ee3509 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 μήπως εχει ανακαλύψει κανείς σας κανένα γρήγορο "αυτόματο" τρόπο για την εναλλαγή των Init Strings στο netmod ? δηλαδή για σύνδεση 64Κ atb40 και για 128 atkas0b0 για να μην χρειάζεται να μπαίνουμε συνέχεια στο device manager ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 bale to nMconfig (ena mikro exe einai)sto desktop kai to kaneis apo ekei eykola kai grhgora kai blepeis sto tskbar me posa kanalia eise online ka8e stigmh to exei mesa sto cd tou netmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 κατα περίεργο τρόπο, δεν μου δουλεύει λέει οτι δεν βρίσκει netmod στη σειριακή (εγω το έχω usb). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 ti??kai egw usb to exw kai douleyei mia xara.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 netmod.intracom.gr κατέβασε την νέα έκδοση, αφού σβήσεις πρώτα τα αρχεία oem*.inf που περιέχουν την λέξη intracom μέσα από το C:\WINDOWS\INF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 ok, to katevasa kai douleuei tora, alla kathe fora pou to trexo thelei 5-6 deuterolepta gia na vrei to netmod opote den voleuei gia na alazo ta init string mipos exei kamia alli idea kaneis allos ? aporo, giati einai kati pou logika afora arketo kosmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.