ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θέλει η γυναίκα μου να πάρει το J5 του 2017 σε λίγες μέρες. Το έχει βρει γυρω στα 200 σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο. Αν και ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί παιζουν τοσες μεγάλες διαφορες τιμών σε σχέση με τις αλυσίδες. Τεσπα Προσωπικά έχω βαρεθεί τον όρο smartphone. Ειχα κατά καιρούς αλλά πλέον εχω βολευτει με ενα alcatel onetouch Και το μόνο που μου λειπει είναι το να θέλω να βγάλω μια φωτο. Προσωπικά το J5 2017 μου αρέσει σαν εμφάνιση αλλά νομίζω οτι βρίσκεις καλύτερο με πιο λίγα λεφτά Στα θετικά του έχω σημειώσει τα 13Mp και στις 2 κάμερες και τίποτε αλλο. Δεν θέλω να δώσουμε τόσα χρήματα όταν με λιγότερα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Κατά τα άλλα 2mb ram 16gb 3000mah Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Να πάω σε xiaomi?Redmi note 4x?
soteras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 εχω το xiaomi που προτεινεις και μπορω να πω ειναι μπομπα ετσι για νορμαλ χρηση και καμερα μια χαρα εχει απλ η μπροστα ειναι 5 και η πισω 13
AlienTechGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 εχω το xiaomi που προτεινεις και μπορω να πω ειναι μπομπα ετσι για νορμαλ χρηση και καμερα μια χαρα εχει απλ η μπροστα ειναι 5 και η πισω 13Δεν έχουν καμία σχέση τα MP με την ποιότητα της εικόνας. Μια χαρά κινητό είναι το Xiaomi, δε διαφωνώ. Το είχα μάλιστα και μου άρεσε αλλά στο θέμα της κάμερας είναι πολύ πιο κάτω από το J5 2017, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 2
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μην κάνεις το λάθος και ψωνίσεις πριν ρωτήσεις τη γυναίκα σου για τις φωτογραφίες. Δεν ξέρω τη γυναίκα σου (οποτε αυτό που θα πω μην το πάρεις προσωπικά) αλλά οι περισσότερες εχουν σαν κριτήριο να εχει λογοτυπο sammy και να βγάζει καλες φωτογραφίες. Δες και το xperia z1. Εσύ κοιτάς overall το κινητό και σίγουρα υπάρχουν καλύτερες λύσεις στα ζητουμενα χρήματα (π.χ. p9 lite, xiaomi, κλπ) αλλά άλλη η δική σου λογική προσέγγισης και αλλη της γυναίκας σου. H αλήθεια ειναι οτι η sammy εχει καλύτερες κάμερες ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου.
stelios18120 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πάρε ένα xiaomi με 100-120€ και θα γλυτώσεις λεφτά και είναι vfm σε όλες τις κατηγορίες. 1
Ownage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 To Xiaomi με 32 GB Rom / 3GB Ram σίγουρα σε καθημερινή χρήση θα σε γλιτώσει απο την γκρίνια γιατί ξέρεις οι γυναίκες κατεβαζουν ένα κάρο εφαρμογές πχ Ημερολογιο περιοδου, Pinterest Instagram Facebook Whats app Viber (γιατι εχει η κολλητη της και δεν εχει whatsapp) Messenger 2-3 προγραμματα για Photo-editting και ποιος ξερει τι αλλο. Αρα τα 16 gb απο τα οποία θα χεις εξ αρχής 11 ελευθερα δεν θα φτασουν. Στα πρώτα 40 λεπτα wifi θα το γεμίσει. Βέβαια το J5 έχει αρκετά καλές κάμερες για τα λεφτά που λες καθώς έχει διάφραγμα 1.7 στην μια κάμερα και 1.9 στην αλλη που σημαίνει πιο φωτεινες φώτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οχι οτι το Xiaomi ειναι ασχημο στις φωτο αλλα χανει σε σχεση με το Samsung. Εγω θα σου λεγα αν μπορεις φυσικά να δώσεις κάτι παραπάνω να πας στο P10 Lite της Huawei. Και μνημη έχει και φοβερες φωτο για αυτά τα λεφτά. Ειδικά στις Σελφι! Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
meletis_m Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάντως γνωστός έχει τη συσκευή που σας ενδιαφέρει.Με μέτρια χρήση η μπαταρία χρήζει αντικατάσταση ακριβώς στον 1 χρόνο Η εγγυηση δεν το καλύπτει, και η αντικατάσταση κυμαίνεται περίπου στα 50 ευρώ λόγω ενσωματωμενης. Έγινε λάθος απο εμένα, για άλλο μοντέλο της Samsung αναφερόμουν το A5 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από meletis_m
cabdik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 αυτο με τις καμερες στα Xiaomi, εχει καταντησει λιγο αστειο...!! https://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-imx258 δειτε ποια αλλα κινητα, εχουν την ιδια "καμερα", τα οποια χαρακτηριζετε πολυ καλυτερα σε φωτο...!!!! θελω να πω οτι.... ΝΑΙ, τα Redmi (κυριως) εχουν ενα θεμα με τις νυχτερινες φωτο. αλλα αναρωτιεμαι, γιατι τα Xperia - J5, που βασει χαρακτηριστικων εχουν τον ιδιο φακο, εχουν τοση διαφορα? μηπως ειναι μονο θεμα εφαρμογης.....????
vairass Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βγάζει και γαμω της φώτο, xiaomi note 4x 4/64GB Και μάλιστα με την μικρή μπροστά φαντάσου η πίσω 1
cabdik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 την ημερα, ναι θα συμφωνησω, βγαζουν πολυ καλες φωτο. το βραδυ εχει το θεμα με τις φωτο. αλλα δεν μου εχει λυσει κανεις την απορια, γιατι το Redmi που εχει φακο Sony IMX 258 βγαζει χειροτερες φωτο τη νυχτα απο τα J7 Prime Xperia XA 1+X και κυριως το LG G6 που θεωρειται και κορυφαιο στις φωτο....!!! ειναι τελικα θεμα φακου? ή των εφαρμογων που χρησιμοποιουν το φακο....? τι αλλο φταιει?
AlienTechGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 την ημερα, ναι θα συμφωνησω, βγαζουν πολυ καλες φωτο. το βραδυ εχει το θεμα με τις φωτο. αλλα δεν μου εχει λυσει κανεις την απορια, γιατι το Redmi που εχει φακο Sony IMX 258 βγαζει χειροτερες φωτο τη νυχτα απο τα J7 Prime Xperia XA 1+X και κυριως το LG G6 που θεωρειται και κορυφαιο στις φωτο....!!! ειναι τελικα θεμα φακου? ή των εφαρμογων που χρησιμοποιουν το φακο....? τι αλλο φταιει? Θέμα αλγορίθμου και post processing είναι. Ή αλλιώς, θέμα software και δεν εννοώ θέμα εφαρμογών. 1
cabdik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Θέμα αλγορίθμου και post processing είναι. Ή αλλιώς, θέμα software και δεν εννοώ θέμα εφαρμογών. κι εμενα εκει παει το μυαλο μου. αρα, παμε στο επομενο ερωτημα. δεν μπορεις καλλιστα να βρεις μια καλη εφαρμογη στο PLAY STORE -εστω κι επι πληρωμη-, να την εγκαταστησεις και να βγαζεις καλες φωτο...? ποιος ο λογος να μην παρεις μια πολυ καλη VFM συσκευη (οπως ειναι τα RN4 -RN5), με καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα Sammy-SONY... κλπ, παρομοιας τιμης και απλα να βαλεις μια αλλη εφαρμογη καμερας....?
AlienTechGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μία καλή εφαρμογή από το Play Store (Open Camera πχ) θα βελτιώσει μεν την κατάσταση αλλά δε θα φτάσει και πάλι το επίπεδο των υπολοίπων. Αυτό, συμβαίνει, επειδή έχουν σχέση και οι drivers, τα libraries κτλ, πράγματα δηλαδή που είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό και δε μπορεί να αλλάξει. Σκέψου πχ, τις custom ROM. Αν βάλεις σε ένα Samsung, Sony, LG κτλ μία AOSP-based ROM αντί για μία stock based, η απόδοση της κάμερας πέφτει κατακόρυφα λόγω των drivers. 1
ziaba Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 την ημερα, ναι θα συμφωνησω, βγαζουν πολυ καλες φωτο. το βραδυ εχει το θεμα με τις φωτο. αλλα δεν μου εχει λυσει κανεις την απορια, γιατι το Redmi που εχει φακο αισθητήραSony IMX 258 βγαζει χειροτερες φωτο τη νυχτα απο τα J7 Prime Xperia XA 1+X και κυριως το LG G6 που θεωρειται και κορυφαιο στις φωτο....!!! ειναι τελικα θεμα φακου? ή των εφαρμογων που χρησιμοποιουν το φακο....? τι αλλο φταιει? κάποια απ τα πρώτα είχαν sony αισθητήρα έπειτα μπήκαν της sammy και μετά της omni ... οι φακοί είναι της ofilm & qtech και φυσικά το g6 δεν είναι κορυφαίο στις φώτο από τότε που παρουσιάστηκε
dimips Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Άσε τη γυναίκα σου να πάρει ότι της άρεσε. Ας πάρει πάνω της την ευθύνη. Είπαμε είμαστε τεχνολογικό φόρουμ αλλά με τέτοια πράγματα δε πρέπει να παίζουμε. Πάνε την σε ένα Public να δει και τα αλλα, αλλά μη περιμένεις να αλλάξει γνωμη. Επίσης καλό είναι να πάρει Samsung που έχει καλό service για 2 χρόνια για παν ενδεχόμενο. Αν δεν της αρέσει το οτιδήποτε πάνω σε κάτι που θα επιλέξεις εσυ, ή γίνει καμία στραβή και χαλάσει, θα χάσεις 5 χρόνια ζωής απ τη γκρίνια και τα στα λεγα εγώ. Το value for money είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα