Junior22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω ένα ψυγείο τουλάχιστον 25ετιας και πλέον είμαι για αλλαγή γιατί υπολειτουργει. Είναι σαν αυτό της φωτογραφίας όσον αφορά την κατηγορία/στυλ και ιδανικά θα ήθελα κάτι τέτοιο γιατί βολεύει πολύ αλλά το μπάτζετ ξεφεύγει. Κάπου στα 600 με 700 θα διαθέσω, με χωρητικότητα σίγουρα πάνω από 360-370L. Προς το παρόν είναι για 2 άτομα αλλά μελλοντικά μάλλον θα είναι για περισσότερα άρα θέλω κάτι αξιόπιστο και σχετικά μεγάλο. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Junior22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 5:07 ΜΜ, sdikr είπε πιο αποδοτική και σωστή ψύξη σε αυτο θα συμφωνησω. Η φετα στο καινουργιο LG ντουλαπα, διαρκει 4 φορες τις μερες που διαρκουσε στο Bosch ψυγειοκαταψυκτη (φθηνο μοντελο) , 10ετιας. Ειναι σοκαριστικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Καλησπερα ψαχνω και εγω ψυγείο 300-340L με μικρά κατάψυξη 80/20 - 75-25% τιμη 700+- no frost να εχει αν γινεται συρταρι extra cold για κρεας/ψαρι αν εχει κάποιος να προτείνει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caribou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ερωτηση για καταναλωση ψυγειου. 2 ψυγεια Liebherr και τα 2 ειναι D ενεργειακης κλασης.Το ενα εχει χωρητικοτητα 330 lt και καταναλωνει "θεωρητικα", συμφωνα με τον κατασκευαστη 201 Kwh/ετος , και το αλλο εχει χωρητικοτητα 280 lt και καταναλωνει 191Kwh/ετος.Το μεγαλυτερο θα ειναι σχεδον παντα μισογεματο γιατι η χωρητικοτητα που χρειαζομαι συνηθως ειναι περιπου 280 lt. Ειναι σημαντικη η διαφορα στην πραγματικη ( οχι θεωρητικη ) καταναλωση ρευματος που θα εχουν? Ποιο απο τα 2 με συμφερει να αγορασω ?( και τα 2 εχουν την ιδια τιμη). Ευχαριστω Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Caribou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Caribou είπε Ερωτηση για καταναλωση ψυγειου. 2 ψυγεια Liebherr και τα 2 ειναι D ενεργειακης κλασης.Το ενα εχει χωρητικοτητα 330 lt και καταναλωνει "θεωρητικα" 201 Kwh/ετος ( συμφωνα με τον κατασκευαστη) και το αλλο εχει χωρητικοτητα 280 lt και καταναλωνει 191Kwh/ετος.Το μεγαλυτερο θα ειναι σχεδον παντα μισογεματο.Το μικροτερο θα ειναι παντα γεματο. Ειναι σημαντικη η διαφορα στην πραγματικη καταναλωση ρευματος που θα εχουν? Ποιο απο τα 2 με συμφερει να αγορασω ?( και τα 2 εχουν την ιδια τιμη). Αντιλαμβάνεσαι τι ρωτάς? ΜΙλας για 10kwh τον χρόνο ? για 1.5€ ? Το μεγαλο θα παρεις εννοειται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Caribou είπε Ερωτηση για καταναλωση ψυγειου. 2 ψυγεια Liebherr και τα 2 ειναι D ενεργειακης κλασης.Το ενα εχει χωρητικοτητα 330 lt και καταναλωνει "θεωρητικα", συμφωνα με τον κατασκευαστη 201 Kwh/ετος , και το αλλο εχει χωρητικοτητα 280 lt και καταναλωνει 191Kwh/ετος.Το μεγαλυτερο θα ειναι σχεδον παντα μισογεματο γιατι η χωρητικοτητα που χρειαζομαι συνηθως ειναι περιπου 280 lt. Ειναι σημαντικη η διαφορα στην πραγματικη ( οχι θεωρητικη ) καταναλωση ρευματος που θα εχουν? Ποιο απο τα 2 με συμφερει να αγορασω ?( και τα 2 εχουν την ιδια τιμη). Ευχαριστω Έχουν ίδιες εξωτερικές διαστάσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caribou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Maurikycli είπε Εχουν ιδιο πλατος (59,6 εκ) και βαθος (67,5 εκ).Διαφερουν μονο ως προς το υψος.Το μεγαλυτερο εχει 185,5 εκ. και το μικροτερο 165,5 εκ. Η χωρητικοτητα της καταψυξης ειναι η ιδια και στα 2. Η χωρητικοτητα της συντηρησης ειναι κατα 50 λιτρα μεγαλυτερη στο ενα. Και το φορτιο συνδεσης που εχουν ειναι το ιδιο. Παιζει ρολο στην καταναλωση το οτι το ενα θα ειναι μισοαδειο ενω το αλλο τελειως γεματο? 10 εκ. κενο στο πανω τμημα του ψυγειου επαρκουν? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Caribou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caribou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Caribou είπε Τι γνωμη εχετε για τους ψυγειοκαταψυκτες Liebherr ? Εχουν καλο service? Παντως τα ανταλλακτικα τους ειναι πολυ ακριβα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Caribou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στις 3/10/2023 στις 5:57 ΜΜ, Caribou είπε Λένε ότι γενικά είναι καλύτερα το ψυγείο να είναι γεμάτο. Δεν ξέρω πόσο κενό χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Υποθετω οτι αυτο λεγεται γιατι οταν ανοιγοκλεινει η πορτα η ποσοτητα του αερα που υπαρχει διαφοροποιει ευκολοτερα τη θερμοκρασια της απο τα αντικειμενα του ψυγειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, είμαι σε αναζήτηση ψυγείου - ντουλάπα καθώς ετοιμάζω το καινούριο μου σπίτι... Το budget παίζει μέχρι τα 2000€... Έχω δει βέβαια αρκετά που παίζουν στα 1200-1300€ και φαίνονται πολύ καλά όσον αφορά χωρητικότητα, παροχές νερού πάγου κτλ. αλλά αν υπάρχει σοβαρή διάφορα ανάμεσα σε ένα ψυγείο των 2K με αυτά και αξίζει θα τα δωσω. Προσπαθώ να καταλάβω και τις σοβαρές διαφορές ανάμεσα σε μοντέλα ιδιων εταιριών π.χ Bosch LG που ενώ φαίνονται ίδια έχουν διαφορές 100-150€ μεταξύ τους... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος, τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα είναι τα LG και τα Samsung, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ενεργειακές κλασεις. Εκτός συναγωνισμού βέβαια τα Liebherr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georpap1987 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) παιδιά ψάχνω και εγώ ψυγείοκαταψύκτη.. εχω καεί από ένα δήθεν αθόρυβο lg των 700ευρω με αγορά πριν 6 χρόνια.. μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πραγματικά αθόρυβο; μέχρι 800ευρω.. στο ύψος μέχρι 2 μέτρα και κάτι που βγαίνουν..μέχρι και ηχομονωτικο πάνελ είχα βάλει σε όλες τις πλευρές του.. συντόνιζε απίστευτα και δημιουργούσε ένα συνεχόμενο βουητό στο σπίτι.. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Georpap1987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Θα ήθελα απόψεις γι αυτό το made in Italy προιόν, αντέχει; είναι αξιόπιστο; Θα ήταν καλύτερα κάτι σε Miele; Liebherr κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Θεωρώ πολλά τα λεφτά,η smeg πουλάει πιο πολύ σχέδιο παρά κάτι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα