spirosR7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχωπροβληματα με το ρουτερ της vodafone πρωην hol εχω το παλιο εργοστασιακο της hol netfaster wlan 3 το εχω σιγουρα πανω απο 3 χρονια και γενικα εχει πολλα προβληματα. Κανει αποσυνδεσεις στο ασυρματο κολλαει πολυ συχνα κλπ. Ενας φιλος πριν λιγες μερες πηρε το νεο ρουτερ zte ενα ασπρο μικρο. Τον πηρανε τηλεφωνο απο τη vodafone να του δωσουν το καινουργιο. Εμας δε μας εχουν πει τιποτα. Δικαιουμαστε νεο ρουτερ σε αυτη τη περιπτωση ?
bill2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 κάλεσε στην vodafone και αναφερετο μίπως σου στελιουν νεο ρουτερ δωρεαν
thleorasakias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εμενα 19.90 το χρεωσε καινουργιο συμβολαιο, νομιζω οχι αλλα παρε τηλ να εισαι σιγουρος
bill2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 σεω εμενα και στο adsl και στο vdsl μου το έδωσαν δωρεάν
spirosR7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 καλα αμα ειναι να το πληρωσω 20 ευρω περνω ενα aftermarket που κανει καλυτερη δουλεια.
bill2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 πάρε πρώτα και ρωτα και μετα δες τι θα σου πουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα