Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για λάμπες Philips Extreme Vision

logokrimenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα, σκέφτομαι να κάνω μια μικρή βελτίωση στα φώτα μου στο αμάξι. Επειδή τα Xenon και είναι ενοχλητικά για τον απέναντι και είναι παράνομα, σκέφτηκα να δώσω λίγα € παραπάνω και να πάρω τις συγκεκριμένες λάμπες.

Έχει κανείς άποψη να μου πει αν όντως έχει τόση διαφορά?

https://autoplanet.gr/11791-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82/544-12258xvs2-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%83-philips-h1-12v-55w-x-treme-vision-130-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%83.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

BMW E36 με προτζέκτορα είναι αν δεν κάνω ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος

Βγάλε μια φωτογραφία τα φανάρια σου από κοντά να δούμε. 99% έχεις προτζεκτορα.
  • Like 1

Αν φέγγει η μεσαία σκάλα από τα ακρηανα τότε ναι έχει προτζεκτορα και οι συγκεκριμένες κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Τις έχω σε passat 2006 με προτζεκτορα και φέγγουν πολύ καλά.

Ναι απο τα ακρηανά φέγγει. Είχε κανα θέμα με καμένες?

Έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τις απλές, άλλα αν το ηλεκτρολογικό σου σύστημα είναι καλό και τα φανάρια έχουν άνετη πρόσβαση για να τις αλλάζεις δεν υπάρχει θέμα...

Έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τις απλές, άλλα αν το ηλεκτρολογικό σου σύστημα είναι καλό και τα φανάρια έχουν άνετη πρόσβαση για να τις αλλάζεις δεν υπάρχει θέμα...

Γενικά αν δεν έχει υπέρταση στο ξεκίνημα με αναμμένα τα φώτα δεν θα έχει θέμα.

Είναι καλές λάμπες,πάρτες.Μόνο που θα έχουν μικρότερο χρόνο ζωής.Όταν τις είχα στο Ε91,τις είχα 1,5 χρόνο,μετά πουλήθηκε το αμάξι.

Εχουν μικροτερο χρονο ζωης αλλα οταν θα δεις το αποτελεσμα στο δρομο δεν θα σε νοιαζει και πολυ.. εχω περασει απο το δικο μου phillips crystal vision που αντεξαν κοντα στα 2 χρονια και τωρα ειμαι με phillips white vision. Ακομα καλυτερη λαμπα απο την προηγουμενη και παω για 3ο χρονο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...