Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν λέω να το ρίξω στο κουμαρι, οποιαδήποτε βοήθεια για να κατεβάσω εφαρμογή σε κινητό Android θα είναι δεκτή.

Για να μην κατεβάζω ότι βρω :)

Δημοσ.

Θα χαλάσεις τζάμπα το χρόνο για το όποιο download :)

Γιατί βρε τοσο χάλια εφαρμογές παίζουν;

Δημοσ.

Εφαρμογή για προβλέψεις (σοβαρή).. απλά δεν υφίσταται.
Εφαρμογές για να βλέπεις απόψεις του αρθρογράφου (χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία βέβαια) και κάτι προβλέψεις του στυλ "barcelona - las palmas" παίξτε το Η/Τ 1/1.. οκ υπάρχουν :P
Αν θες την γνώμη μου.. προσπάθησε να καταλάβεις ποιος αγώνας φαίνεται στημένος ή με παράλογες αποδόσεις και πόνταρε σε αυτόν (ειδικά σε αποδόσεις πάνω από 8-9-10). Το κάνω κάποιες φορές. Tις περισσότερες έχω χάσει, κάποιες άλλες έχω κερδίσει. Στάνταρ πράγματα όμως δεν υπάρχουν αλλιώς θα είμασταν πλούσιοι :P

• Like 1
Δημοσ.

Εφαρμογή για προβλέψεις (σοβαρή).. απλά δεν υφίσταται.

Εφαρμογές για να βλέπεις απόψεις του αρθρογράφου (χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία βέβαια) και κάτι προβλέψεις του στυλ "barcelona - las palmas" παίξτε το Η/Τ 1/1.. οκ υπάρχουν :P

Αν θες την γνώμη μου.. προσπάθησε να καταλάβεις ποιος αγώνας φαίνεται στημένος ή με παράλογες αποδόσεις και πόνταρε σε αυτόν (ειδικά σε αποδόσεις πάνω από 8-9-10). Το κάνω κάποιες φορές. Tις περισσότερες έχω χάσει, κάποιες άλλες έχω κερδίσει. Στάνταρ πράγματα όμως δεν υπάρχουν αλλιώς θα είμασταν πλούσιοι :P

μα δεν μιλαμε για στανταρ....να διαβασω καποια αναλυση θελω , δηλαδη παιζει αυτος ΔΕΝ παιζει αυτος...και το σημειο που προτεινουν. Μετα εννοειται εγω θα επιλεξω.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...