 32 ευρώ για το Vodafone TV. Λέω τι έγινε πάλι; Έκαναν την ακύρωση; (γιατί τόσο περίπου μου είπαν ότι θα κόστιζε) Τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο και τους το λέω. Μου λένε "Αυτη χρέωση είναι ο αποκωδικοποιητής" την ρωτάω "δηλαδή προχωρησε η ακύρωση του Vodafone TV;" και μου απαντάει "για αυτό θα σας ενημερώσει το ανάλογο τμήμα" της λέω "δηλαδή αυτή η χρέωση δεν αφορά το αίτημα που έκανα;" μου απαντάει ότι πρόκειται για τον αποκωδικοποιητή. Της απαντάω ότι εγώ δεν συμφώνησα πουθενά να πληρώσω εφάπαξ τον αποκωδικοποιητή και ούτε ενημερώθηκα για αυτό, και μου απαντάει ότι θα το ελέγξει αυτό από τις ηχογραφημένες κλήσεις. Το αφήνω κι αυτό, 1η, 2η Νοέμβρη, μέχρι που 3η Νοέμβρη πρωί δεν είχα ίντερνετ και το λαμπάκι DSL δεν συγχρόνιζε. Σηκώνω το σταθερό, είχε κανονικά γραμμή. Τι έγινε λέω;

Όπως ήμουν στη δουλειά λαμβάνω SMS από την Vodafone, το οποίο έλεγε ότι η αίτησή μου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, παρακαλούμε συνδέστε τον εξοπλισμό που λάβατε για να συνδεθείτε στο internet.

Στο μεταξύ εγώ:

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aB307P2_460sv.mp4

Ξαναπαίρνω την Vodafone, μιλάω με ένα άτομο, του λέω για το SMS, μου λέει ότι υπήρχε συστημικό πρόβλημα με την αποστολή του εξοπλισμού και με συνδέει σε άλλον για να το λύσω, περιμένω, μιλάω με τον άλλον, λάθος, με συνδέει με άλλον, μιλάω ΚΑΙ με τον άλλον (τελευταίος αυτός) του λέω για το SMS, τον ρωτάω πότε θα παραλάβω τον εξοπλισμό, μου απαντάει "ποιον εξοπλισμό εννοείτε" του λέω για το αίτημα, μου λέει "το αίτημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα" του απαντάω και το SMS που έλαβα τι αφορούσε; Μου λέει ήταν ενημερωτικό. Του απαντάω πως γίνεται να ήταν ενημερωτικό από την στιγμή που μου λέει να συνδέσω τον εξοπλισμό για να μπω στο ιντερνετ και στο σπίτι από το πρωί ήταν νεκρό το DSL; Μου λέει αυτό βλέπω είναι τεχνικό πρόβλημα, βλέπω η γραμμή σας είναι ακόμα ADSL. Θα σας ενημερώσουμε μέχρι τις 9/11.

Στο μεταξύ εγώ είχα πειστεί ότι μου λένε μαλακίες και ότι έχει ενεργοποιηθεί η VDSL δεδομένου και την χρέωση που αφορούσε το VF TV, το αίτημα όντως ολοκλρώθηκε (δηλαδή τα SMS ισχύουν και οι υπάλληλοι αλληλοκαλύπτουν πατατιές άλλων) και απλά έχουν θέμα με την αποστολή του εξοπλισμού. Και έτσι μπήκα στον κόπο να βρω VDSL ρούτερ από φίλο για να πειστώ ότι έχω δίκιο. Βρίσκω ένα, πάω το παίρνω, πάω σπίτι, το συνδέω, το λαμπάκι DSL σταθερά αναμμένο. Μπαίνω στο διαχειριστικό του ρούτερ, το φτιάχνω βάσει των ρυθμίσεων της Vodafone, πατάω στο DSL Status... 4996 upload, 49998 download. Από την χαρά μου για τις ταχύτητες και την ηθική δικαίωση ήθελα να ανάψω καπνογόνο στο δωμάτιο.

Μέχρι να βγάλουν άκρη μεταξύ τους με τον εξοπλισμό θα κρατήσω το ρουτεράκι του φίλου. Δεν τους ξαναπαίρνω, η δουλειά έγινε, τις χρεώσεις τις έφαγα, οτιδήποτε άλλο γίνει θα μου το πουν εκείνοι, κι αν με χρεώσουν και για πράματα που δε συμφωνήσαμε ηχογραφημένα είναι όλα, θα μπω στον κόπο να τσακωθώ και λίγο να βρω το δίκιο μου.

Αυτή ήταν η ιστορία μου.

• Like 5
Δημοσ.

Χαιρόμαστε όλοι που είσαι ευτυχής..!αυτο μετράει μόνο...πάντως εάν είναι να σπουδάσω ηλεκτρολόγος μηχανικός να κλέβω ρούτερ από φίλους μου για να με χρεώνει αυτόματα την κάρτα μου ο καθένας άχρηστος χαρά στο κουράγιο σου θα πω ..!!ηρωας...!!

• Like 2
Δημοσ.

Ήρωας, ήρωας!!! Η αλήθεια είναι οτι είμαι χρόνια πελάτης τους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Όποιο θέμα κι αν δημιουργήθηκε, φρόντισαν να το λύσουν. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ο βασικότερος λόγος που μένω στη vodafone (κινητή και σταθερή), αφού στους άλλους δύο παρόχους, έχασα χρήματα από τα "λάθη" τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για ενα απο τους μεγαλους παροχους οχι μονο σε Ελλαδα αλλα και σε εξωτερικο,ειναι δυνατον τετοια καραγκιοζιλικια?

Του ενεργοποιουν την vdsl συνδεση χωρις ο αλλος να εχει το ρημαδο router ηδη στα χερια του(που και αυτο της πλακας θα ειναι αλλα τεσπα),αν ειναι δυνατον.

Δεν λεω οτι ο (π)οτε ειναι ο καλυτερος δυνατος,αλλα αυτα που διαβαζω ωρες ωρες για vodafone και φυσικα wind με κανουν να απορω πως μετα περιμενουν να εχουν και μεγαλη πελατεια τρομαρα τους αν ειναι να εχουν κενα σε τοσο απλα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρόμαστε όλοι που είσαι ευτυχής..!αυτο μετράει μόνο...πάντως εάν είναι να σπουδάσω ηλεκτρολόγος μηχανικός να κλέβω ρούτερ από φίλους μου για να με χρεώνει αυτόματα την κάρτα μου ο καθένας άχρηστος χαρά στο κουράγιο σου θα πω ..!!ηρωας...!!

Καλά το ρούτερ θα το επιστρέψω στον φίλο μου μόλις καταλάβουν ότι δεν έχω πια γραμμή adsl και μου στείλουν δικό τους :P

Όσον αφορά τη χρέωση, ναι μεν έχω ενεργοποιήσει την πάγια εξόφληση λογαριασμών, αλλά δε περίμενα να με χρεώσουν έτσι ξερά και άνευ προειδοποιήσεως για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ψιλοαπαράδεκτο αλλά δεν βρίσκω προς το παρόν λόγο να το κάνω θέμα

Δημοσ.

Από την χαρά μου για τις ταχύτητες και την ηθική δικαίωση ήθελα να ανάψω καπνογόνο στο δωμάτιο.

Σιγά ρε χούλιγκαν με τα καπνογόνα. χαχαχαχα

Δημοσ.

πάντως παίζει πολύ χαλασμένο τηλέφωνο μεταξυ αιτούντα vdsl - παρόχου (vodafone) - OTE, εγώ στα νότια από αρχές Οκτωβρίου περιμένω να με ενημερώσουν για διαθεσιμόητα vdsl, έχω πάρει από τότε 2 ναι και 1 όχι, και τώρα σε αναμονή να δώσει θύρα ο ΟΤΕ... για να δούμε αν και πότε....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Με συνδέσανε στη καμπίνα την περοηγούμενη Δευτερα, το κατάλαβα απο την αποκριση της γραμμής πείρα τηλέφωνο Τρίτη και μου είπανε ότι όντως συνδέθηκα, παίρνω κωδικούς Τρίτη, την Τετάρτη ψαχνω να δω γιατι δε πιάνω VDSL, παιρνω τηλέφωνο πάλι.....και μου απαντάνε .... ξέχασε ο ΟΤΕτζης να γυρίσει τη γραμμη σου  :shock: ....το δηλωσανε βλάβη και την Παρασκευη είχα...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Με συνδέσανε στη καμπίνα την περοηγούμενη Δευτερα, το κατάλαβα απο την αποκριση της γραμμής πείρα τηλέφωνο Τρίτη και μου είπανε ότι όντως συνδέθηκα, παίρνω κωδικούς Τρίτη, την Τετάρτη ψαχνω να δω γιατι δε πιάνω VDSL, παιρνω τηλέφωνο πάλι.....και μου απαντάνε .... ξέχασε ο ΟΤΕτζης να γυρίσει τη γραμμη σου  :shock: ....το δηλωσανε βλάβη και την Παρασκευη είχα...

αχαχαχαχαχαχαχαχα Ελλαδιστάν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...