Προς το περιεχόμενο

CKEditor PLugins for drupal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω ένα site φτιαγμένο σε drupal και έχω ενεργοποιήσει επίσης το ckeditor. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι να μπορέι να κάνει ταξινόμηση έναν πίνακα μέσα σε ένα content. 

Έχω drupal 7. 

Εγκαθιστώ κανονικά το module CKEditor 7x-1.8 version, αλλά όταν μετά πάω να κάνω εγκτάσταση το plugin https://ckeditor.com/cke4/addon/tablesorter δεν εμφανίζεται. Τα βήματα που κάνω είναι:

1. Εγκατέστησα την έκδοση 4.6 για τη Javascript του CKEditor, γιατί στο plugin λέει ότι υποστηρίζεται μόνο σε 4.5, 4.6, 4.7. 

2. Κατέβασα το plug in και το τοποθέτησα μέσα στο φάκελο cdkeditor/plugins τoυ φακέλου ckeditor που περιέχει την έκδοση της javascript. 

3. Τροποποίησα το config.jr του φακέλου ckeditor γράφοντας την εντολή config.extraPlugins = 'tablesorter'; όπως λέει στις οδηγίες του plugin.

Παρόλα αυτά δεν εμφανίζεται η δυνατότητα.

Χρησιμοποιώ έναν linux server για να κάνω χειροκίνητα την εγκατάσταση. 

Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ή κάποιον άλλο παρόμοιο editor που να έχει και δυνατότητα για table sorting?

Δημοσ.

Στο configuration δεν βλέπω κάτι σχετικό. 

Τοι table sorter το είχα δει και γω αλλά δεν κάνει νμαζί με το ckeditor. 

Κάποια άλλη ιδέα, editor ίσως

Δημοσ.

Αν πας στο configuration -> text formats -> full html ->edit -> appearance, σου εχει να τσεκαρεις καποια plugins. Επισης, λιγο πιο πανω θα πρεπει να περασεις το εικονιδιο του table sorter στην μπαρα εργαλειων σου

Αν τα εχεις κανει ολα σωστα θα σου τα εχει βγαλει

Δημοσ.

Τ'ωρα μου εμφανίζει το Plugin file: tablesorter να το επιλέξω (προηγουμένως το είχα βάλει σε λάθος φάκελο γι αυτό δεν το έβλεπα). Παρόλα αυτά δεν έχει κουμπιά κια οταν το ενεργοποιώ και πάω να δω τον editor δε μου εφανίζεται πλέον καθόλου το toolbar. 

Δημοσ.

Την εντολη config.extraPlugins = 'tablesorter'; την εγραψες ολοκληρη ή συμπληρωσες το tablesorter; Στο λεω επειδη εχει ηδη το config.extraPlugins = ' '; καπου στην αρχη του κωδικα

Δημοσ.

τη συμπλήρωσα. Επίσης είδα ότι μέσα στο plug in έχιε μία if editor.contextmenu. Κατέβασα και αυτό το plug in μήπως έχει κάποια σχέση. το ενεργοποιήσα αλλά τίποτα. Δε μου δίνεται καν η δυνατητα να γράψω στο body, δεν εμφανίζεται ούτε το toolbar.

Επίσης τι διαφορά έχουν τα plugins που είναι στο path /sites/all/modules/ckeditor/plugins και /sites/all/modules/ckeditor/ckeditor/ckeditior plugins. Εγώ το βάζω στο πρώτο path γιατί στο 2ο δε μου το αναγνώριζε. Μήπως όμως πρέπει να βάλω και εκεί κάτι;

Κανονικά μέσα στο zip αρχείο με το plug in δε θα έπρεπε να έχει και τις αντίσοιχες εικόνες για αυτό;  

Δημοσ.

Βλέπω ότι διαβάζει το scrip αλλά σκάει εκέι που λέει ότι editor.lang.tablesorter.contextAsc, και λέει ότι tablesorter is undefined. 

Δημοσ.

Βρηκα το προβλημα. Στο plug in μεσα αντικατεστησα το label: με ενα δικο μου string πχ: `sort ascending`. Το ιδιο και για sort descending. Για καποιο λογο δεν αναγνωριζει το directory lang οποτε σταματαει ο κωδικας μολις παει να διαβασει τα τα ονοματα απο εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...