Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψυγείου

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε ο τεχνικός και το είδε, δύο καλώδια με λευκό κάλυμμα είχαν πάρει νερό το άνοιξε και θα το αφήσει να στεγνώσει όπως και την πλακέτα... δεν ξέρει αν κάηκε η πλακέτα θα το δούμε την Δευτέρα πιστεύει ότι θα δουλέψει, αν έχει καεί η πλακέτα μάλλον πρέπει να αλλάζει με όλο το μοτέρ αυτά πάνω συνήθως πακέτο... Και σαν SMEG έχει σίγουρα αυξημένο κόστος

Το πλύντηριο είχε πάρει νερό ο αισθητήρας, αρκετό θα έλεγα, το γύρισε πλαγίως και άδειασε, το αφήνουμε κι αυτό ως τη Δευτέρα να στεγνώσει, θα έρθει να τα τσεκάρει να δεί αν δουλεύουν

Ως τότε ούτε ψυγείο ούτε πλυντήριο

Και ψυγείο και πλυντήριο ηταν συνδεδεμένα κανονικά, το ψυγείο δούλευε... στο πρώτη επαφή με συσκεύη δεν ξέρουμε σε ποια έπεσε ο γενικός και κόπηκε το ρεύμα

Επεξ/σία από Σπίθας Στο Σκοτάδι
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.. πρόκειται να πάω σε αγορά ψυγείοκαταψύκτη.. το κόστος μέχρι 800ε,60 αρη με ύψος 2.03 που βγαίνουν.. το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποιο μοντέλο πραγματικά αθόρυβο σε αυτά τα λεφτά μιας και είχα αγοράσει ένα lg πριν 6 χρονια σε αυτά τα χαρακτηριστικά και λόγω του inverter βουηζε το σπίτι όλη την μέρα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το ψυγείο δουλεύει... το πρόβλημα είναι στο πλυντήριο έχει πάρει νερό(είχε κι άλλο μέσα) και βγάζει F 50 δηλαδή η πλακέτα με τον κάδο, το πήρε ο τεχνικός να το λύσει να το καθαρίσει και να το αφήσει να στεγνώσει και βλέπουμε,, αν κάηκε η πλακέτα θα θέλει κάνα 300αρι ε? Επειδή είναι Miele Twin Dos νομίζω έχει ακριβά ανταλλακτικά σαν εταιρία

Επεξ/σία από Σπίθας Στο Σκοτάδι

1 λεπτό πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Τελικά το ψυγείο δουλεύει... το πρόβλημα είναι στο πλυντήριο έχει πάρει νερό(είχε κι άλλο μέσα) και βγάζει F 50 δηλαδή η πλακέτα με τον κάδο, το πήρε ο τεχνικός να το λύσει να το καθαρίσει και να το αφήσει να στεγνώσει και βλέπουμε,, αν κάηκε η πλακέτα θα θέλει κάνα 300αρι ε? Επειδή είναι Miele Twin Dos νομίζω έχει ακριβά ανταλλακτικά σαν εταιρία

Τουλάχιστον έχει μετριαστεί η ζημιά.

On 09/07/2024 at 16:44, Ukforthemoment said:

Τουλάχιστον έχει μετριαστεί η ζημιά.

Σίγουρα αν είχε χαλάσει το Smeg θα μιλάγαμε για 500-600 μίνιμουμ

https://www.miele.gr/support/customer-assistance/plynthrio_royxwn-371/oles_oi_kathgories/sfalma_f50-93191881099

Σφάλμα F50

Στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων/του πλυντοστεγνωτηρίου εμφανίζεται το σφάλμα F50.

Τεχνική βλάβη. Υπάρχει σφάλμα στη μετάδοση κίνησης τυμπάνου.

Το σφάλμα αυτό αποτελεί τεχνική βλάβη που δεν μπορείτε να την διορθώσετε εσείς.

Απευθυνθείτε στο Miele Service.

αυτό βρήκα, τι σημαίνει ακριβώς γιατί είμαι άσχετος

Edit: τελικά έχει ζημιά η πλακέτα του Miele, κόστος 300+ ευρώ...

• Sad 1

Καλησπέρα, παιδιά.

Έχω μια απορία περί κατανάλωσης ενέργειας. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ψυγεία που τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν πανομοιότυπα, πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας;

Sharp SJ-BB02DTXWF
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 265 kWh/y

Sharp SJ-FBB02DTXWE
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 212 kWh/y

Και τα δύο:
Συνολική Χωρητικότητα: 230 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης: 84 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης: 146 lt

Διαστάσεις:
Ύψος: 152 cm
Πλάτος: 54 cm
Βάθος: 59,5 cm

image.png.0178f9fa6b78b8741759107a47f735ec.pngimage.jpeg.32185083f37b2c7d2df11d4bd500f3fa.jpeg

1 λεπτό πριν, terra45 είπε

Καλησπέρα, παιδιά.

Έχω μια απορία περί κατανάλωσης ενέργειας. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ψυγεία που τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν πανομοιότυπα, πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας;

Sharp SJ-BB02DTXWF
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 265 kWh/y

Sharp SJ-FBB02DTXWE
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 212 kWh/y

Και τα δύο:
Συνολική Χωρητικότητα: 230 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης: 84 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης: 146 lt

Διαστάσεις:
Ύψος: 152 cm
Πλάτος: 54 cm
Βάθος: 59,5 cm

image.png.0178f9fa6b78b8741759107a47f735ec.pngimage.jpeg.32185083f37b2c7d2df11d4bd500f3fa.jpeg

Πιο καινούργιο μοντέλο;Βλέπω είναι και πιο αθόρυβο.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Πιο καινούργιο μοντέλο;Βλέπω είναι και πιο αθόρυβο.

Ναι, όντως είναι και λίγο πιο αθόρυβο αυτό στις 212 kWh/y.

Η μόνη διαφορά τεχνολογίας που παρατήρησα (γιατί και τα δύο είναι με στατική ψύξη) είναι ότι αυτό στις 265 kWh/y λέει ότι έχει και λειτουργία NanoFrost. Να επηρεάζει αυτό τόσο την κατανάλωση;

Στις 3/11/2017 στις 1:35 ΜΜ, dolph είπε

Καλησπέρα,

Είμαι στην σκέψη αγοράς νέου ψυγείου, μετά από 20+ χρόνια με ένα αθάνατο σκυλί Sharp.

Ο λόγος αλλαγής είναι κάποια χαλασμένα πλαστικά και η ανάγκη να πάμε σε κάπως μεγαλύτερο ψυγείο.

Για πλάτος στα 70 εκατοστά, και θέλουμε απλά το καλύτερο, ιδίως σε ποιότητα/διάρκεια ζωής (το αναφέρω αυτό ώστε να μην πάει η συζήτηση στο φτηνότερο από το skroutz).

Όποιος έχει γνώση από ψυγεία, και μπορεί να βοηθήσει (να μου «πουλήσει» δηλαδή), σας παρακαλώ!

στο πατρικό μου έχω ένα Bosch του 1992, 32 χρόνια σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μια φορά έχει χαλάσει μόνο και ο ψυκτικός που ήρθε και το είδε και το έφτιαξε, μου είπε ότι μπορεί να μου βγάλει αλλά 5 χρόνια. Τα καινούρια που βγαίνουν, τα έχουν κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η διάρκεια ζωής τους να μη πηγαίνει μακρυά.

Θα σου πρότεινα να πας σε Bosch

3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

στο πατρικό μου έχω ένα Bosch του 1992, 32 χρόνια σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μια φορά έχει χαλάσει μόνο και ο ψυκτικός που ήρθε και το είδε και το έφτιαξε, μου είπε ότι μπορεί να μου βγάλει αλλά 5 χρόνια. Τα καινούρια που βγαίνουν, τα έχουν κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η διάρκεια ζωής τους να μη πηγαίνει μακρυά.

Θα σου πρότεινα να πας σε Bosch

Tα Bosch πλέον είναι made in Turkey, όχι Germany, άλλο το μοντέλο του '92 που έχεις, ηταν γερμανικά τότε

2 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Tα Bosch πλέον είναι made in Turkey, όχι Germany, άλλο το μοντέλο του '92 που έχεις, ηταν γερμανικά τότε

Η Πίτσος είναι Τουρκία. Τα μπερδεύεις. Αυτή είχε εξαγοράσει η Bosch,  και την εγκατέστησε στη Τουρκία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...