Προς το περιεχόμενο

Smartphone εως 250Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartphone ,το budget μου ειναι στα 250Ε.

Κοίταξα το Xiaomi Redmi Note 4x (4/64) το οποιο μου φαίνεται εξαιρετικο για τα λεφτά του αλλά διάβασα οτι θέλει να έχει global version (γνωρίζει καποιος ποια καταστήματα παρέχουν τη συγκεκριμενη εκδοση?) 
Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι εξίσου αξιόλογο?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αυτά τα δύο ξέρω που έχουν Global αλλά με εγγύηση καταστήματος και όχι επίσημης αντιπροσωπείας (Info quest)

https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-4gb-ram64gb-rom-black-snapdragon-eu-elliniko-menoudoro-fidget-spinner/

http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=373

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που φτανεις τα 250 ευρω ειναι κριμα να μην πας στο καινουριο Xiaomi Mi A1 απο σκρουτζ, κινα το βρισκεις και γυρω στα 200. Καθαρο αντροιντ, μεγαλη αναβαθμιση στην καμερα σε σχεση με το 4x, ραδιοφωνο και κανονικα η 800αρα μπαντα, που σημαινει οτι εχεις 4G σε ολες τις εταιρειες.

Μικρη παραχωρηση η μικροτερη μπαταρια, στα 3080 mAh, η οποια ομως στα πρωτα αποτελεσματα απο τους χρηστες βγαζει εξαιρετικα αποτελεσματα με sot πανω απο 6 ωρες.

Σε γειτονικο φορουμ με κινητα υπαρχει hands on video και μεγαλο θεμα με συζητηση, καμια 50αρια σελιδες ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που το χρειαζομαι αμεσα δεν με παιρνει να το παραγγειλω από κίνα το Global Version εχει να κάνει με την 800αρα μπαντα (σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτα) και επίσης η εγγυηση καταστηματος τι λιγότερο μου προσφέρει απο αυτή της αντιπροσωπειας? 

ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Το Α1 υπαρχει στο σκρουτζ οριακα κατω απο τα 250. Το Global σημαινει 800αρα μπαντα που το Α1 εχει ετσι και αλλιως. Στην αντιπροσωπεία τιμολογηθηκε 299 αν δεν κανω λαθος. Εγγυηση καταστηματος σημαινει οτι το πας πισω εκει που το αγορασες, δεν εχεις εγγυηση infoquest που ειναι ο ελληνικος αντιπροσωπος.

Εγω δε θα το σκεφτομουν καν, το Α1 ειναι σαφως καλυτερο απο το 4χ. 

• Like 1
Δημοσ.

οκ το να το παω εκει που το πηρα δεν με απασχολει καθόλου αρκει να τηρηθουν τα οσα πρέπει για την εγγυηση σε περιπτωση που χρειαστει. ευχαριστω πολυ και παλι!!

Δημοσ.

Το κακό με την εγγύηση του καταστήματος είναι ότι αν δεν το αναλάβουν να το φτιάξουν είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν Κίνα,που σημαίνει κανένα μήνα στην αναμονή.

Αν πάλι είναι αξιόπιστο το κατάστημα στο φτιάχνουν αυτοί σε πολύ λιγότερο χρόνο βέβαια.

Το "καπέλο" στην Info quest είναι αυτό ακριβώς ,να μην έχεις αυτή την ταλαιπωρία και το άγχος και ότι και καλά ξέρεις ότι θα το φτιαξει η αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Το κακό με την εγγύηση του καταστήματος είναι ότι αν δεν το αναλάβουν να το φτιάξουν είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν Κίνα,που σημαίνει κανένα μήνα στην αναμονή.

Αν πάλι είναι αξιόπιστο το κατάστημα στο φτιάχνουν αυτοί σε πολύ λιγότερο χρόνο βέβαια.

Το "καπέλο" στην Info quest είναι αυτό ακριβώς ,να μην έχεις αυτή την ταλαιπωρία και το άγχος και ότι και καλά ξέρεις ότι θα το φτιαξει η αντιπροσωπεία.

Και πάλι όμως αν έχει ανταλλακτικά η αντιπροσωπεία :)

Δημοσ.

Υπάρχει τπτ παραπλήσιο στα specs και την τιμή του A1, αλλά με μικρότερη οθόνη;

g5 plus ->5.2"

huawei nova -> 5"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...