Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Η Πίτσος είναι Τουρκία. Τα μπερδεύεις. Αυτή είχε εξαγοράσει η Bosch, και την εγκατέστησε στη Τουρκία. Κανένα μπέρδεμα... Bosch, Siemens, Pitsos ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ στην Τουρκία, δεν είπα κάτι άλλο Τα Miele σύμφωνα με την εταιρία είναι made in Austria, εννοώ τα ψυγεία, τα πλυντήρια είναι ακόμα made in Germany Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Σπίθας Στο Σκοτάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Μετα απο πολυ ψαξιμο πηρα αυτο πριν κανα μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα https://www.skroutz.gr/s/37578442/Pitsos-PKNB56XLEP-PSygeiokatapsyktis-508lt-Total-NoFrost-Y193xP70xV80ek-Inox.html Γρηγορη ψυξη αθορυβο Τεραστιος χωρος πανω Καταψυξη οχι τοσο μεγαλη |(δε με ενδιεφερε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Υπάρχουν κάποια μοντέλα που κατασκευάζονται στη Γερμανία. Όταν έψαχνα για πλυντήριο ρούχων, βρήκα ένα Bosch, Made in Germany. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 ώρες πριν, dolph είπε Υπάρχουν κάποια μοντέλα που κατασκευάζονται στη Γερμανία. Όταν έψαχνα για πλυντήριο ρούχων, βρήκα ένα Bosch, Made in Germany. Και γώ βρήκα πλυντήριο ρούχων BOSCH made in Germany... αλλά έκανε 900+ νομίζω, τελικά προτίμησα Miele Στις 9/7/2024 στις 4:46 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Σίγουρα αν είχε χαλάσει το Smeg θα μιλάγαμε για 500-600 μίνιμουμ https://www.miele.gr/support/customer-assistance/plynthrio_royxwn-371/oles_oi_kathgories/sfalma_f50-93191881099 Σφάλμα F50 Στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων/του πλυντοστεγνωτηρίου εμφανίζεται το σφάλμα F50. Τεχνική βλάβη. Υπάρχει σφάλμα στη μετάδοση κίνησης τυμπάνου. Το σφάλμα αυτό αποτελεί τεχνική βλάβη που δεν μπορείτε να την διορθώσετε εσείς. Απευθυνθείτε στο Miele Service. αυτό βρήκα, τι σημαίνει ακριβώς γιατί είμαι άσχετος Edit: τελικά έχει ζημιά η πλακέτα του Miele, κόστος 300+ ευρώ... Περιμένουμε την πλακέτα από Γερμανία σε 2-3 εβδομάδες, μια χαρά(και δυο τρομάρες)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ψυγειο εμπιστευομαι Hitachi. Οτι καλυτερο εκει εξω. Και πλυντηριο Pitsos τα πιο VFM. Γερμανικα δεν εμπιστευομαι τιποτα οτι χειροτερο σε ποιοτητα και φτιαγμενα να χαλανε λιγο μετα που τελειωνει η εγγυηση και παντα ξερουν ακριβως πιο σημειο θα χαλασει ωστε να βγαλει αχρηστη τη συσκευη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ψυγειο εμπιστευομαι Hitachi. Οτι καλυτερο εκει εξω. Και πλυντηριο Pitsos τα πιο VFM. Γερμανικα δεν εμπιστευομαι τιποτα οτι χειροτερο σε ποιοτητα και φτιαγμενα να χαλανε λιγο μετα που τελειωνει η εγγυηση και παντα ξερουν ακριβως πιο σημειο θα χαλασει ωστε να βγαλει αχρηστη τη συσκευη. Είχα Hitachi 4 ετών και το χάρισα σε ένα καλό μου φίλο όταν πήρα το Smeg... είχε πάρα πολύ καλή ψύξη, κάπου 500+ € το είχα πάρει σε προσφορά, ψυγείο όχι ψυγειοκαταψύκτη. Ναι ειναι οντως καλά, αξίζουν τα λεφτά τους, με 10ετη εγγύηση στο μοτέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Είχα Hitachi 4 ετών και το χάρισα σε ένα καλό μου φίλο όταν πήρα το Smeg... είχε πάρα πολύ καλή ψύξη, κάπου 500+ € το είχα πάρει σε προσφορά, ψυγείο όχι ψυγειοκαταψύκτη. Ναι ειναι οντως καλά, αξίζουν τα λεφτά τους, με 10ετη εγγύηση στο μοτέρ Ετσι ναι εχω παρει το παρακατω πριν 6 7 χρονια κοντα 500 ευρω το σημερα 750 και απλα ειναι οτι καλυτερο αθορυβο δεν καιει τιποτα και τρελη ψυξη. 10 χρονια μοτερ οπως σωστα γραφεις ναι. Γενικα οι Ιαπωνες ειναι εγγυηση στα παντα απο αμαξια toyota και οχι μονο μεχρι ηλεκτρικες συσκευες μεχρι στον καλλιτεχνικο τομεα. Εχουν μια ποιοτητα σαν ανθρωποι και αυτο βγαινει σε οτι δημιουργουν. Αντιστοιχα οι γερμανοι ειναι μιζεροι ανθρωποι και αυτο φαινεται απο οτι φτιαχνουν με ενα σωρο προβληματα σχεδον στα παντα. Φριτεζες αμαξια και χαλασμενες ηλεκτρικες συσκευες αμεσως μετα την εγγυηση. Στην Τουρκια μπορει να ειναι φθηνα τα εργατικα και για αυτο ειναι φθηνες οι συσκευες που βγαινουν απο εκει αλλα μια χαρα ποιοτητα εχουν και δεν χαλανε. Pitsos πλυντηριο 12 χρονων με 2 πλυντηρια καθε μερα δεν εχει κανει κιχ μεχρι σημερα. 360 ευρω τοτε και μας εδωσαν και για 1 χρονο απορρυπαντικα τιμη σκοτωμα δηλαδη. Μακρια απο γερμανικες μαρκες δεν θα πω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Φίλος μου έχει Toyota Yaris 1.3 20 ετών δεν έχει βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα... πολύ αξιόπιστο, πιστεύω Toyota και Honda είναι τα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Φίλος μου έχει Toyota Yaris 1.3 20 ετών δεν έχει βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα... πολύ αξιόπιστο, πιστεύω Toyota και Honda είναι τα καλύτερα. Και τα honda τρελη αξιοπιστια ναι. Ειχαμε starlet 25 χρονια το καημενο δεν εχασε 1 γραμμαριο βενζινη δεν μας αφησε ποτε πουθενα η αξιοπιστια της μηχανης απλα τρελη με τσαγανο. Πηραμε audi και seat και τα 2 εκαιγαν απο 1 λιτρο λαδι στα 1000χλμ. Εφυγαν 3500 χιλιαρικα ρεκτιφιε αλλαγη ολα και ποσα χρονια τωρα δεν καινε γραμμαριο. Πολυτελεια αλλα αξιοπιστια μηδεν αχρηστοι σε οτι φτιαχνουν αστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Φίλος μου έχει Toyota Yaris 1.3 20 ετών δεν έχει βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα... πολύ αξιόπιστο, πιστεύω Toyota και Honda είναι τα καλύτερα. Ψυγείο μόνο ή έχει και κατάψυξη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ψυγείο μόνο ή έχει και κατάψυξη; Είναι παγοθήκη με διπλό τούρμπο 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2024 στις 11:39 ΜΜ, Georpap1987 είπε Καλησπέρα.. πρόκειται να πάω σε αγορά ψυγείοκαταψύκτη.. το κόστος μέχρι 800ε,60 αρη με ύψος 2.03 που βγαίνουν.. το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποιο μοντέλο πραγματικά αθόρυβο σε αυτά τα λεφτά μιας και είχα αγοράσει ένα lg πριν 6 χρονια σε αυτά τα χαρακτηριστικά και λόγω του inverter βουηζε το σπίτι όλη την μέρα.. Μήπως ήθελε απόψυξη ; Το λέω γιατί συνήθως τα ινβερτερ δεν παθαίνουν εύκολα τίποτα γι'αυτό δίνουν 10 χρόνια εγγύηση. Δημιουργείται πάγος πίσω στον ανεμιστήρα και από εκεί γίνετε ο θόρυβος. Την έχω πάθει γι'αυτό το λέω. Επεξ/σία 19 Ιουλίου από stefanidisg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Με μια μικρή αναζήτηση στα καταστήματα βρήκα αυτα τα 2, με ιδια τιμή η μονη διαφορά ειναι η εξωτερική οθονη και η υποστήριξη ThinkQ το οποιο δεν γνωρίζω αν ειναι εστω και λιγο χρήσιμο. https://www.lg.com/gr/psigeia/lg-gbv7280dpy# https://www.lg.com/gr/psigeia/lg-gbv7270dpy# γνωρίζετε αν ειναι αξιοπιστα τα LG? Πόσα watt ups χρειάζεται ένα ψυγείο σαν το παραπάνω; παρακάτω αναφέρονται στα διπορτα & αμερικάνικη αγορά, δεν γνωριζω αν ισχύουν τα ίδια και για την ευρωπαική https://blog.yaleappliance.com/most-reliable-counter-depth-french-door-refrigerators Επεξ/σία 24 Ιουλίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα