Προς το περιεχόμενο

Shutter count on Sony A7II


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα από μέλος του insomnia μία Α7ΙΙ .Οι ερωτήσεις για τον αριθμό των κλικς δεν έλαβαν απάντηση.Διαπίστωσα με την παραλαβή ότι η μηχανή έχει ήδη  87.660 κλικς + κάποιες ώρες βίντεο φυσικά.Η διαπραγμάτευση έφερε την τιμή στα 850ευρώ.Στο κουτί της ,με εμφάνιση σχεδόν άριστη.Αν υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς της θα ανεβάσω αγγελία.Τα σχόλιά σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σχολιο μου ειναι παντα να ρωταμε για τα κλικ και να μην αγοραζουμε χωρις screenshot με timestamp κλπ απι εμπιστα ατομα

 

Μια φορα εκανα το λαθος και πηρα χωρις να διασταυρωσω τα κλικ αλλα ηταν υπερβολικα χαμηλη η τιμη και ευτυχως ειχε 5Κ click μονο...αλλα ηταν καθαρα θεμα τυχης ( ο πωλητης ηταν ασχετος μαλλον στις τρεχουσες τιμες καμερων )

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού επισήμανα στον πωλητή ότι μου απέκρυψε τις 86χ κλικ,διέγραψα τη συζήτησή μας και ουδεμία επαφή έχω μαζί του έκτοτε.Κάποιος που μόλις χθές δοκίμαζε επί 1 ώρα την Rolleiflex SL35E(βλ.αγγελία μου) αφού είδε ότι δουλεύει ,την αγόρασε,την πλήρωσε κανονικά,και μετά από λίγη ώρα μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να μου την επιστρέψει!Η ιδιωτική πώληση όμως ,ιδιαίτερα μετά από εκτεταμένη δοκιμή ,δεν παρέχει εγγύηση επιστροφής προιόντος και χρημάτων.Τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσον αφορα την αγορα ήταν δική σου αποκλειστικα ευθυνη που προχωρησες σε αυτη. Δεν μπορεις να πετας το μπαλακι σε αλλους για αποφασεις δικες σου. Πηρες το ρισκο, ζησε με αυτο.

 

Οσον αφορα την πωλησή σου δεν εχεις καμια υποχρεωση να δεχτεις την επιστροφη εκτος κι αν η μηχανη εχει σημαντικη βλαβη την οποια γνωριζες και απεκρυψες. Σε αυτη την περιπτωση ο νομος μιλαει για δόλια αποκρυψη και ειναι με τον αγοραστη ακομη και εαν μιλαμε για ιδιωτικη πωληση μεταχειρισμενου. Εαν δεν ισχυει το παραπανω τοτε δεν εχεις οπως ειπα υποχρεωση να δεχτεις την επιστροφη της. Παρολα αυτα εξαρταται απο εσενα.

 

Προσωπικα δεχομαι επιστροφες μονο εαν το αντικειμενο αποδειχθει οτι εχει ουσιαστικο προβλημα για το οποιο δεν ειχα γνωση και δεν το ανεφερα πριν την πωληση. Εαν απλα αλλαξε καποιος γνωμη δεν κανω δεκτες επιστροφες. Πολλες φορες υπηρξαν και αλλοι ενδιαφερομενοι που μετα την πωληση τους εδιωξα. Ποιος θα τους φερει πισω;

Επεξ/σία από SeNNinhA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τον ειδοποιήσω αν υποπτεύεται δόλια απόκρυψη σημαντικής βλάβης να λάβει νομικά μέτρα εναντίον μου λοιπόν.Μιλάμε για αυτοπρόσωπη δοκιμή(όχι ταχυδρομείο),δεκάδες κλικ σε όλες τις ταχύτητες,αλλαγές φακών,εστίαση,άνοιγμα πλάτης κλπ από άτομο έμπειρο που έχει αρκετές μηχανές.Εάν η μηχανή συναντά δυσκολίες σε 3 ταχύτητες(1/30,1/60,1/125) ,πράγμα που αγνοώ,όπως τελικά μου απάντησε,είναι θέμα παλαιότητος και φυσιολογικό είναι να χρειαστεί service.Ευχαριστώ για την απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...