kr0m Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 μου παραδωθηκαν σημερα δυο νεα ζευγαρια γυαλια, με νεους φακους. το τελευταιο μου ζευγαρι (μαζι και οι φακοι του) αγοραστηκε πριν 4 χρονια, το οποιο καθαριζα με κυκλικες κινησεις με ενα πανακι, που ομολογω δεν εκανε δουλεια γιατι αφηνε "ιχνη" επανω στους φακους, και απλα επαιρνα ξερω γω μια χαρτοπετσετα η χαρτι κουζινας και τα καθαριζα. το ερωτημα μου ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να καθαριζει καποιος τα γυαλια του; (και τον σκελετο και τους φακους)
teddy71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον το πανακι που σου ειχαν δωσει ηταν χαλια ή ηταν παλιο και φθαρμενο ή βρωμικο. Κυκλοφορουν και υγρα καθαριστικα που τα ψεκαζεις και μετα καθαρισμα με πανακι. Εγω οταν βρωμισουν πολυ και δεν καθαριζουν τα ψεκαζω με το ειδικο υγρο και μετα τα σκουπιζω με ενα παλιοτερο πανακι και μετα ξαναπερασμα με το καινουριο. Χαρτοπετσετες χαρτι κτλπ καλο είναι να αποφευγονται, αφηνουν πολυ χνουδι και λογω οτι ειναι πιο σκληρα μπορει να τα χαραξουν. Οποτε μονο με πανακι απο καταστημα οπτικων και ανα διαστημα ψεκασμα και με ειδικο υγρο. 2
kr0m Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 μαλιστα, ευχαριστω!τα υγρα καθαριστικα αυτα ποσο κοστιζουν; υπαρχει καποια συγκεκριμενη "καλη" η ειδικη μαρκα;
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Φίλε θα σε έκπληξη ισως αλλα καθάρισμα νερό σαπούνι χεριών και μετα κωλοχαρτο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα Και ομιλώ παντα για τα γυαλιά οχι την ευαίσθητη περιοχή 2
bluesattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το καλο πανακι τα σπαει .Πανακια που μου εδιναν οι οπτικοι .Δεν αφηνει ιχνη.Μαπα πανακι θα ειχες.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ με υγρό πιάτων τα κάνω αμα έχουν πολλές δαχτυλιές και λίγδα πάνω. Τα πανάκια να τα πλένεις κι αυτά που και που.
Pokemon640 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 κάποιες φορές χρησιμοποιώ υγρό καθαρισμού για Monitors (κάνουν και για γυαλί / CRT screens). Πάντα προτιμώ το πανί για φωτογραφικές μηχανές (είναι το ίδιο που δίνουν οι οπτικοί). Υπάρχει πιθανότητα να γραντζούνισες το γυαλί σε κάποια επιφάνεια και να μην το θυμάσαι, συμβαίνει και αυτό.
mary Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ με υγρό πιάτων τα κάνω αμα έχουν πολλές δαχτυλιές και λίγδα πάνω. Τα πανάκια να τα πλένεις κι αυτά που και που. Έτσι τα έπλυνε και η μαμά μου τα ολοκαίνουρια hawkers που είχα πάρει, παρότι δεν είχαν λιγδα. Τα σκούπισε μετά και με πετσέτα Και τα έκανε για τα σκουπίδια. Λες και έπεσαν σε χωματόδρομο και τα έσυρε άλογο για 100 μέτρα. Τόσες γρατζουνιές στο γυαλί. Καλά που μου έστειλαν δώρο άλλο ζευγάρι μετά αλλιώς θα έκανα χρόνο να της ξανά μιλήσω. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουν είναι ένα ειδικό πανάκι από κατάστημα ή χουχουλιασμα και σκούπισμα με βαμβακερό φανελάκι. 1
teddy71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πανακια δεν πλενουμε ποτε, σκληραινουν και χαρασουν μετα. Αν βρωμισει το πεταμε και παιρνουμε καινουριο 2 1
Rodes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Γενικά κανόνας είναι να μην σκουπίζεις γυαλί/φακό με τραχιά επιφάνεια. Τα πανάκια γυαλιών(αυτά που σου δίνουν με την θήκη) είναι τα καλύτερα. Σαπούνι χεριών και ζεστό νεράκι για να φεύγουν τα λάδια που βγάζει το πρόσωπο. Μετά άμα έχουν μείνει ίχνη τότε χρησιμοποιείς το πανάκι.Άμα έχεις ρίξει και πολλά λεφτά, δώσε προσοχή να μην έχει μείνει κανα σκληρό ψίχουλο/κόκος ανάμεσα στο πανί και τον φακό και κάνεις γρατζουνιές.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Έτσι τα έπλυνε και η μαμά μου τα ολοκαίνουρια hawkers που είχα πάρει, παρότι δεν είχαν λιγδα. Τα σκούπισε μετά και με πετσέτα Και τα έκανε για τα σκουπίδια. Λες και έπεσαν σε χωματόδρομο και τα έσυρε άλογο για 100 μέτρα. Τόσες γρατζουνιές στο γυαλί. Καλά που μου έστειλαν δώρο άλλο ζευγάρι μετά αλλιώς θα έκανα χρόνο να της ξανά μιλήσω. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουν είναι ένα ειδικό πανάκι από κατάστημα ή χουχουλιασμα και σκούπισμα με βαμβακερό φανελάκι. Μήπως έβαλε και σφουγγάρι? Το κάνω χρόνια χωρίς πρόβλημα (όχι πολύ συχνά βέβαια, μόνο όταν έχουν λίγδα).
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Έτσι τα έπλυνε και η μαμά μου τα ολοκαίνουρια hawkers που είχα πάρει, ... Καλά που μου έστειλαν δώρο άλλο ζευγάρι μετά αλλιώς θα έκανα χρόνο να της ξανά μιλήσω. Φανταζομαι οτι θα εκανες 10 χρονια αν ηταν και καμια σοβαρη μαρκα 1
mary Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μήπως έβαλε και σφουγγάρι? Το κάνω χρόνια χωρίς πρόβλημα (όχι πολύ συχνά βέβαια, μόνο όταν έχουν λίγδα). Δεν νομιζω. Δεν την πετυχα την ωρα που το εκανε. Αλλά μετα. Εικαζω οτι η πετσετα εκανε τη μεγαλυτερη ζημια. 1
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μου ειχαν δώσει απ τον Βαρδαβά ενα spray μαζί με τα καινούργια γυαλιά μου, αλλά τελείωσε, να πάω να πάρω το ίδιο ή έχετε να προτείνετε κάποιο από κάνα φαρμακείο;; πχ http://www.vitorgan.gr/index.php?product=181&barcode=5203339001891&language=el Πανάκια εκτός απο τα καταστήματα οπτικών, που αλλού μπορώ να βρω; θενξ
gk93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 καλησπερα παιδια εκανα βλακεια και καθαρισα τον σκελετο με σαπουνι και μου φυγε το λιπος η ενα επιφανειακο στρωμα του σκελετου. φτιαχνεται αυτο ?με τι μπορω να τριψω τον σκελετο ωστε να γινει λειος χωρις να τον χαραξω? ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα