Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

της 3 τελευταίες μέρες άρχισε να μου κάνει κάτι τέτοια στης πρώτες 3 φορές άπλα κόλλαγε ι εικόνα πάνω στο game(lol) και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα το έκανα restart και μετά όλα κάλα σήμερα έσβησε εντελώς μονό του πάλι μέσα στο game τώρα δεν νομίζω να είναι το game το έχω σε low γραφικά έτσι ίσα ίσα να παίζω σκέφτομαι μήπως είναι το τροφοδοτικό γιατί το έχω αλλάξει 2 φορές με εγγύηση αν και τότε μου έκανε κάτι άλλα πχ δεν άνοιγε καν το pc η έκανε έναν δυνατό θόρυβο για το corsair cx600 

Δημοσ.

Κατι τετοιο θυμιζει θερμοκρασια αν και συνηθως απο θερμοκρασια απλα κανει restart μονο του. Θα ελεγα τροφοδοτικο γιατι δεν ειναι μονο τα προβληματα που γραφεις και το προβλημα που εχεις ειναι μια αιτια. Ξεκινα απο εκει με ενα αλλο τροφοδοτικο για να αποκλειουμε περιπτωσεις.

ΥΓ: καλυτερα να δωσεις και full specs απο το συστημα σου μηπως κανενας εχει καμια αλλη ιδεα.

Δημοσ.

περνα το  aida64 και κανε ενα system stability test..δες της θερμ/σιες..και να δεις εαν η ψυκτρα ειναι καθαρη...και full spec καλα θα ηταν οπως λεει ο φιλος απο πανω..

Δημοσ.

Motherboard gigabyte ud3p 970a

cpu amd fx 8320

Samsung evo 850 250gb

Corsair cx 600w

Gpu radeon 4350

Crucial ballistix 4x4gb

Θα περάσω και το aida που είπε το παιδί να δώ και θα σας πώ

Δημοσ.

περνα το  aida64 και κανε ενα system stability test..δες της θερμ/σιες..και να δεις εαν η ψυκτρα ειναι καθαρη...και full spec καλα θα ηταν οπως λεει ο φιλος απο πανω..

συγγνώμη που άργησα τόσο τρέχαν κάποια άλλα θέματα έβαλα το aida άλλα δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ δηλαδή έκανα το τεστ δεν βλέπω κάτι παράξενο θες να στύλο καμιά φωτό να δεις τίποτα παραπάνω που ξέρεις όσο για θερμοκρασίες όλα κομπλέ επίσης άρχισε να μου κάνει κάτι θορύβους που με πείθουν ακόμα περισσότερο ότι είναι το psu γιατί κάτι τέτοια μου έκανε και το παλιό ένα συνεχόμενο βαρύ θόρυβο όταν ήμουν στο game

Δημοσ.

thermal throttling θελω να δεις εαν σου εκανε και εαν ειχες επιλεξη ολα εκτος απο το σκληρο δισκο στο stability test.....θορυβο εκανε απο τα ηχεια η απο το tower/psu?..εαν το εκανε απο τα ηχεια ειναι thermal throttling..αλλιως psu εχει θεμα..δες μια το cpu cooler εαν ειναι καθαρο...και ποση ωρα αφησες να κανει το τεστ..?

Maximum operating temperature of cpu is 61.1c και για gpu πρεπει να ειναι περιπου 70c max...δες εαν τα περνας...

Δημοσ.

thermal throttling θελω να δεις εαν σου εκανε και εαν ειχες επιλεξη ολα εκτος απο το σκληρο δισκο στο stability test.....θορυβο εκανε απο τα ηχεια η απο το tower/psu?..εαν το εκανε απο τα ηχεια ειναι thermal throttling..αλλιως psu εχει θεμα..δες μια το cpu cooler εαν ειναι καθαρο...και ποση ωρα αφησες να κανει το τεστ..?

Maximum operating temperature of cpu is 61.1c και για gpu πρεπει να ειναι περιπου 70c max...δες εαν τα περνας...

μου βάρεσε 78c ο cpu είναι και τέρμα σκονισμένο το fun θα το καθαρίσω να δω αν θα πιάνει πάλι τα ίδια για τον θόρυβο που σου έλεγα από το πύργο ακούγεται άλλα στο τεστ που το άφησα 15 λεπτά δεν μου το κάνει επίσης άλλο ένα που μου έκανε σήμερα τον άφησα ανοιχτό πήγα ξάπλωσα και με πήρε ο ύπνος και τώρα που πήγα να κουνήσω το ποντίκι δεν ψηνόταν να ανοίξει και πάτησα το κουμπί ενώ πάντα όταν έμπαινε σε sleep mode άνοιγε με κίνηση στο ποντικί

Δημοσ.

αλλαξε και καμια παστα...

θα αλλάξω έτσι και αλλιώς το fun του cpu γιατί έχω ακόμα το εργοστασιακό που καταλήγουμε όμως φταίει η δεν φταίει ο psu

Δημοσ.

θα αλλάξω έτσι και αλλιώς το fun του cpu γιατί έχω ακόμα το εργοστασιακό που καταλήγουμε όμως φταίει η δεν φταίει ο psu

κανε ολα αυτα που λες,και βλεπεις..κανεις ενα stress test,,παιξε κανενα game,,ανοιξε και 3-4 ταμπ με 1080p βιντεο στο youtube..ζορισε το με λιγα λογια..και δες τι θα κανει...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...