dollyyy19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 αμ δεν ειναι λαθος..... με εστειλε ο δημος κληση παρκαρισματος ,σε σημειο που δεν υπηρχε περιπτωση να παρκαρω.με την κληση ανα χειρας,στα γραφεια του δημου,ρωταω για πληρη στοιχεια την κλησης.ιδιος αριθμος σε διαφορετικο οχημα.σβησε την κληση του λεω.γιατι,εσυ τι οχημα εχεις;ρωταει.να μαθεις και μετα να στειλεις την σωστη κληση του απανταω.μετα,καταγγελια σε αστ.τμημα,ετσι ,για να καταγραφει το συμβαν.δεν ξερω τι εκαναν. 1
Knight of Mercy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 'Οταν τα στοιχεία του οχήματος, ακόμα και το χρώμα, δεν συμφωνούν με τα αντίστοιχα της Άδειας Κυκλοφορίας, ο Δήμος οφείλει να διαγράψει τη Κλήση.Προφανώς και θα κάνουν τους δύσκολους, αλλά στο τέλος θα τη διαγράψουν. Οφείλουν δε να ενημερώσουν εγγράφως τον ιδιοκτήτη για τη διαγραφή.Το ότι ο Δημοτικός υπάλληλος δεν "διαπίστωσε" τη πλαστότητα των πινακίδων είναι ένα θέμα, αφού δεν ξέρω πως το Υπουργείο μπορεί να εκδόσει ίδιες πινακίδες προς αντικατάσταση παλαιών. Συνήθως τις αλλάζει με νέες για να εισπράξει και το σχετικό παράβολο.Εκτός και αν η βιομηχανία έχει "προχωρήσει" τόσο.Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι η κλήση θα "αραχνιάσει" στο σύστημα τους και κάποια στιγμή θα την θυμηθούν εκ νέου (τις προσαυξήσεις, ως γνωστόν, ουδείς εμίσησε).
Narayan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Έχετε υπόψιν πως το κάνουν μερικοί Δήμοι αυτό, στέλνουν κλήσεις χωρίς να υπάρχει παράβαση μήπως και τσιμπήσει κανείς. Είχε στείλει ο Δήμος Περάματος στην μητέρα μου για όχημα που είχε πωληθεί προ οκταετίας, για παράβαση που έγινε... προ τριετίας! 1
4saken Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπηρχε δολος, απλα δεν ειχαν ενημερωθει για την αλλαγη ιδιοκτησιας (νομιζω) 1
webparts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Έχετε υπόψιν πως το κάνουν μερικοί Δήμοι αυτό, στέλνουν κλήσεις χωρίς να υπάρχει παράβαση μήπως και τσιμπήσει κανείς. Είχε στείλει ο Δήμος Περάματος στην μητέρα μου για όχημα που είχε πωληθεί προ οκταετίας, για παράβαση που έγινε... προ τριετίας! Αυτα τα αυθαιρετα συμπερασματα πολυ τα γουσταρω. Το ενδεχομενο να εγινε παραβαση και καπου φαινοταν το ονομα της μανας σου το σκεφτηκες;
dollyyy19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 το ενδεχομενο τα λαμογια να βγαζουν τα εξτραδακια τους ετσι,το σκεφτικες;να μην καθομαι να γραφω τσαμπα.....
odysseys77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Γίνονται; Απάντηση: Γίνονται... Κάπου στο μακρινό 2005, μου έρχεται ταχυδρομικά κλήση του 2000, πενταετίας λοιπόν, με προσαυξήσεις για παράνομο παρκάρισμα στην κεντρική πλατεία της Λειβαδιάς. Τότε διέμενα Λαρισα και ουδέποτε είχα επισκεφτεί την Λειβαδιά. Παίρνω τηλέφωνο στο υπεύθυνο τμήμα του δήμου και τους εξηγώ ότι προφανώς πρόκειται για λάθος και να προχωρήσουν στην διαγραφή της κλησης. Η κυρία με μεγάλη έπαρση μου λέει πως δεν γίνονται τέτοια λάθη και θα πρέπει να πληρώσω αλλιώς ο Δήμος θα κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα οφειλούμενα. Και επιμένει επιμένει επιμένει. Της αναφέρω τότε ότι δουλεύω σε υπηρεσία με ελεγχόμενη είσοδο οχημάτων, το έψαξα και την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα είναι καταγεγραμμένο ότι το αυτοκίνητο μου, με τις συγκεκριμένες πινακίδες, φαίνεται από την κάρτα εισόδου-εξόδου ότι ήταν σταθμευμένο 250 χλμ μακρυά από εκεί που "έφαγε" την κλήση και ότι τώρα θα κινηθώ εγώ νομικά εναντιον εκείνου που δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Ξαφνικά η κυρία μου λέει πως μάλλον πρόκειται για λάθος, να μην ανησυχώ, να μην δώσω σημασία στην ειδοποίηση και ότι θα διαγραφεί. Φυσικά δεν ησύχασα παρά μόνο όταν έστειλε επίσημα την οριστική διαγραφή της κλήσης. Έτσι για να λέμε ότι αυτά δεν γίνονται 1
teddy71 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Γιατι δεν μπορει να οφειλετε σε λαθος? Δεν θελει και πολυ ενας αναγραμματισμος και το λαθος εγινε. Την κληση αν την πληρωνες θα καταγραφονταν στα εσοδα του δημου, οποτε πως εχει οφελος το λαμογιο ? Να ελεγες οτι σου είπαν να πληρώσεις στο ατομο αυτο τα μισα χρηματα και μετα αυτος θα τακτοποιουσαι το θεμα, ναι τοτε να πω οτι υπαρχει λαμογια. Αμα ηταν θεμα λαμογιας τοτε οι υποθετικες κλισεις θα ανεγραφαν ψευδως αριθμους κυκλοφοριας του ιδιου νομου και οχι τυχαια αλλου νομου που μπορει να βρισκεται και 100αδες χλμ μακρια!
dollyyy19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 εννοεις οτι δεν εχουν μπονους αν γραφουν'βεβαιωνουν περισσοτερες κλησεις ;εχμμ ναι,σε ποιον πλανητη ειπαμε διαμενεις;και μιας και ειμαι σε υπολογιστη,να το γραψω..... με κλεβουν τις πινακιδες,παω α.τ περιοχης,καταγραφη και μηνυση κατα αγνωστων,με το χαρτι στο υπουργειο για καινουριες,ζητανε καποια χαρτια και 30 ευρω για τις καινουριες. αφου μαζευω τα χαρτια,ξαναπαγαινω στον γκισε ,και αφου παιρνει την χαρτουρα,λεει ,οτι 30 ειναι για την πρωτη αλλαγη πινακιδας,για τις υπολοιπες ειναι 60,οποτε πρεπει να κοψω αλλα 30 ευρω παραβολο.για ξαναπεστο του λεω; γιατι 60 ;πρωτη αλλαγη πινακιδας ειναι ,του λεω.οχι,εχει ξαναγινει αλλαγη αλλη μια φορα,αναφερει.να ,κοιτα και τον φακελο,και μου δειχνει τον φακελο με τον πρωτο αριθμο,γραμμενο με στυλο,και εναν δευτερο γραμμενο με μολυβι.στο σημειο αυτο εχω αρχισει να καπνιζω απο τα αυτια,κοιταω το παχος του τζαμιου,κοιταω την πορτα που κλειδωνουν παντα οταν μπαινοβγαινουν,παιρνω δυο τρεις ανασες και συνεχιζω:το οχημα δεν εχει αλλαξει πινακιδες ποτέ.-και που το ξερεις-διοτι ρε .........τον φακελο που εχεις μπροστα σου,τον εφερα εγω το 1991 για αγορα του οχηματος ,καινουριου,και το οχημα οχι μονο ειναι απο τοτε στην ιδιοκτησια μου,αλλα στην θεση του οδηγου,δεν εχει καθησει αλλος ανθωπας.οποτε τωρα πεσ μου για ποιον λογο γραφεις δευτερο αριθμο πανω στον φακελο.........εκανε πως ρωταει κανα δυο εκει μεσα,συγκοινωνιων δ.θεσσαλονικης,και μου λεει μαλλον καποιο λαθος εκανε ο συναδελφος. και υπαρχουν ατομα,που δεν πιστευουν οτι τα κανουν για να βγαζουν εξτραδακια;;;;;;;;;;;;;;;;;;
teddy71 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αυτα που περιγραφεις αναφερονται στον παρολογισμο της ελληνικης γραφειοκρατειας. Πες μου ομως απο που συμπαιρενεις οτι ο υπαλληλος θα επαιρνε προμηθεια αν σου εκοβε παραβολο 60€ και οχι 30€, για να καταλαβω και εγω σε ποιο πλανητη ζω κσι ποιον εσυ? Στοχους που πρεπει να πιασουν, νομιζω οτι οντως βαζουν, αλλα οχι και οτι παιρνουν προμηθεια! Μπορει να λενε σε αυτους που βγαινουν και γραφουν για παρονομιες οτι θα πρεπει πχ να γραφουν 10-20-30 αυτοκινητα την ημερα αυτο οπως δεν σημαινει οτι παιρνουν και προμηθεια για καθε κληση ή οτι αρχιζουν και γραφουν και μη παρανομα αυτοκινητα ή βαζουν τυχαιους αριθμους κυκλοφοριας για να φτασουν τους στοχους. Δοξω το θεο υπαρχει τοση παραβαση που δεν ειναι δυσκολο να βρεις παραβατικο αυτοκινητο για να δωσεις κλιση και δεν ειναι αναγκαιο να προσφευγεις σε λαμογιες. Αν ηταν δυνατο να καταγραφονται ολες οι παραβασεις και δινονται προστιμα οι κλησεις θα ηταν 100πλασιες απο αυτες που βεβαιωνονται και οι δημοι θα ηταν πλουσιοι. Το οτι λειρουργει το συστημα ως εισπρακτικο μεσο ειναι αλλου παπά ευαγγελιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα