David20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Την καλησπερα μου σε ολους. Εχω εγγραφει στο Netflix ,εχω επιλεξει το δευτερο πακετο οπου σε δινει δικαιωμα προβολης σε δυο οθονες. Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται να βλεπει Netflix ,απο μενα φυσικα, ενας φιλος μου που μενει στον απο πανω οροφο. Γινεται κατι τετοιο και πως;
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Την καλησπερα μου σε ολους. Εχω εγγραφει στο Netflix ,εχω επιλεξει το δευτερο πακετο οπου σε δινει δικαιωμα προβολης σε δυο οθονες. Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται να βλεπει Netflix ,απο μενα φυσικα, ενας φιλος μου που μενει στον απο πανω οροφο. Γινεται κατι τετοιο και πως; Λογικά θα πρέπει να του δώσεις το account σου δεν είμαι σίγουρος θα ψάξω και θα επανέλθω 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Την καλησπερα μου σε ολους. Εχω εγγραφει στο Netflix ,εχω επιλεξει το δευτερο πακετο οπου σε δινει δικαιωμα προβολης σε δυο οθονες. Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται να βλεπει Netflix ,απο μενα φυσικα, ενας φιλος μου που μενει στον απο πανω οροφο. Γινεται κατι τετοιο και πως; UPDATE: σου βρήκα μάλλον πώς θα το μοιραστείς https://help.netflix.com/en/node/464
David20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 με τους κωδικούς σου Το ειχα σκεφτει ,αλλα ειπα μηπως υπαρχει κατι διαφορετικο. UPDATE: σου βρήκα μάλλον πώς θα το μοιραστείς https://help.netflix.com/en/node/464 Στο link σου ,γραφει "page not found" ,παραθετει βεβαια αλλα δυο link ,αλλα δεν βλεπω να βοηθαει ιδιαιτερα.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το ειχα σκεφτει ,αλλα ειπα μηπως υπαρχει κατι διαφορετικο. Στο link σου ,γραφει "page not found" ,παραθετει βεβαια αλλα δυο link ,αλλα δεν βλεπω να βοηθαει ιδιαιτερα. Γράψε στο google ''netflix how to share on another pc view'' και είναι το πρώτο Link στην αναζήτηση που θα σου βγάλει 1
David20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ,νομιζω βρηκα πως θα γινει . 1
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα την πρώτη season του Fargo, και ψάχνω να βρω πώς θα δω τη δεύτερη (και μετά την τρίτη). Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δε μου εμφανίζει πουθενά σχετική επιλογή; Μόνο τα επεισόδια της πρώτης μου εμφανίζει.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα την πρώτη season του Fargo, και ψάχνω να βρω πώς θα δω τη δεύτερη (και μετά την τρίτη). Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δε μου εμφανίζει πουθενά σχετική επιλογή; Μόνο τα επεισόδια της πρώτης μου εμφανίζει. Απ' ότι βλέπω... Netflix dropped both fx and foxs contracts?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα