Προς το περιεχόμενο

Huawei P10 ή Xiaomi Mi 6 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι για το Ρ10 λέω δεν είναι και πολύ σοβαρά άλλα δεν υπάρχει λόγος να τα ανεχθείς δίνοντάς 500€ .... προς Θεού δεν τα παίρνω με κανέναν άπλα λέω την γνώμη μου, εννοείται να κάνεις αυτό που σου συμφέρει & σ αρέσει

Με βαση τις τωρα τιμες απο αλυσιδες ποιο κινητο δηλαδη του προτεινεις εσυ με βαση την καμερα?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με βαση τις τωρα τιμες απο αλυσιδες ποιο κινητο δηλαδη του προτεινεις εσυ με βαση την καμερα?

μα λέω την πρότασή μου στην πρώτη σελίδα να πάρει το s8 με +50€ ή να περιμένει ίσως παίξει τπτ κάλο την Μαύρη Παρασκευή ...άλλα σε καμία περίπτωσή να μην δώσει 500€ για P10 και ειδικά για το ΜΙ6 έκτος αν έχει καμία καλή δωροεπιταγή-έκπτωση-σχέση  B)

Δημοσ.

μα λέω την πρότασή μου στην πρώτη σελίδα να πάρει το s8 με +50€

Ο ανθρωπος το εχει ηδη γραψει οτι θελει να αγορασει συγκεκριμενα απο αλυσιδα και εσυ επιμενεις και τους λες να αγορασει απο σκρουτζομαγαζο.... Δεν βοηθας ετσι τον αλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Ο ανθρωπος το εχει ηδη γραψει οτι θελει να αγορασει συγκεκριμενα απο αλυσιδα και εσυ επιμενεις και τους λες να αγορασει απο σκρουτζομαγαζο.... Δεν βοηθας ετσι τον αλλο...

επειδή προσπαθώ να του ανοίξω τα μάτια να μην πάει και σκάσει 500 ευρώ χωρίς λόγο (νταξ έκτος αν μας πει ότι θέλει πχ δόσεις ή έχει δώροεπιταγή αγοράς κινητού πχ 100-200€) πιστεύω ότι του βοηθάω ... εσύ δηλ θα ψώνιζες από Γερμανό, Κώτσο σε τιμές στον Θεό μόνο για την εγγύησή τους?

Δημοσ.

εσύ δηλ θα ψώνιζες από Γερμανό, Κώτσο σε τιμές στον Θεό μόνο για την εγγύησή τους?

Οχι αλλα δεν ανοιξα εγω το θεμα αλλα αλλος,και οπως ειναι το σωστο σεβομαι τους δικους του λογους που μπορει να θελει να προτιμησει την αγορα απο αλυσιδα.

Το σωστο ειναι να γινει μια αναφορα στο τι αλλο παιζει απο πλευρας επιλογων καθαρα για ενημερωση και περαν τουτου αναγκαστικα σεβομαστε αυτα που θελει ο αλλος γιατι δικο του θεμα ειναι ουτως ή αλλως,δεν ειμαστε εδω για να επιβαλουμε με το ζορι απο που θα αγορασει.

Και στην περιπτωση του P10 η διαφορα ειναι μολις 50ευρω

https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html

Δημοσ.

399 έχουν και τα δυο τηλέφωνα στο Public. Τσεκαρισμένο μόλις τώρα που γύρισα από έξω. Θεωρώ και τα δυο τηλέφωνα πάρα μα πάρα πολύ καλά αλλά στο χέρι μου άρεσε περισσότερο το Mi6. Για εμένα βέβαια η απουσία 3.5" θύρας είναι βασικός λόγος μη επιλογής του αλλά εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει. 

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι η έκδοση του public του Mi6 είναι αυτή με τα 6GB ram και 128GB χώρο οπότε είναι και αυτό μεγάλο ατού. 

Δημοσ.

399 έχουν και τα δυο τηλέφωνα στο Public. Τσεκαρισμένο μόλις τώρα που γύρισα από έξω. Θεωρώ και τα δυο τηλέφωνα πάρα μα πάρα πολύ καλά αλλά στο χέρι μου άρεσε περισσότερο το Mi6. Για εμένα βέβαια η απουσία 3.5" θύρας είναι βασικός λόγος μη επιλογής του αλλά εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει. 

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι η έκδοση του public του Mi6 είναι αυτή με τα 6GB ram και 128GB χώρο οπότε είναι και αυτό μεγάλο ατού. 

δεν σε αμφισβητώ άλλα στην σελίδα τους άλλες τιμές γράφει

Οχι αλλα δεν ανοιξα εγω το θεμα αλλα αλλος,και οπως ειναι το σωστο σεβομαι τους δικους του λογους που μπορει να θελει να προτιμησει την αγορα απο αλυσιδα.

Το σωστο ειναι να γινει μια αναφορα στο τι αλλο παιζει απο πλευρας επιλογων καθαρα για ενημερωση και περαν τουτου αναγκαστικα σεβομαστε αυτα που θελει ο αλλος γιατι δικο του θεμα ειναι ουτως ή αλλως,δεν ειμαστε εδω για να επιβαλουμε με το ζορι απο που θα αγορασει.

Και στην περιπτωση του P10 η διαφορα ειναι μολις 50ευρω

https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html

είπα την άποψή μου από κει και έπειτα θα κάνει ότι του αρέσει του το ανέφερα στις σελίδες πίσω

Δημοσ.

Σε λέω χτες πήγα στο κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης και τα είχε και τα δυο στο ίδιο σταντ δίπλα δίπλα με τιμή 399 έκαστο. Αυτό που δεν είδα είναι αν είχαν κάποια έκπτωση λόγο ημέρα ή όχι. 399 όμως είναι μια χαρά τιμούλα από μεγάλη αλυσίδα. 

Δημοσ.

Σημερα το πρωι ημουν στα Public γιατι απο κει θα παρω οποιο κινητο ειναι να παρω! 499! Επίσης το S8 ήδη το εχουν -130 ευρω απο την αρχική φτάνοντας στα 699 οποτε δυσκολο να παει 550 :Ρ Μακαρι βεβαια να παει! Θα περιμένω μέχρι Black Friday αλλα θα κρατηθω με νυχια και με δοντια γιατι κι εκεινη την μερα οποιος προλαβε τον κυριο έιδε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...