Προς το περιεχόμενο

Logitech G810 - G910 Orion Spectrum (ROMER-G)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχει κανείς κάποιο έκ των άνωθι πληκτρολογίων.

Ήμουν κάτοχος του 710+ (Cherry MX Brown) από το οποίο ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.

Οι Romer-G διακόπτες τί λένε;

Έχετε εμπειρία από τα συγκεκριμένα keyboards;

Δημοσ.

Εχω το pro με romer g τωρα, για εμενα δεν ειναι ασχημα για gaming ειναι αρκετα responsive αλλα και αρκετα mushy σε σχεση με τα mechanical που μπορει να εχεις συνηθισει. Μερικοι δεν τα αντεχουν καθολου και αρεσουν σε λιγους, αυτο ειναι το general συμπερασμα που εχω βγαλει απο διαφορα forums. Εμενα προσωπικα μου αρεσουν περιπου το ιδιο ισως και περισσοτερο απο browns για gaming, για typing ουδετερα, δεν ειναι χαλια σαν τα red αλλα προτιμω τα topre και τα cherry blue.

Το καλυτερο ειναι να πας σε ενα μαγαζι να τα δεις μονος σου, αν εισαι Αθηνα στο public τα εχει.

• Like 1
Δημοσ.

Η μλκία είναι πως έχω πιστωτικό από Mediamarkt και περιορίζομαι στις επιλογές.

Σε ευχαριστώ για το feedback. Θα περάσω Public σήμερα κι όλας.

Δημοσ.

Στο public εχει το g810 οπως θυμαμαι, επισης να σου πω οτι στο συγκεκριμενο καταστημα ηταν αρκετα loose/rattle τα πληκτρα, ισως απο υπερβολικη χρηση εκει μεσα idk, παντως στο pro που αγορασα τελικα δεν ειναι ετσι, ειναι λιγο πιο stiff και δεν κανουν rattle. Παντως τη γενικη ιδεα για το feel των romer g θα την καταλαβεις.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Public.

Απογοήτευση. Αρκετά πιο σκληρά από τα MX Brown και δεν έπαιρνα την πληροφόρηση για το πότε ένα πλήκτρο πατήθηκε.

Μου άρεσαν πάρα πολύ τα πλήκτρα του Razer Ornata Chroma με το υψίσυχνο ήχο clicks (Mechanical Membrane ή όπως τα λένε τα switches του).

Αλλά η γενική παραδοχή είναι πως σαν τα Cherries, δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει εντύπωση.

Μλκία που δεν έχουν ανοιχτά Roccat,Steelseries κλπ... ή έστω ένα δειγματολόγιο switches.

Δημοσ.

Εγώ να πω ότι πήρα το Corsair k70 RGB red switches και είναι πολύ καλό σε απόκριση και αισθηση. Ακόμη το μαθαίνω αλλα όλα καλά. Και από θόρυβο έτσι και ετσι. Δες το και αυτό αν μπορεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να πω ότι πήρα το Corsair k70 RGB red switches και είναι πολύ καλό σε απόκριση και αισθηση. Ακόμη το μαθαίνω αλλα όλα καλά. Και από θόρυβο έτσι και ετσι. Δες το και αυτό αν μπορεις

Τους ΜΧ Red τους έχω αποκλείσει.

Από Cherry MX τα έχω βρει με Brown και Blue.

Το πιστωτικό από Mediamarkt οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πάρω από εκεί.

Θα περιμένω εκπτώσεις/Black Friday και βλέπουμε. Στην έσχατη θα σπρώξω την δωροκάρτα για να πάρω από αλλού.

αξιζει αυτό?https://www.skroutz....ions_price_drop

Αυτό έχω βάλει στο μάτι. Μαζεμένο με αριθμητικό στα δεξιά και όχι tenkeyless και τους αγαπημένους μου Cherry MX Brown.  :-D

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Μετά από σχετική έρευνα αγοράς, δεν άντεξα και τσίμπησα ένα budget keyboard με Kailh Brown switches

και συγκεκριμένα το Patriot Viper 730.

Τολμώ να πω πως μου αρέσουν εξίσου με τους Cherry MX Brown και είναι ελάχιστα πιο θορυβώδεις (που το ήθελα).

Με την δωροκάρτα τώρα από το ΜΜ, δεν ξέρω τί θα την κάνω. Προς το παρόν την παντρεύομαι. :/

Δημοσ.

Στο G710+ κάτω από κάθε cap υπήρχε ένα oring. Πριν το παραδώσω στο service το είχα καθαρίσει και μου περίσσεψε ένα oring.
Είπα να το βάλω σε ένα πλήκτρο του Viper 730.

Το αποτέλεσμα είναι να μικρύνει η διαδρομή μέχρι να τερματίσει και να κάνει λιγότερο θόρυβο (αισθητά αλλά όχι υπερβολικά) σε σχέση με πριν.

Λέω αύριο μετά τη δουλειά να προμηθευτώ orings και για τα υπόλοιπα caps.

Το έχει επιχειρήσει κανείς;

classifieds-44285-0-12528000-1510171280_thumb.jpg

Δημοσ.

Τσίμπησα 160 oringάκια ίδιου τύπου με 3.5€ από Σταματιάδη (Αθήνα).

Μέχρι στιγμής τα έχω βάλει στο αριθμητικό πληκτρολόγιο και τα Ins,Del,Home,End,PgUp,PgDn,PrtScr,ScrLock,PauseBreak συν τα arrow keys.

Η μείωση της διαδρομής μέχρι να τερματίσει το πλήκτρο αλλά και ο ελάχιστα λιγότερος θόρυβος, μου αρέσει.
Νομίζω αξίζει να το δοκιμάσουν όσοι έχουν Cherry MX, Kailh διακόπτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...