vins Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας για stable overclocking σε λογικά πλαίσια στο παρακάτω σύστημα: APU AMD A10-5800K MOBO ASROCK FM2A85X EXTREME 4 RAM 2X4GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400COOLER Arctic cooler freezer, νομίζω είναι η 7 rev.2 Βασικά θα ήθελα να ανεβάσω λίγο τις επιδόσεις και να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τα XMP profiles της RAM, τα οποία και δεν μπορώ με τις τωρινές ρυθμίσεις. Στα 1866 είμαι κομπλέ, οτιδήποτε παραπάνω είτε κρασάρει, είτε παρουσιάζει screen flickering. To log του cpu-z μπορείτε να το δείτε εδώ: Site: https://pastebin.com/d2Ab1jfm Βασικά αν μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω ώστε να έχω τις μνήμες στα 2400 και να ανεβάσω το χρονισμό του επεξεργαστή. Αν υπάρχει δυνατότητα να ανεβάσω και την ενσωματωμένη GPU κι αυτό θεμιτό. Ωστόσο χωρίς να κάψω κάτι, αυτό μπορώ να το κάνω και μόνος μου Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας για stable overclocking σε λογικά πλαίσια στο παρακάτω σύστημα: APU AMD A10-5800K MOBO ASROCK FM2A85X EXTREME 4 RAM 2X4GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400 COOLER Arctic cooler freezer, νομίζω είναι η 7 rev.2 Βασικά θα ήθελα να ανεβάσω λίγο τις επιδόσεις και να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τα XMP profiles της RAM, τα οποία και δεν μπορώ με τις τωρινές ρυθμίσεις. Στα 1866 είμαι κομπλέ, οτιδήποτε παραπάνω είτε κρασάρει, είτε παρουσιάζει screen flickering. To log του cpu-z μπορείτε να το δείτε εδώ: Site: https://pastebin.com/d2Ab1jfm Βασικά αν μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω ώστε να έχω τις μνήμες στα 2400 και να ανεβάσω το χρονισμό του επεξεργαστή. Αν υπάρχει δυνατότητα να ανεβάσω και την ενσωματωμένη GPU κι αυτό θεμιτό. Ωστόσο χωρίς να κάψω κάτι, αυτό μπορώ να το κάνω και μόνος μου Ευχαριστώ πολύ!!! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Έστω παραπομπή σε κάποιο εγγλέζικο ιστότοπο, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 αυτές οι μνήμες το είχαν παγίως το θέμα αυτό , θυμάμαι κάποτε που το προσπάθησα και εγώ μέχρι 1866 τις πήγα. Γενικά στις DDR3 είναι δύσκολο να ανέβεις πάνω από τα 1866 παρόλο που βγήκαν κάποιες που έλεγαν 2133/2400. Οι συγκεκριμένες που έχεις είχαν βγει σε προσφορά στην τιμή των 1866 ακριβώς γιατί υπήρχαν πολλά παράπονα. Τώρα , δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι τα περιθώρια βελτίωσης των επιδόσεων της APU που έχεις είναι μικρά. θα βρεις οδηγίες αν googlareis overclock ASROCK FM2A85X EXTREME 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 αυτές οι μνήμες το είχαν παγίως το θέμα αυτό , θυμάμαι κάποτε που το προσπάθησα και εγώ μέχρι 1866 τις πήγα. Γενικά στις DDR3 είναι δύσκολο να ανέβεις πάνω από τα 1866 παρόλο που βγήκαν κάποιες που έλεγαν 2133/2400. Οι συγκεκριμένες που έχεις είχαν βγει σε προσφορά στην τιμή των 1866 ακριβώς γιατί υπήρχαν πολλά παράπονα. Τώρα , δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά νομίζω ότι τα περιθώρια βελτίωσης των επιδόσεων της APU που έχεις είναι μικρά. θα βρεις οδηγίες αν googlareis overclock ASROCK FM2A85X EXTREME 4 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ! Όπως τα λες καλύτερα μην τα πειράξω.. Όσο κρατήσουν και μετά Ryzen! Να είσαι καλά για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα