galanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα μαγκες. για Νεα φιλαδελφεια ... VDSL... εκτος απο τον οτε που το εχει γραμη + ιντερνετ 37 τον μηνα,,, τι αλλο αξιζει ? cyta ? vodafone ? PS. ακουσα οτι 20/11 θα βγουν οι 100 ρες... αρα λετε να περιμενω ? μπας και πεσει η vdsl 50 ?
makfil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δες διαθεσιμότητα και στους άλλους παρόχους που έχουν φτηνότερα πακέτα.
galanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Vodafone 32 euro συν 100 ενεργοποίηση και συμβόλαιο 2 χρόνια λέει.. Για 50 ρα... Οτε 37 τον μήνα.. Kai cyta 50ari VDSL 29 € δηρεαν ενεγοποιήση πρωτος λογαριασμος 29 € . Δίπλα μ είναι το καφαο.. Το θέμα είναι ότι θα έβαζα Voda αλλά είναι πολύ.... Εχω ακούσει
makfil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Χθες μου τηλεφώνησαν από Nova με διάφορες προσφορές και όταν επέμεινα για καλή προσφορά μόνο για τηλεφωνία μου πρότεινε πακέτο στα 28€ με vdsl (με όλους τους φόρους), απεριόριστα σε σταθερά και κινητά (της είπα τα γνωστά 720' και απάντησε "όχι, πραγματικά απεριόριστα". Κράτησα στοιχεία της και αν σε ενδιαφέρει στα στέλνω. ΥΓ Εννοείται ότι έχεις δίπλα σου νέο KV γιατί στο χάρτη βλέπω ότι έχουν ανέβει KV από εθελοντές μόνο στη μισή Ν.Φ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα