Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στη παρεα, 

εδω και αρκετο καιρο το παλιο συστημα μου με αφησε, οποτε καταλαβαινετε οτι βιαζομαι λιγακι για αγορα νεου.

Ποσό που διαθέτουμε : 650-700 ταβανι

Χρήση υπολογιστή : Γενικη χρηση, Gaming (δεν θα ελεγα οχι σε καινουργια παιχνιδια οποτε θα ηθελα κατι που να το αντεχει, δεν απαιτω εννοειτε σε αυτο το budget στο high).

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειαζομαι, εχω μια TV-Monitor LG M2432, ισως αργοτερα αλλαχτει.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι υπαρχουν.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλυτερα απο ενα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλυτερα να στηθει στο καταστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Δεν επιθυμω καποιο θα περασω μονος μου.

Εχω διαβασει 10-15 θεματα απο αλλα παλικαρια που ρωτησαν εδω στο forum, εχω μαζεψει καποιες γενικες πληροφοριες αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να βγαλω μια αποφαση.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από coniste
Δημοσ.

Από quickshop.gr. Βρίσκεται στην Αττική, κάνουν συναρμολόγηση αν ζητήσεις και στα στέλνουν.

Αν κατεβαινα λιγο σε gpu, και ανεβαινα σε cpu και εβαζα και εναν hdd, μηπως θα ηταν καλυτερα?

p5dr1Db.jpg

Απο θεμα gaming δεν νομιζω να εχω θεμα, θα βολευτω και με το παραπανω με την 1050 Ti.

Το ερωτημα ειναι, θα ειναι πιο αποδοτικο το συστημα ετσι? Αξιζει τα 20 ευρω παραπανω? Περιμενω απαντηση και ριχνω παραγγελια αν ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Για γενική χρήση, είτε με τον r3 1300x είτε με τον r5 1400- δεν θα δεις διαφορά. Θα είναι το ίδιο αποδοτικοί, απ' την στιγμή που δεν κάνεις κάποια άλλη ειδική χρήση. Στα παιχνίδια όμως, μεταξύ 1060 3gb και 1050ti υπάρχει διαφορά, και μάλιστα σημαντική και ορατή. Και επειδή σε ενδιαφέρει το gaming-έτσι έγραψες αρχικά, έδωσα βάση στην κάρτα γραφικών. Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε από τώρα hdd και ''βολεύεσαι'' όπως γράφεις με την 1050ti,ok. Εσύ αποφασίζεις, δικό σου σύστημα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει, απο τα λιγα που ξερω ειπα να κανω μια υποθεση, μαλλον δεν ηταν καλη  :-D 

Θα εμπιστευτω τα λεγομενα σου τοτε, αλλωστε για αυτο ανοιξα και το θεμα.

Οποτε μενω στην αρχικη σου προταση και αργοτερα θα μπει και ενας hdd γιατι πραγματι θα τον χρειαστω.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις ένα απλό overclock στα 3.7-3,8,δεν είναι ανάγκη να παίξεις με πολλές ρυθμίσεις,μπορείς να πας στον 1200,και να γλυτώσεις λίγα χρήματα μήπως πάρεις και σκληρό.Με τον 1200 overclock είσαι καλύτερα από 1300x stock.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...