Προς το περιεχόμενο

Huawei P10 ή Xiaomi Mi 6 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι!

Καταρχήν να τονίσω οτι το κινητό θα αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα! 

Και τα 2 κινητά έχουν 499!

Είμαι κάτοχος Lg G3 32gb rom 3 gb Ram.

Πρώτο παρα πολύ βασικό οι κάμερες. Στη συνέχεια θα κάνω χρήση multitasking 2-3 διαφορετικά mail Viber Whatsapp Instagram Facebook Messenger youtube και Browsing.

Ποιό απο τα 2 θα προτείνατε? Έχετε καμιά άλλη πρόταση?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δώσε +50€ και πάρε το s8 απ το σκρούτζ αν θες και καλά από μεγάλη αλυσίδα περίμενέ την BF κάτι κάλο θα παιχθεί

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι!

Πρώτο παρα πολύ βασικό οι κάμερες. Στη συνέχεια θα κάνω χρήση multitasking 2-3 διαφορετικά mail Viber Whatsapp Instagram Facebook Messenger youtube και Browsing.

Απο μεγαλη αλυσιδα χλωμο να πω την αληθεια.

Τωρα το Xiaomi εχει καλυτερα specs(επεξεργαστη και μνημη),σε μπαταρια ειναι πανω κατω τα ιδια οι δυο συσκευες,οπως και σε οθονη.

Η σημαντικη διαφορα μεταξυ των δυο συσκευων ειναι στην ποιοτητα κατασκευης(γυαλι/αλουμινιο)και στο οτι το Xiaomi δεν εχει θυρα ακουστικων.

Θεωρω οτι ειναι θεμα να δεις τις συσκευες απο κοντα και να δεις ποια σαρεσει περισσοτερο.

Προσωπικα θα διαλεγα το Xiaomi για τα καλυτερα specs.

Δημοσ.

Απο μεγαλη αλυσιδα χλωμο να πω την αληθεια.

Τωρα το Xiaomi εχει καλυτερα specs(επεξεργαστη και μνημη),σε μπαταρια ειναι πανω κατω τα ιδια οι δυο συσκευες,οπως και σε οθονη.

Η σημαντικη διαφορα μεταξυ των δυο συσκευων ειναι στην ποιοτητα κατασκευης(γυαλι/αλουμινιο)και στο οτι το Xiaomi δεν εχει θυρα ακουστικων.

Θεωρω οτι ειναι θεμα να δεις τις συσκευες απο κοντα και να δεις ποια σαρεσει περισσοτερο.

Προσωπικα θα διαλεγα το Xiaomi για τα καλυτερα specs.

Θεωρείς οτι με την χρήση που ανέφερα θα χρειαστώ την επεξεργαστική ισχύ του Xiaomi? Αν ναι ας παω σε αυτο. Νμζω οτι η Huawei στο θέμα κάμερα πάντως είναι κάποια χρόνια μπροστά! Γιατι χλωμό απο μεγάλη αλυσίδα ? :Ρ

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι!

για την χρηση που θελεις και τα 2 θα σε υπερκαλυψουν.εφοσον ομως βαζεις σαν προτεραιοτητα την καμερα ,θα σου ελεγα το p10.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρείς οτι με την χρήση που ανέφερα θα χρειαστώ την επεξεργαστική ισχύ του Xiaomi? Αν ναι ας παω σε αυτο. Νμζω οτι η Huawei στο θέμα κάμερα πάντως είναι κάποια χρόνια μπροστά! Γιατι χλωμό απο μεγάλη αλυσίδα ? :Ρ

Οχι δεν χρειαζεσαι τοσο μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ.Αν σαρεσει το P10 πηγαινε σε αυτο,απλα προσωπικα το βρηκα ψιλο απογοητευτικο για ναυαρχιδα του 2017,σε αντιθεση με το νεο Huawei Mate 10.

Έχει στρώσει τις κάμερες η xiaomi ή είναι ακόμα η γνωστή τραγωδία των τελευταίων ετών;

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_6-review-1615p8.php

απο οτι φαινεται ναι.

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεσαι τοσο μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ.Αν σαρεσει το P10 πηγαινε σε αυτο,απλα προσωπικα το βρηκα ψιλο απογοητευτικο για ναυαρχιδα του 2017,σε αντιθεση με το νεο Huawei Mate 10.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_6-review-1615p8.php

απο οτι φαινεται ναι.

Φιλε αν δεχονταν κανα νεφρο θα το παιρνα χαχαχα και τα 500 π θα δωσω πολλα ειναι γι αυτες τις εποχες γι αυτο κοιταω να παρω κατι που να αξιζει! σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αν και με προβληματισες παραπανο με την τοση επιμονη για Μι 6 χαχα

Δημοσ.

Φιλε αν δεχονταν κανα νεφρο θα το παιρνα χαχαχα και τα 500 π θα δωσω πολλα ειναι γι αυτες τις εποχες γι αυτο κοιταω να παρω κατι που να αξιζει! σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αν και με προβληματισες παραπανο με την τοση επιμονη για Μι 6 χαχα

Οχι οχι δεν ειναι επιμονη μου για το Mi6,απλα εγω προσωπικα εχω αλλες αναγκες που σιγουρα σε αυτες δεν ειναι η φωτογραφικη.

Το ξαναλεω οτι σου προτεινω να πας να τα δεις τα δυο κινητα απο κοντα να δεις ποιο σου καθεται καλυτερα στο χερι και οσο μπορεις να δοκιμασεις και τις καμερες τους.

Δημοσ.

Οχι οχι δεν ειναι επιμονη μου για το Mi6,απλα εγω προσωπικα εχω αλλες αναγκες που σιγουρα σε αυτες δεν ειναι η φωτογραφικη.

Το ξαναλεω οτι σου προτεινω να πας να τα δεις τα δυο κινητα απο κοντα να δεις ποιο σου καθεται καλυτερα στο χερι και οσο μπορεις να δοκιμασεις και τις καμερες τους.

Σε τετοια καταστηματα δεν μπορεις να καταλαβεις τις καμερες γιατι εχουν 20 λαμπες το τετραγωνικο.. στο χερι οτι και να ναι θα το συνηθισω ετσι κ αλλιως 5.5 εχω τωρα ;)

Δημοσ.

Σε τετοια καταστηματα δεν μπορεις να καταλαβεις τις καμερες γιατι εχουν 20 λαμπες το τετραγωνικο.. στο χερι οτι και να ναι θα το συνηθισω ετσι κ αλλιως 5.5 εχω τωρα ;)

Λεω να πας απο κοντα να δεις τις καμερες οχι για αυτο το λογο,αλλα για να δεις τις οποιες επιλογες εχουν σε manual ρυθμισεις που σε ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.

δώσε +50€ και πάρε το s8 απ το σκρούτζ αν θες και καλά από μεγάλη αλυσίδα περίμενέ την BF κάτι κάλο θα παιχθεί

S8 σε αυτά τα ποσά... Καλό χρυσό το Mi αλλά μέχρι 300 ταβάνι

Δημοσ.

κάτσε πριν την έλευση της νέας χρονιάς θα πέσει στα 200€ όπως έγινε με το ΜΙ5 πέρσι αφού σε λίγους μίνες θα παρουσιάσουν το ΜΙ7

Δημοσ.

Μαρεσει που το γραψε ο αλλος απο πανω οτι θελει να αγορασει απο μεγαλη αλυσιδα,και τα ακυρα σχολια δεν ελειψαν να γραφτουν.

Διαβαζετε ρε παιδια το αρχικο post του αλλου,μην γραφετε οτι να ναι,ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

Μαρεσει που το γραψε ο αλλος απο πανω οτι θελει να αγορασει απο μεγαλη αλυσιδα,και τα ακυρα σχολια δεν ελειψαν να γραφτουν.

Διαβαζετε ρε παιδια το αρχικο post του αλλου,μην γραφετε οτι να ναι,ελεος δηλαδη.

αυτό λέμε στα 300ευρώ θα ταν πρότασή για παραπάνω δεν αξίζει λόγω 800αράς,  κάμερας,  μεταπώλησης ... κάλο δυνατό το ΜΙ6 άλλα σε σωστή τιμή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...