sdikr Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Το παν είναι να μην ήταν στο ρεύμα, απο την στιγμή που ήταν στο ρεύμα δύσκολα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Ψυγείο και να μην είναι στο ρεύμα, κάπως δύσκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ηρθε ο τεχνικός και το είδε, δύο καλώδια με λευκό κάλυμμα είχαν πάρει νερό το άνοιξε και θα το αφήσει να στεγνώσει όπως και την πλακέτα... δεν ξέρει αν κάηκε η πλακέτα θα το δούμε την Δευτέρα πιστεύει ότι θα δουλέψει, αν έχει καεί η πλακέτα μάλλον πρέπει να αλλάζει με όλο το μοτέρ αυτά πάνω συνήθως πακέτο... Και σαν SMEG έχει σίγουρα αυξημένο κόστος Το πλύντηριο είχε πάρει νερό ο αισθητήρας, αρκετό θα έλεγα, το γύρισε πλαγίως και άδειασε, το αφήνουμε κι αυτό ως τη Δευτέρα να στεγνώσει, θα έρθει να τα τσεκάρει να δεί αν δουλεύουν Ως τότε ούτε ψυγείο ούτε πλυντήριο Και ψυγείο και πλυντήριο ηταν συνδεδεμένα κανονικά, το ψυγείο δούλευε... στο πρώτη επαφή με συσκεύη δεν ξέρουμε σε ποια έπεσε ο γενικός και κόπηκε το ρεύμα Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Σπίθας Στο Σκοτάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georpap1987 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλησπέρα.. πρόκειται να πάω σε αγορά ψυγείοκαταψύκτη.. το κόστος μέχρι 800ε,60 αρη με ύψος 2.03 που βγαίνουν.. το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποιο μοντέλο πραγματικά αθόρυβο σε αυτά τα λεφτά μιας και είχα αγοράσει ένα lg πριν 6 χρονια σε αυτά τα χαρακτηριστικά και λόγω του inverter βουηζε το σπίτι όλη την μέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου το δικο μου Lg ειναι τελειως αθορυβο. https://www.e-shop.gr/psygeiokatapsyktis-total-no-frost-lg-gbb62blfgc-p-HAP.706645 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τελικά το ψυγείο δουλεύει... το πρόβλημα είναι στο πλυντήριο έχει πάρει νερό(είχε κι άλλο μέσα) και βγάζει F 50 δηλαδή η πλακέτα με τον κάδο, το πήρε ο τεχνικός να το λύσει να το καθαρίσει και να το αφήσει να στεγνώσει και βλέπουμε,, αν κάηκε η πλακέτα θα θέλει κάνα 300αρι ε? Επειδή είναι Miele Twin Dos νομίζω έχει ακριβά ανταλλακτικά σαν εταιρία Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Σπίθας Στο Σκοτάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Τελικά το ψυγείο δουλεύει... το πρόβλημα είναι στο πλυντήριο έχει πάρει νερό(είχε κι άλλο μέσα) και βγάζει F 50 δηλαδή η πλακέτα με τον κάδο, το πήρε ο τεχνικός να το λύσει να το καθαρίσει και να το αφήσει να στεγνώσει και βλέπουμε,, αν κάηκε η πλακέτα θα θέλει κάνα 300αρι ε? Επειδή είναι Miele Twin Dos νομίζω έχει ακριβά ανταλλακτικά σαν εταιρία Τουλάχιστον έχει μετριαστεί η ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου On 09/07/2024 at 16:44, Ukforthemoment said: Τουλάχιστον έχει μετριαστεί η ζημιά. Σίγουρα αν είχε χαλάσει το Smeg θα μιλάγαμε για 500-600 μίνιμουμ https://www.miele.gr/support/customer-assistance/plynthrio_royxwn-371/oles_oi_kathgories/sfalma_f50-93191881099 Σφάλμα F50 Στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων/του πλυντοστεγνωτηρίου εμφανίζεται το σφάλμα F50. Τεχνική βλάβη. Υπάρχει σφάλμα στη μετάδοση κίνησης τυμπάνου. Το σφάλμα αυτό αποτελεί τεχνική βλάβη που δεν μπορείτε να την διορθώσετε εσείς. Απευθυνθείτε στο Miele Service. αυτό βρήκα, τι σημαίνει ακριβώς γιατί είμαι άσχετος Edit: τελικά έχει ζημιά η πλακέτα του Miele, κόστος 300+ ευρώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terra45 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Καλησπέρα, παιδιά. Έχω μια απορία περί κατανάλωσης ενέργειας. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ψυγεία που τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν πανομοιότυπα, πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας; Sharp SJ-BB02DTXWF Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 265 kWh/y Sharp SJ-FBB02DTXWE Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 212 kWh/y Και τα δύο: Συνολική Χωρητικότητα: 230 lt Χωρητικότητα Κατάψυξης: 84 lt Χωρητικότητα Συντήρησης: 146 lt Διαστάσεις: Ύψος: 152 cm Πλάτος: 54 cm Βάθος: 59,5 cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, terra45 είπε Καλησπέρα, παιδιά. Έχω μια απορία περί κατανάλωσης ενέργειας. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ψυγεία που τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν πανομοιότυπα, πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας; Sharp SJ-BB02DTXWF Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 265 kWh/y Sharp SJ-FBB02DTXWE Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 212 kWh/y Και τα δύο: Συνολική Χωρητικότητα: 230 lt Χωρητικότητα Κατάψυξης: 84 lt Χωρητικότητα Συντήρησης: 146 lt Διαστάσεις: Ύψος: 152 cm Πλάτος: 54 cm Βάθος: 59,5 cm Πιο καινούργιο μοντέλο;Βλέπω είναι και πιο αθόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terra45 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πιο καινούργιο μοντέλο;Βλέπω είναι και πιο αθόρυβο. Ναι, όντως είναι και λίγο πιο αθόρυβο αυτό στις 212 kWh/y. Η μόνη διαφορά τεχνολογίας που παρατήρησα (γιατί και τα δύο είναι με στατική ψύξη) είναι ότι αυτό στις 265 kWh/y λέει ότι έχει και λειτουργία NanoFrost. Να επηρεάζει αυτό τόσο την κατανάλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 3/11/2017 στις 1:35 ΜΜ, dolph είπε Καλησπέρα, Είμαι στην σκέψη αγοράς νέου ψυγείου, μετά από 20+ χρόνια με ένα αθάνατο σκυλί Sharp. Ο λόγος αλλαγής είναι κάποια χαλασμένα πλαστικά και η ανάγκη να πάμε σε κάπως μεγαλύτερο ψυγείο. Για πλάτος στα 70 εκατοστά, και θέλουμε απλά το καλύτερο, ιδίως σε ποιότητα/διάρκεια ζωής (το αναφέρω αυτό ώστε να μην πάει η συζήτηση στο φτηνότερο από το skroutz). Όποιος έχει γνώση από ψυγεία, και μπορεί να βοηθήσει (να μου «πουλήσει» δηλαδή), σας παρακαλώ! στο πατρικό μου έχω ένα Bosch του 1992, 32 χρόνια σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μια φορά έχει χαλάσει μόνο και ο ψυκτικός που ήρθε και το είδε και το έφτιαξε, μου είπε ότι μπορεί να μου βγάλει αλλά 5 χρόνια. Τα καινούρια που βγαίνουν, τα έχουν κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η διάρκεια ζωής τους να μη πηγαίνει μακρυά. Θα σου πρότεινα να πας σε Bosch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 7 χρόνια μετά θα έχει βρει λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε στο πατρικό μου έχω ένα Bosch του 1992, 32 χρόνια σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μια φορά έχει χαλάσει μόνο και ο ψυκτικός που ήρθε και το είδε και το έφτιαξε, μου είπε ότι μπορεί να μου βγάλει αλλά 5 χρόνια. Τα καινούρια που βγαίνουν, τα έχουν κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η διάρκεια ζωής τους να μη πηγαίνει μακρυά. Θα σου πρότεινα να πας σε Bosch Tα Bosch πλέον είναι made in Turkey, όχι Germany, άλλο το μοντέλο του '92 που έχεις, ηταν γερμανικά τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Tα Bosch πλέον είναι made in Turkey, όχι Germany, άλλο το μοντέλο του '92 που έχεις, ηταν γερμανικά τότε Η Πίτσος είναι Τουρκία. Τα μπερδεύεις. Αυτή είχε εξαγοράσει η Bosch, και την εγκατέστησε στη Τουρκία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα