Luciddream Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχουμε καμια πρόταση για ψυγειοκαταψύκτη 60 πλάτος 1.85 περίπου ύψος και γύρω στα 340 λίτρα? Τα ψάχνω πόσες μέρες αλλά δεν βγάζω άκρη. Κανα LG ή Samsung σκέφτομαι για τα 10+ χρόνια εγγύηση, χρώμα Innox ή Μαύρο. WiFi δεν με ενδιαφέρει. Χρήματα μέχρι 800 λέω, πιο πάνω τα θεωρώ πολλά. Επίσης την άποψη σας αν πιστεύετε ότι φτάνει για 2 άτομα, πολλοί λένε ότι είναι αρκετό. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Ηρθε το SMEG αλλά... μου έφαγαν 100€ οι μεταφορείς... το κατάγγειλα στον Κωτσόβολο και θα διερευνθεί το θέμα. Τους μέτρησα 1510€(είχα δώσει 900€ προκαταβολή στο κατάστημα) λένε ΟΚ φεύγουν κ γυρίζουν σε 10΄' λέει λάθος τα χρήματα ειναι 1410, τα μετράω λέω μα πως, και τους έδωσα άλλα 100, κατάλαβα ότι με έπαιξαν, αλλά δεν ρισκάρω να φάω καμιά μαχαιριά απ'τον οποιονδήποτε για 50-100€, αλλά αν τα είχε ανάγκη ας μου έλεγε φίλε μου πεινάνε τα παιδιά μου δως μου σε παρακαλώ ένα 50αρικο, ντροπή πραγματικά. Ψυχοπλακώθηκα, έχω τρομερό πονοκέφαλο μετά που έφυγαν... Να πώ σαν σχόλιο, δεν νομίζω ότι αξίζει τα περίπου 2500€ σαν κατασκεύη... ντιζάιν πληρώνεις και το made in Italy, αν θα αντέξει 10+ χρόνια θα δούμε, αν ζούμε.. άντε με γειά μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ηρθε το SMEG αλλά... μου έφαγαν 100€ οι μεταφορείς... το κατάγγειλα στον Κωτσόβολο και θα διερευνθεί το θέμα. Τους μέτρησα 1510€(είχα δώσει 900€ προκαταβολή στο κατάστημα) λένε ΟΚ φεύγουν κ γυρίζουν σε 10΄' λέει λάθος τα χρήματα ειναι 1410, τα μετράω λέω μα πως, και τους έδωσα άλλα 100, κατάλαβα ότι με έπαιξαν, αλλά δεν ρισκάρω να φάω καμιά μαχαιριά απ'τον οποιονδήποτε για 50-100€, αλλά αν τα είχε ανάγκη ας μου έλεγε φίλε μου πεινάνε τα παιδιά μου δως μου σε παρακαλώ ένα 50αρικο, ντροπή πραγματικά. Ψυχοπλακώθηκα, έχω τρομερό πονοκέφαλο μετά που έφυγαν... Να πώ σαν σχόλιο, δεν νομίζω ότι αξίζει τα περίπου 2500€ σαν κατασκεύη... ντιζάιν πληρώνεις και το made in Italy, αν θα αντέξει 10+ χρόνια θα δούμε, αν ζούμε.. άντε με γειά μου Για αρχή, δεν είναι παράνομες οι συναλλαγές με μετρητά ύψους άνω των 500€?!!! Άντε και πες εσύ τα βρήκες, οι άλλοι που υποτίθεται εκπροσωπούν μια μεγάλη εταιρία, πως τα δέχτηκαν ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Για αρχή, δεν είναι παράνομες οι συναλλαγές με μετρητά ύψους άνω των 500€?!!! Άντε και πες εσύ τα βρήκες, οι άλλοι που υποτίθεται εκπροσωπούν μια μεγάλη εταιρία, πως τα δέχτηκαν ? προς το παρόν(μου είπε η Κωτσόβολος) οι συναλλαγές γίνονται με μετρητά!!! Δεν υπάρχει η δυνατότητα με POS... τι να σου πω αδελφέ μου, πάει το 100αρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε προς το παρόν(μου είπε η Κωτσόβολος) οι συναλλαγές γίνονται με μετρητά!!! Δεν υπάρχει η δυνατότητα με POS... τι να σου πω αδελφέ μου, πάει το 100αρικο Για το 100άρικο να πω, πως είναι υποχρέωση και των 2 συμβαλλόμενων μερών να τα βρουν την ίδια ώρα που γίνεται η συναλλαγή. Τώρα εσύ λες έδωσα 1500, ο άλλος λέει 1400. Τα ενδεχόμενα λάθους σε έναν 3ο παρατηρητή είναι τα ίδια. Όσο μπορεί να έκανες εσύ λάθος, άλλο τόσο και αυτός. Το θέμα είναι τη στιγμή της πληρωμής να επιβεβαιώσουν και οι 2 ότι ειναι ΟΚ. Να μετρήσεις εσύ, να μετρήσει κ ο άλλος. Τώρα κατόπιν εορτής ο καθένας ισχυρίζεται ότι θέλει. Όσοι έχουν δουλέψει με ταμείο και πελάτες το ξέρουν πως γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις και χωρίς να έχει κακή πρόθεση κάποιος απο τους 2 συμβαλλόμενους . Οπότε μην στεναχωριέσαι και ξέχνα το. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα, υποχρεωμένοι να μετρήσουν (μπροστά στον πελάτη) είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν να εισπράξουν, στην προκειμένη οι μεταφορείς. Κατόπιν εορτής, και δίκιο να έχουν, το έχασαν όταν έκαναν λάθος στο μέτρημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ηρθε το SMEG αλλά... μου έφαγαν 100€ οι μεταφορείς... το κατάγγειλα στον Κωτσόβολο και θα διερευνθεί το θέμα. Τους μέτρησα 1510€(είχα δώσει 900€ προκαταβολή στο κατάστημα) λένε ΟΚ φεύγουν κ γυρίζουν σε 10΄' λέει λάθος τα χρήματα ειναι 1410, τα μετράω λέω μα πως, και τους έδωσα άλλα 100, κατάλαβα ότι με έπαιξαν, αλλά δεν ρισκάρω να φάω καμιά μαχαιριά απ'τον οποιονδήποτε για 50-100€, αλλά αν τα είχε ανάγκη ας μου έλεγε φίλε μου πεινάνε τα παιδιά μου δως μου σε παρακαλώ ένα 50αρικο, ντροπή πραγματικά. Ψυχοπλακώθηκα, έχω τρομερό πονοκέφαλο μετά που έφυγαν... Να πώ σαν σχόλιο, δεν νομίζω ότι αξίζει τα περίπου 2500€ σαν κατασκεύη... ντιζάιν πληρώνεις και το made in Italy, αν θα αντέξει 10+ χρόνια θα δούμε, αν ζούμε.. άντε με γειά μου Κρίμα για τα 100€ γιατί σε δάγκωσαν για τα καλά.Επρεπε να τα μετρήσεις μπροστά τους αλλά και να τα μετρήσουν και αυτοί μπροστά σου. Για το αν αξίζει τόσα λεφτά το ψυγείο νομίζω στο είχα πει,πληρωνεις σχέδιο. Καλοδουλευτο να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κρίμα για τα 100€ γιατί σε δάγκωσαν για τα καλά.Επρεπε να τα μετρήσεις μπροστά τους αλλά και να τα μετρήσουν και αυτοί μπροστά σου. Για το αν αξίζει τόσα λεφτά το ψυγείο νομίζω στο είχα πει,πληρωνεις σχέδιο. Καλοδουλευτο να είναι Το αφεντικό μου είναι 76 ετών και έχει μεγάλη εμπειρία σε συναλλαγές ξέρεις τι μου είπε, ότι ό,τι έγινε έγινε ας πώ ότι τους έδωσα μπουρμπουάρ 50€/καθενός και να μην το σκέφτομαι, πέρασε αυτό. Η αλήθεια είναι πως αιφνιδιάστηκα όταν ξαναγύρισαν μπούκαραν μέσα και έμεινα λέω τι έγινε τώρα; μου λένε λάθος τα λεφτά κατάλαβα όταν τα μέτρησα ότι με κοροιδευαν αλλά είμαι ένας ήταν δύο εκεί δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν ρισκάρω να φάω καμιά μαχαιριά για 100 ευρώ. Ίσως υπερβάλλω αλλά κάθε μέρα στις ειδήσεις τόσα βλέπουμε Ναι νομίζω ότι τα περίπου 2.500€ είναι το ντιζάιν, η βαφή που είναι τρο-με-ρή και το made in Italy, αν κατασκευαζόταν πχ στην Τουρκία θα έκανε πχ 1.600-1800... σαν μοτέρ δεν ξέρω τι λέει, μου είπαν κάποιοι ότι ειναι αρκετά αξιόπιστο ο χρόνος θα δείξει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Σπίθας Στο Σκοτάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Λοιπόν, ο ψυγειοκαταψύκτης μου ο SMEG που πήρα πριν μερικούς μήνες, όταν ανοίξω την πόρτα της συντήρησης και την ξανακλείσω κάποιες φορές ακούγεται κάτι σαν ''κελάρισμα'' δλδ υγρά να ''τρέχουν'' για πιο λόγο το κάνει; Δεν έχει καποιο πρόβλημα ψύξης όλα δουλεύουν σωστά. Θα επικοινωνήσω με το σέρβις να δώ τι θα μου πούν... στις οδηγίες χρήσης που έχω λέει ότι το ''κελάρισμα'' είναι φυσιολογικό αλλά δεν το έκανε απ'την αρχή τώρα 5-6 μέρες το κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Λοιπόν, ο ψυγειοκαταψύκτης μου ο SMEG που πήρα πριν μερικούς μήνες, όταν ανοίξω την πόρτα της συντήρησης και την ξανακλείσω κάποιες φορές ακούγεται κάτι σαν ''κελάρισμα'' δλδ υγρά να ''τρέχουν'' για πιο λόγο το κάνει; Δεν έχει καποιο πρόβλημα ψύξης όλα δουλεύουν σωστά. Θα επικοινωνήσω με το σέρβις να δώ τι θα μου πούν... στις οδηγίες χρήσης που έχω λέει ότι το ''κελάρισμα'' είναι φυσιολογικό αλλά δεν το έκανε απ'την αρχή τώρα 5-6 μέρες το κάνει Μπορεί να παίζει ρόλο οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου ΥΓ μου είπε η εταιρία, το σέρβις δλδ, ότι ειναι κάτι φυσιολογικό, να κάνω λέει κάποια στιγμή μία απόψυξη για 24 ώρες με πόρτες ανοιχτές, αλλά το θέμα ειναι τι θα γίνει με τα τρόφιμα... αυτή ηταν ομως η πρόταση τους. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, δεν έχει δλδ κάτι το ψυγείο 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί να παίζει ρόλο οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, Ναι μου το είπαν κι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 42 minutes ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Λοιπόν, ο ψυγειοκαταψύκτης μου ο SMEG που πήρα πριν μερικούς μήνες, όταν ανοίξω την πόρτα της συντήρησης και την ξανακλείσω κάποιες φορές ακούγεται κάτι σαν ''κελάρισμα'' δλδ υγρά να ''τρέχουν'' για πιο λόγο το κάνει; Δεν έχει καποιο πρόβλημα ψύξης όλα δουλεύουν σωστά. Θα επικοινωνήσω με το σέρβις να δώ τι θα μου πούν... στις οδηγίες χρήσης που έχω λέει ότι το ''κελάρισμα'' είναι φυσιολογικό αλλά δεν το έκανε απ'την αρχή τώρα 5-6 μέρες το κάνει μάλλον με την διαφορά πίεσης αναγκάζει να διώξει πιο έντονα το νερό που έχει μέσα στο σωληνάκι που πάει στο δοχείο της απόψυξης πίσω, δεν είναι κάτι να ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Ερώτηση: Εσπασε ο θερμοσίφωνας προχθές που έλειπα για χειρουργείο στο Νοσοκομείο, πλημμύρισε το σπιτι 20 πόντους νερό και μπήκε νερό στο πλυντήριο MIELE Twin Dos και στο ψυγειοκαταψύκτη SMEG και τα δύο ρίχνουν τον γενικό. Τι ζημιά μπορεί να έχουν πάθει; Το πλυντήριο νομίζω έχει ψηλά τα ηλεκτρονικά του και χαμηλά τον αισθητήρα σωστά; Το ψυγείο όμως έχει το μοτέρ χαμηλά, παίζει να κάηκε; Ή απλά να έβαλε νερό και να πάει να βραχυκυκλώσει και ρίχνει τον γενικό; Πείτε μου παρακαλώ απόψεις γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι θα μου φύγει κάνα 1000ρικο στο σέρβις Έχει εδώ στο Ρέθυμνο, τον Λίτινα που τα κάνει σέρβις θα στείλει αύριο έναν τεχνικό να τα δεί, αλλά θεωρώ θα τα πάρει κιόλας δεν νομίζω να φτιάχνουν έτσι εύκολα... αν και δεν έχω ιδέα για να πώ την αλήθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ερώτηση: Εσπασε ο θερμοσίφωνας προχθές που έλειπα για χειρουργείο στο Νοσοκομείο, πλημμύρισε το σπιτι 20 πόντους νερό και μπήκε νερό στο πλυντήριο MIELE Twin Dos και στο ψυγειοκαταψύκτη SMEG και τα δύο ρίχνουν τον γενικό. Τι ζημιά μπορεί να έχουν πάθει; Το πλυντήριο νομίζω έχει ψηλά τα ηλεκτρονικά του και χαμηλά τον αισθητήρα σωστά; Το ψυγείο όμως έχει το μοτέρ χαμηλά, παίζει να κάηκε; Ή απλά να έβαλε νερό και να πάει να βραχυκυκλώσει και ρίχνει τον γενικό; Πείτε μου παρακαλώ απόψεις γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι θα μου φύγει κάνα 1000ρικο στο σέρβις Έχει εδώ στο Ρέθυμνο, τον Λίτινα που τα κάνει σέρβις θα στείλει αύριο έναν τεχνικό να τα δεί, αλλά θεωρώ θα τα πάρει κιόλας δεν νομίζω να φτιάχνουν έτσι εύκολα... αν και δεν έχω ιδέα για να πώ την αλήθεια Άστα να στεγνώσουν καλά... 20 πόντους νερό δύσκολο, έχεις καμία φώτο πίσω από το ψυγείο; Ο ηλιακός κλασσικά ασυντήρητος χωρίς μειωτή πίεσης / αναμεικτική βαλβίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Klausx είπε Άστα να στεγνώσουν καλά... 20 πόντους νερό δύσκολο, έχεις καμία φώτο πίσω από το ψυγείο; Ο ηλιακός κλασσικά ασυντήρητος χωρίς μειωτή πίεσης / αναμεικτική βαλβίδα. Επειδή είμαι φρεσκο-χειρουργημένος δεν θέλω να ξανα τραβήξω το ψυγείο γιατί το έκανα προχθές για να πάρω τα νερά με την σφουγγαρίστρα και μάτωσε η τομή, γέμισε αίματα η γάζα, δεν θέλω να πιέσω την μέση άλλο. Μάλλον θα έρθει αύριο τεχνικός να τα δεί, μακάρι να είναι 150-200€ η ''ζημιά'' και να φτιάξουν εύκολα, γιατί είδα στο Google κάτι 500-600€ σε μοτέρ Smeg εκτός αν κάνει και παραπάνω δεν γνωρίζω. Το βασικό είναι πως ό,τι κι αν έχουν να μπορεί να φτιάξει, αλλά να μην ''ματώσω'' και οικονομικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα