vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν λέω να το ρίξω στο κουμαρι, οποιαδήποτε βοήθεια για να κατεβάσω εφαρμογή σε κινητό Android θα είναι δεκτή. Για να μην κατεβάζω ότι βρω
l337 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα χαλάσεις τζάμπα το χρόνο για το όποιο download
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα χαλάσεις τζάμπα το χρόνο για το όποιο download Γιατί βρε τοσο χάλια εφαρμογές παίζουν;
l337 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εφαρμογή για προβλέψεις (σοβαρή).. απλά δεν υφίσταται.Εφαρμογές για να βλέπεις απόψεις του αρθρογράφου (χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία βέβαια) και κάτι προβλέψεις του στυλ "barcelona - las palmas" παίξτε το Η/Τ 1/1.. οκ υπάρχουν Αν θες την γνώμη μου.. προσπάθησε να καταλάβεις ποιος αγώνας φαίνεται στημένος ή με παράλογες αποδόσεις και πόνταρε σε αυτόν (ειδικά σε αποδόσεις πάνω από 8-9-10). Το κάνω κάποιες φορές. Tις περισσότερες έχω χάσει, κάποιες άλλες έχω κερδίσει. Στάνταρ πράγματα όμως δεν υπάρχουν αλλιώς θα είμασταν πλούσιοι 1
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εφαρμογή για προβλέψεις (σοβαρή).. απλά δεν υφίσταται. Εφαρμογές για να βλέπεις απόψεις του αρθρογράφου (χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία βέβαια) και κάτι προβλέψεις του στυλ "barcelona - las palmas" παίξτε το Η/Τ 1/1.. οκ υπάρχουν Αν θες την γνώμη μου.. προσπάθησε να καταλάβεις ποιος αγώνας φαίνεται στημένος ή με παράλογες αποδόσεις και πόνταρε σε αυτόν (ειδικά σε αποδόσεις πάνω από 8-9-10). Το κάνω κάποιες φορές. Tις περισσότερες έχω χάσει, κάποιες άλλες έχω κερδίσει. Στάνταρ πράγματα όμως δεν υπάρχουν αλλιώς θα είμασταν πλούσιοι μα δεν μιλαμε για στανταρ....να διαβασω καποια αναλυση θελω , δηλαδη παιζει αυτος ΔΕΝ παιζει αυτος...και το σημειο που προτεινουν. Μετα εννοειται εγω θα επιλεξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα