aelaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το κατάστημα DigiWorld έβγαλε προσφορά μέσα στο ΦΒ για τον παραπάνω επεξεργαστή . Όποιος ενδιαφέρεται για build ή αναβάθμιση νομίζω είναι καλή τιμή . Στο Skroutz χαμηλότερη 304,99€. αφαιρεθηκε Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από matrixxx αφαιρεση συνδεσμου που οδηγει σε ρεφεραλ 3
Dantε Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μεσα στο σαββατοκυριακο. Θα πεσει μαζικο ακυρο απο δευτερα... 2
AlexanderK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 και πως ψωνίζουμε από αυτό το κατάστημα? δεν βρίσκω σελίδα του 2
johnnnnavrozidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο λιγο ψαξιμο νομιζω οτι το καταστημα απλα δεν εχει online shop? Μονο για local pick up οποιος ειναι απο Αθηνα
Amix Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο λιγο ψαξιμο νομιζω οτι το καταστημα απλα δεν εχει online shop? Μονο για local pick up οποιος ειναι απο Αθηνα Στελνουν και επαρχια.
mameloukos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είναι έμπιστο το κατάστημα? Εννοώ κυρίως από θέμα εγγύησης. Βαριέμαι να περιμένω τον i5 8600k και μου φαίνεται πολύ τίμια προσφορά
Portgas D. Sasuke Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 έχω κάνει πάνω απο 10κ τζίρο στο συγκεκριμένο κατάστημα. επίσης δεν έχει eshop αλλά στέλνει παντού με ένα πμ.
Themos3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι απλά συμπαθητική η τιμή, δε θυμάμαι να έχει παίξει τόσο αλλού. Τι φάση?
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 έχω κάνει πάνω απο 10κ τζίρο στο συγκεκριμένο κατάστημα. επίσης δεν έχει eshop αλλά στέλνει παντού με ένα πμ. Εδώ μέσα βέβαια ένα χρόνο ήσουν πολύ ήσυχος άσε που το λινκ έχει refferal 4
isBlackNWhite Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 προσοχη παιδια προσοχή σε τι; -40 ευρώ ειναι από την επόμενη χαμηλότερη τιμή.. δεν ειναι κάτι κοσμοιστορικό... Μίλησα μαζί τους στο τηλεφωνώ και μου πρότειναν να το παραλάβω από το κατάστημα στο Παγκράτι μιας και με βόλευε καλύτερα, τώρα θα δούμε. 1
dimus1985 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Προχωρατε αφοβα.20 χρονια μαγαζι με παρα πολυ καλες τιμες.Εχω φτιαξει καμια 10ρια pc με parts απο εκει ολα αψογα.
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Προχωρατε αφοβα.20 χρονια μαγαζι με παρα πολυ καλες τιμες.Εχω φτιαξει καμια 10ρια pc με parts απο εκει ολα αψογα. 20 χρονια? εγω πρωτη φορα φετος το εμαθα σε μια διαφημιση στο facebook :/
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 20 χρονια? εγω πρωτη φορα φετος το εμαθα σε μια διαφημιση στο facebook :/ Το οίκημα εννοεί.. Μια χαρά συνοικιακό κατάστημα και έμπιστο,με καλές κριτικές στο FCB. Όποιος ενδιαφέρεται προχωράει άφοβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα