Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψυγείου

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θυμάμαι καθόλου ήταν και καλά προσφορές για τα 20 χρόνια μορρις. Τυχαίο νούμερο το 20

Προς το τέλος μας ένας συνφορουμητης έγραψε για μέγιστο αριθμό κομματιών. Καν του ενα ερώτημα Μήπως δουλεύει στην εταιρία η ξέρει τπτ παραπανω

Επεξ/σία από zeys13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Καλημέρα, ψάχνω για αγορά ψυγειοκαταψύκτη και έχω καταλήξει σε Lg κυρίως λόγω του ότι προσφέρουν μεγαλύτερο χώρο αλλά και λόγω ότι μου φαίνονται ποιοτικότερα ( πλαστικά, εσωτερικό) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με απασχολεί ότι διάβασα για μία ομαδική αγωγή που έγινε για τα ψυγεία της Lg και αφορούσε προβλήματα που έβγαλαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στον linear compressor ( τεχνολογία του ψυγείου) . Σε επικοινωνία που είχα με την Lg και στο ερώτημα αν έχουν γίνει ενέργειες για διόρθωση του θέματος η απάντηση ήταν πως επρόκειτο για μεμονωμένα περιστατικά ( τι άλλο θα έλεγαν) και πως τα ψυγεία τους έχουν δεκαετή εγγύηση ( ανταλλακτικά+ εργατικά) στο linear compressor. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσους έχετε εμπειρία από τα ψυγεία της Lg ποια είναι η άποψή σας αλλά και συγκεκριμένα ποια η γνώμη σας για το ψυγείο που έχω καταλήξει λόγω "προσφοράς" https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/lg-gbb62dshzn-psigeiokatapsiktis-grafitis_3377083 

Άλλα μοντέλα που έχω δει είναι https://www.skroutz.gr/s/17752355/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-GBB62PZHZN.html και https://www.skroutz.gr/s/17952877/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-GBB72MCDZN.html

τα οποία από ότι καταλαβαίνω είναι όλα ίδια με μόνη διαφορά την απόχρωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/1/2020 στις 11:34 ΠΜ, thedurutian είπε

Καλημέρα, ψάχνω για αγορά ψυγειοκαταψύκτη και έχω καταλήξει σε Lg κυρίως λόγω του ότι προσφέρουν μεγαλύτερο χώρο αλλά και λόγω ότι μου φαίνονται ποιοτικότερα ( πλαστικά, εσωτερικό) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με απασχολεί ότι διάβασα για μία ομαδική αγωγή που έγινε για τα ψυγεία της Lg και αφορούσε προβλήματα που έβγαλαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στον linear compressor ( τεχνολογία του ψυγείου) . Σε επικοινωνία που είχα με την Lg και στο ερώτημα αν έχουν γίνει ενέργειες για διόρθωση του θέματος η απάντηση ήταν πως επρόκειτο για μεμονωμένα περιστατικά ( τι άλλο θα έλεγαν) και πως τα ψυγεία τους έχουν δεκαετή εγγύηση ( ανταλλακτικά+ εργατικά) στο linear compressor. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσους έχετε εμπειρία από τα ψυγεία της Lg ποια είναι η άποψή σας αλλά και συγκεκριμένα ποια η γνώμη σας για το ψυγείο που έχω καταλήξει λόγω "προσφοράς" https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/lg-gbb62dshzn-psigeiokatapsiktis-grafitis_3377083 

Άλλα μοντέλα που έχω δει είναι https://www.skroutz.gr/s/17752355/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-Inox-A-GBB62PZHZN.html και https://www.skroutz.gr/s/17952877/LG-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-GBB72MCDZN.html

Φιλαράκι εγώ πήρα ένα της Daewoo σε αυτές τις διαστάσεις και χωρητικότητα 

Είναι no frost και κοστίζει 300 ευρώ 

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος 

Επέλεξα το συγκεκριμένο διότι δυστυχώς και τα lg και τα samsung βγάζουν ζημιές που πολλές φορές δεν τους καλύπτει η εγγύηση 

Διάβασα και εδώ από χρήστη όπου ανέβασε και βίντεο από το θόρυβο που έκανε ο συμπίεστης είδα και βίντεο στο you tube από χρήστες που είχαν προβλήματα 

Οπότε από την στιγμή που οι βλάβες εμφανίζονται το ίδιο εύκολα σε ένα ακριβό προϊόν προτίμησα το φτηνό που βγήκες μέχρι τώρα αστέρι 

Αν η Samsung και η LG κάλυπταν καλύτερα με εγγύηση και βγάζανε πιο σπάνια βλάβη τότε θα τα έσκαγα τα λεφτά 

Στις 23/11/2019 στις 11:48 ΠΜ, tonis21 είπε

καλησπερα. γνωριζει καποιος ποια εταιρια εχει καλο after sales;  για ψυγειοκαταψυκτη ενδιαφερομαι..

Γενικά από σχόλια και βίντεο αλλά και από εμπειρία που είχα σε άλλα προϊόντα της Samsung θα εμένα μακριά η LG νομίζω είναι σε χαμηλά επίπεδα 

Η pitsos έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερη 

Γενικά είναι μη σου τύχει γιατί δυστυχώς το επίπεδο εγγύησης είναι άθλιο σε πολλές εταιρίες 

Επεξ/σία από Panagiotis!!

Στις 14/1/2020 στις 11:34 ΠΜ, thedurutian είπε

Εγω εχω ενα lg  ψυγειο απο το 2008, τοτε δεν ηξερα οτι εβγαζε και ψυγεια η συγκεκριμενη εταιρεια και μου το πρωτεινε ο πωλητης ,που ηταν παλιος γνωστος του πατερα μου, ως πολυ καλο 

και σχετικα πιο οικονομικο απο το  Βosch  που κοιταζα. Απο τοτε δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα και ειμαι ευχαριστημενος. Απο σερβις κσι  αφτερ σειλς δεν ξερω αν ειναι καλοι , δεν τους χρειστηκα ποτε ,ευτυχως !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Ελλάδα ίσως έχουν μικρή εμπορευσιμότητα (και στο εξωτερικό σε μικρότερο βαθμό). 
Τα ελεύθερα ψυγεία τα βάζουν  και στις εντοιχιζόμενες και στις μη εντοιχιζόμενες κουζίνες.

Υπάρχει και η μόδα με τα ελεύθερα ψυγεία ντουλάπες που τα επιλέγουν και για high end εντοιχιζόμενες κουζίνες.

Θα το έχεις επίσης διαπιστώσει ότι δεν έχουν εντοιχιζόμενα ψυγεία σε όλες τις μάρκες και σε αυτές ακόμα δε φέρνουν όλα τα μοντέλα. Λχ έχω υπόψη περίπτωση μάρκας που no frost ψυγεία δε φέρνει σε εντοιχιζόμενα στην Ελλάδα παρόλο που στο εξωτερικό έχει εντοιχιζόμενα no frost. Και η ίδια μάρκα φέρνει ταυτόχρονα στην Ελλάδα ελεύθερα no frost ψυγεία.

Και τα καταστήματα στις εκθέσεις προωθούν τα ελεύθερα ψυγεία.

Ένας φαύλος κύκλος που οδηγεί τους καταναλωτές στην επιλογή ελεύθερων ψυγείων.

Και γενικά τα εντοιχιζόμενα ψυγεία έχουν συν και πλην.

Στα συν ότι αισθητικά είναι αρτιότερα σε μια εντοιζόμενη κουζίνα ή ότι είναι εύκολα στη μεταφορά.

Στα πλην ότι δεν είναι το ίδιο ευρύχωρα και δεν έρχονται το ίδιο φτηνά.

Επεξ/σία από KoreanW

θα χαλασει η αισθητικη της κουζινας εαν βαλω ελευθερο. Θα εχω ενα κενο αρκετα μεγαλο που δεν θα φαινετε σιγουρα ωραιο. Και γω προτειμω τα ελευθερα αλλα δυστυχως βρισκομαι σε αυτην την κατασταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2020 στις 12:17 ΜΜ, KoreanW είπε

Στην Ελλάδα ίσως έχουν μικρή εμπορευσιμότητα (και στο εξωτερικό σε μικρότερο βαθμό). 
Τα ελεύθερα ψυγεία τα βάζουν  και στις εντοιχιζόμενες και στις μη εντοιχιζόμενες κουζίνες.

Υπάρχει και η μόδα με τα ελεύθερα ψυγεία ντουλάπες που τα επιλέγουν και για high end εντοιχιζόμενες κουζίνες.

Θα το έχεις επίσης διαπιστώσει ότι δεν έχουν εντοιχιζόμενα ψυγεία σε όλες τις μάρκες και σε αυτές ακόμα δε φέρνουν όλα τα μοντέλα. Λχ έχω υπόψη περίπτωση μάρκας που no frost ψυγεία δε φέρνει σε εντοιχιζόμενα στην Ελλάδα παρόλο που στο εξωτερικό έχει εντοιχιζόμενα no frost. Και η ίδια μάρκα φέρνει ταυτόχρονα στην Ελλάδα ελεύθερα no frost ψυγεία.

Και τα καταστήματα στις εκθέσεις προωθούν τα ελεύθερα ψυγεία.

Ένας φαύλος κύκλος που οδηγεί τους καταναλωτές στην επιλογή ελεύθερων ψυγείων.

Και γενικά τα εντοιχιζόμενα ψυγεία έχουν συν και πλην.

Στα συν ότι αισθητικά είναι αρτιότερα σε μια εντοιζόμενη κουζίνα ή ότι είναι εύκολα στη μεταφορά.

Στα πλην ότι δεν είναι το ίδιο ευρύχωρα και δεν έρχονται το ίδιο φτηνά.

Τα εντοιχισμένα έχουν το κύκλωμα τους για εντοιχιση ,τραβάνε κ πετάνε το αέρα απο μπροστά βεβιασμένα , τα ελέυθερα πρέπει να έχουν αποστάσεις απο τον τοίχο για μπορέσει να αποβάλει θερμότητα.

ΟΧΙ μην παρεις ελεύθερο και το βάλεις μέσα σε ντουλάπια γτ το καλοκαίρι θα φταίει το ψυγείο που σε πούλησαν κτλ κτλ κτλ 

Στις 20/1/2020 στις 12:57 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Μην παρεις εντοιχιζόμενο, δεν υπαρχει ποικιλία στις επιλογες σου, αλλα ειναι και κατι ξεπερασμένο πλέον

Ξεπερασμένο ώς προς τι ? Εχεις βρει εσύ κανέναν καλυτερο τρόπο αποβολής της θερμότητας απο αυτον που χρησιμοποιουν τα εντοιχισμένα ψυγεία? Όταν του καεί το ελεύθερο και δεν περνάει εγγυηση λόγω μη ορθής χρήσης θα πεί στο σέρβις μα ήταν ξεπερασμένα τα αλλα?

Επεξ/σία από VagAnd

• Super Moderators
19 minutes ago, VagAnd said:

τα ελέυθερα πρέπει να έχουν αποστάσεις απο τον τοίχο για μπορέσει να αποβάλει θερμότητα.

Γνωριζουμε πόση χρειάζεται ή διαφέρει ανά μοντέλο? 

Βλέπω στην κατηγορία των εντοιχιζόμενων τα Liebherr 3500-4000 και κλαίω λίγο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Γνωριζουμε πόση χρειάζεται ή διαφέρει ανά μοντέλο? 

αναλογως το πού ειναι ο συμπυκνωτής περιπου 10 πόντοι είναι καλα.

τα παλια τον έιχαν πίσω στανταρ (εκείνη η μαυρη γρίλια ) πολλά κανουργια τον έχουν πλέον στα πλάγια μέσα απο την λαμαρίνα οπότε η μεριά που ζεστένεται απο το πλαί να έχει αποσταση απο τον τοίχο 

οπότε άλλα θέλουν κενό απο πίσω, άλλα απο τα πλάγια

Επεξ/σία από VagAnd
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...