Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε τη γυναίκα σου να πάρει ότι της άρεσε. Ας πάρει πάνω της την ευθύνη. Είπαμε είμαστε τεχνολογικό φόρουμ αλλά με τέτοια πράγματα δε πρέπει να παίζουμε. Πάνε την σε ένα Public να δει και τα αλλα, αλλά μη περιμένεις να αλλάξει γνωμη. Επίσης καλό είναι να πάρει Samsung που έχει καλό service για 2 χρόνια για παν ενδεχόμενο. Αν δεν της αρέσει το οτιδήποτε πάνω σε κάτι που θα επιλέξεις εσυ, ή γίνει καμία στραβή και χαλάσει, θα χάσεις 5 χρόνια ζωής απ τη γκρίνια και τα στα λεγα εγώ. Το value for money είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.

ακριβώς εκείνες πάντα ξέρουν καλύτερά ποιο insomnia, ποιο myphone, xda, reddit κτλ

δεν είναι τυχαία η έκφρασή

raf,750x1000,075,t,fafafa:ca443f4786.3.j

• Like 3
Δημοσ.

Άσε τη γυναίκα σου να πάρει ότι της άρεσε. Ας πάρει πάνω της την ευθύνη. Είπαμε είμαστε τεχνολογικό φόρουμ αλλά με τέτοια πράγματα δε πρέπει να παίζουμε. Πάνε την σε ένα Public να δει και τα αλλα, αλλά μη περιμένεις να αλλάξει γνωμη. Επίσης καλό είναι να πάρει Samsung που έχει καλό service για 2 χρόνια για παν ενδεχόμενο. Αν δεν της αρέσει το οτιδήποτε πάνω σε κάτι που θα επιλέξεις εσυ, ή γίνει καμία στραβή και χαλάσει, θα χάσεις 5 χρόνια ζωής απ τη γκρίνια και τα στα λεγα εγώ. Το value for money είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.

Και ο παρακάτω (στη φωτο) πήρε xiaomi στη γυναίκα του γιατί διαβασε σε insomnia, xda, κλπ και βρήκε την καλύτερη overall λύση

http://www.insomnia.gr/topic/506732-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-2196?do=findComment&comment=56063088

• Like 2
Δημοσ.

και φυσικά το g6 δεν είναι κορυφαίο στις φώτο από τότε που παρουσιάστηκε

δεν το λεω εγω, αλλα ολοι αυτοι που σε οοοσα θεματα αναφεροταν στις προυποθεσεις αγορας ενος κινητου, η καλη καμερα, αναμεσα στις ΤΟΠ επιλογες ειχαν και το G6..!! 

τα LG δεν μου γεμιζουν το ματι γενικοτερα....

προσωπικα, δεν περιμενω απο κανενα κινητο, να αντικαταστησει μια καλη φωτογραφικη μηχανη...!!   

εγω παντα προτεινω, οποιος θελει να βγαζει καλες φωτογραφιες, να παρει μια καλη φωτ. μηχανη, και ας παρει φθηνοτερο κινητο...>!!! 

στο θεμα μας βεβαια, σε τοσο χαμηλο μπατζετ, δεν εχει κανενας απαιτησεις υψηλων προδιαγραφων σε φωτογραφια....!!! οποτε ας παρει οτι αρεσει στην κοπελα..!!  

εμεις δινουμε καποιες προτασεις σοβαρες, και απο εκει και περα αποφασιζει η ενδιαφερομενη.  ΠΟΤΕ ο συζυγος...!!!  

Δημοσ.

Νομίζω αξίζει, ιδιαίτερα αν ξαναπέσει η τιμή του στα 190 ευρώ.

Η AMOLED οθόνη και οι σαφώς καλύτερες κάμερες απ'το Redmi note 4 θα την κερδίσουν.

Τα 16GB είναι υπεραρκετά για fb,messenger,instagram,viber,whats app,youtube και πολλά ακόμα. Μόνο αν έχει σκοπό να βάζει παιχνίδια δεν αρκούν! Φωτογραφίες κτλ στην κάρτα SD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...