Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καταλαβενω και αυτην την οψη φιλε και εκτιμω το χιουμορ σου, αλλα βαζω την δικη μου οψη μπροστα γιατι μολις αγορασα SSD και εχω κανει 3-4 clean install και εχω παρει 50 μπλε οθονες για το προβλημα που αναφερω γιαυτο και ζηταω βοηθεια, να το λυσω και μετα κανουμε χιουμορ.

Αν δεις ημερομηνια εχει 15 μερες που παλευω και ισως να περιμενα σαν πρωτη απαντηση κατι σχετικο με το θεμα μου.

Σορρυ για την ειρωνια μου. 

Πάντως εγώ όντως πέτυχα το ποστ σου απο την απάντηση του tz_aristotelis και κατάλαβα ότι έκανε χαβαλέ.

Από την άλλη καταλαβαίνω και το δικό σου άγχος

Τέλος πάντων χαίρομαι που το αφήσατε στην άκρη αυτό , τώρα αφού και με το volume 2 δεν έβγαλες άκρη πρέπει σιγά σιγά να αρχίζεις να κοιτάς τι μπορεί να προκαλεί.

Στο ποστ που διάβαζα για το πρόβλημα σου , άλλως ανέφερε ότι είχε θέμα με το software της MSI.

Οπότε κάτι παίζει με κάποιο software αλλά με ποιο ακριβώς  θα σε πονέσει να το βρείς.

Μήπως να κάνεις ένα clean install και να αρχίζεις να τα περνάς ένα ένα με restart μέχρι να το βρείς?

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατάλαβα ότι έκανε χαβαλέ.

Και εγω, για αυτο ζητησα συγνωμη για την ειρωνεια μου.

Από την άλλη καταλαβαίνω και το δικό σου άγχος

Περασαν 15 μερες απ το προβλημα μου, και εφοσον δεν πηρα απαντηση αρχισα να καταλαβενω οτι κανεις δεν εχει παρομοιο προβλημα, και για αυτο το αγχος.

Τέλος πάντων χαίρομαι που το αφήσατε στην άκρη αυτό , τώρα αφού και με το volume 2 δεν έβγαλες άκρη πρέπει σιγά σιγά να αρχίζεις να κοιτάς τι μπορεί να προκαλεί.

Σημερα καπου διαβασα για ενα προβλημα που ειχε καποιος με το Volume2 (οχι με μπλε οθονη αλλα καποια δυσλειτουργια του προγραμματος) και σε καποια απαντηση που διαβασα, του ειπε ο αλλος να βαλει τον φακελο Volume2 στο:

''C:\Users\name\AppData\Roaming\Volume2'' (και οχι στα Downloads που το ειχα εγω) και απ το μεσημερι το εκανα και εγω και δεν πηρα BSOD προς το παρον.  :rolleyes:

Μακαρι αυτο να ειναι και η λυση.

Στο ποστ που διάβαζα για το πρόβλημα σου , άλλως ανέφερε ότι είχε θέμα με το software της MSI.

Οπότε κάτι παίζει με κάποιο software αλλά με ποιο ακριβώς  θα σε πονέσει να το βρείς.

Μήπως να κάνεις ένα clean install και να αρχίζεις να τα περνάς ένα ένα με restart μέχρι να το βρείς?

Αυτο ειναι μια πολυ καλη ιδεα αλλα θελει πολυ χρονο για να το διαπιστωσω, γιατι δεν το κανει παντα και θα πρεπει να κατεβαζω ενα ενα τα προγραμματα, και σε καθε προγραμμα που κατεβαζω θα πρεπει να περιμενω καποιες ωρες μετακινωντας εικονιδια στην επ.εργασιας. (σαν χαζος) χαχα, αλλα η ιδεα σου ειναι καλη και θα το κανω αργοτερα αν χρειαστει.

Τωρα μενει να περιμενω ετσι οπως ειμαι, και αν το κανει θα αφαιρεσω το προγραμμα τελειως και σε μια μερα θα καταλαβω αν φταιει αυτο, και αν το κανει παλι, συμαινει οτι δεν φταιει το Volume2 και μετα θα κανω αυτο που λες.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, θα ενημερωνω εδω. 

• Like 1
Δημοσ.

Εύχομαι να βρέθηκε η λύση , όντως πάντως περίεργο πρόβλημα δεν το είχα ξανακουσει και είπα να το κοιτάξω. Ενημέρωσε μας πως πάει

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως το εκανε παλι... μετα απο μετακινηση καποιου αρχειου στην επ.εργασιας. 

Πολυ σπαστικο. Απο σημερα διαγραφω τελειως το Volume2 και μεχρι αυριο μεθαυριο θα ξερω με σιγουρια.

Δημοσ.

Εύχομαι να βρέθηκε η λύση , όντως πάντως περίεργο πρόβλημα δεν το είχα ξανακουσει και είπα να το κοιτάξω. Ενημέρωσε μας πως πάει

Η λυση βρεθηκε, το προβλημα ειναι το Volume2. Τρεις μερες που το εχω σβησει (lol συνεχως μετακινω εικονιδια) και δεν κρασαραν ποτε τα Windows.

Κριμα και το ηθελα αυτο το προγραμμα. 

Καταλαβαινεις τι εξηγει αυτη η σελιδα https://chocolatey.org/packages/volume2.install/1.1.4.347

Τι ειναι το choco, ξερεις;

Δοκιμασα με τις εντολες αλλα δεν γινεται εγκατασταση. Μηπως υπαρχει καποιος ποιο ασφαλεις τροπος εγκαταστασης;

αα υπαρχει και ενα παρομοιο προγραμμα με το Volume2 (που δεν μου αρεσε τοσο).

Ειναι το 3RVX https://3rvx.com/ και ξεχασα να πω οτι και με αυτο (οταν το ειχα στον υπολογιστη μου) ειχα το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

Θα σε γελάσω δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τι volume 2 , το πέτυχα όταν έψαχνα για το πρόβλημα σου. Άστο έτσι να μείνεις ήσυχος

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια... τωρα και αν σιγουρευτηκα οτι φταιει το Volume2 για τις BSOD μετα απο μετακινηση εικονιδιων στην επ.εργασιας. 

Βγηκε καποιος με ιδιο προβλημα.

Ειναι το τελευταιο ποστ στο ''DeviantArt'' (πρωτο ποστ οπως βλεπουμε στα σχολια) στις Nov 7, 2017.

https://irzyxa.deviantart.com/art/Volume2-version-1-1-4-347-Release-498038518

Ο ''SculptureSheep'' εχει ακριβως το ιδιο προβλημα, οποτε περιμενω για καμια απαντηση.

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. 

Τα διαβασα αυτα, λενε για πιθανες αιτιες προγραμματων, για ενημερωση οδηγων κτλ.

Εγω ομως ειμαι σιγουρος 100% πλεον οτι στην δικη μου περιπτωση, ευθυνεται το Volume2 για τις BSOD.

Δημοσ.

Διάβασα λίγο τις λειτουργίες του volume2 και βλέπω ότι έχει μια επιλογή όπου ελέγχεις την ένταση μετακινώντας τον κέρσορα στα περιθώρια της οθόνης. Μήπως αν απενεργοποιούσες αυτήν τη λειτουργία σταματούσαν οι bsod; Αυτό βέβαια σε περίπτωση που σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα λίγο τις λειτουργίες του volume2 και βλέπω ότι έχει μια επιλογή όπου ελέγχεις την ένταση μετακινώντας τον κέρσορα στα περιθώρια της οθόνης. Μήπως αν απενεργοποιούσες αυτήν τη λειτουργία σταματούσαν οι bsod; Αυτό βέβαια σε περίπτωση που σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις.

Σου δινει την δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις και το απενεργοποιησα και εγω απ την αρχη, γιατι δεν μου αρεσε.

Θελω μονο να ελεγχω τον ηχο με κλικ στο Desktop.

Δημοσ.

Με τις ρυθμισεις συμβατοτητας επαιξες μηπως και ξεγελασεις το Volume2 οτι δουλευει σε παλαιοτερα Windows?

Oυτε που το σκεφτηκα να σου πω, θα το εχω υποψιν, καλα που το ειπες.

To ειχα αφαιρεσει το προγραμμα προχθες, αλλα σημερα μιλησα με το παιδι στο DeviantArt https://irzyxa.deviantart.com/art/Volume2-version-1-1-4-347-Release-498038518 που εχει το ιδιο προβλημα, και μου ειπε να μην αλλαξω settings, skins κτλ, να το αφησω Default δηλαδη μεχρι να βρουμε λυση, και το εκανα απ το πρωι χωρις BSOD.  :)

Δεξι κλικ στο .exe/properties/compatibility αυτο εννοεις ε;;

Ειναι ετσι:

post-280766-0-07475400-1511214071_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...