Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψυγείου

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα παρόμοιο lg, ίσως μια κατηγορία πιο πάνω, εδώ και 1,5 χρόνο.

δεν έχω παραπονο μέχρι στιγμής από τη λειτουργία του, μια χαρά είναι, αθόρυβο και διατηρεί λαχανικά κλπ για πολύ περισσότερο από το προηγούμενο μου. Αλλά η ποιότητα των πλαστικών του είναι χάλια, φοβάσαι να τραβήξεις τα συρτάρια, το ένα της κατάψυξης μου ράγισε από την αρχή, χωρίς να το κακομεταχειριστώ. Κάτι θήκες από τα jumbo για ψυγείο είναι πιο στιβαρές. 
βεβαια στην κατηγορία που έψαχνα, 60εκ, και μεχρι 800 ευρώ δεν βρήκα καλύτερα. Και λευκό. Τι έχουν  πάθει όλοι με τα λευκά και δεν τα θέλουν; Πολύ περιορισμένα. 

Επεξ/σία από animor
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου δινεται η ευκαιρια με το προγραμμα αλλαζω-ανακυκλωνω συσκευη να παρω ψυγειοκαταψυκτη..

Εγω τωρα εχω ενα miele ψυγειο με πανω καταψυξη 25 χρονων και ειμαι ικανοποιημενος

Αξιζει η αλλαγη σε ενα καινουργιο η τζαμπα τα χρηματα της διαφορας?σε καταναλωση θα δω διαφορα?

Κάτσε να βγάλουμε τη μαγική σφαίρα...

Δε λες ούτε τι ψυγείο έχεις (το "Miele" σκέτο - νέτο δε λέει απολύτως τίποτα), ούτε ποιο κοιτάς να πάρεις, ούτε τι ανάγκες υπάρχουν (άτομα στο σπίτι, συχνότητα χρήσης), πρακτικά δε λες απολύτως τίποτα.

Να παρεις!

1. Αυτο που εχεις λιαν συντομως θα παει για ανακυκλωση. Στην 1η ζημια που θα βγαλει, το πεταξες.

2. Αυτο που θα παρεις θα καιει πολυ λιγοτερο ρευμα.

3. Αυτο που θα παρεις θα ψυχει πολυ καλυτερα.

4. Το κουπονι της επιδοτησης αν το χασεις δεν θα το ξαναβρεις. Συνεπως οταν γινει το 1, θα το πληρωσεις φουλ τιμη.

κρατα το για 2ο αμα γουσταρεις αυτο που εχεις. Σε καμια βεραντα? εξοχικο? χωριο? αποθηκη? 

• Like 1

2 hours ago, Haldol said:

Κάτσε να βγάλουμε τη μαγική σφαίρα...

Δε λες ούτε τι ψυγείο έχεις (το "Miele" σκέτο - νέτο δε λέει απολύτως τίποτα), ούτε ποιο κοιτάς να πάρεις, ούτε τι ανάγκες υπάρχουν (άτομα στο σπίτι, συχνότητα χρήσης), πρακτικά δε λες απολύτως τίποτα.

Το miele ειναι 70 πλατος και 1.85 υψος για ενα ατομο (νοικοκυρα) και εχει την καταψυξη πανω και δεν ειναι no frost..

Κοιταω αυτο το ψυγειο 

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/226756-lg-gbb566pzhmn

23 ώρες πριν, mike0402 είπε

Μου δινεται η ευκαιρια με το προγραμμα αλλαζω-ανακυκλωνω συσκευη να παρω ψυγειοκαταψυκτη..

Εγω τωρα εχω ενα miele ψυγειο με πανω καταψυξη 25 χρονων και ειμαι ικανοποιημενος

Αξιζει η αλλαγη σε ενα καινουργιο η τζαμπα τα χρηματα της διαφορας?σε καταναλωση θα δω διαφορα?

αν αντεχει και δεν παραπαιει τοτε εγω θα σου λεγα κρατα το, σαν τα παλια ψυγεια-σκυλια δνε βγαινουν πλεον, τα καινουρια κρατανε μαξ 15 χρονια, η γιαγια μ και η θεια μ εχω ψυγεια 25ετιας και δουλευουν σαν να τα αγορασε περυσι

αν απο την αλλη σου βγαζει βλαβες και μικροπροβληματα τοτε σκεψου το

1 λεπτό πριν, Titos301 είπε

αν αντεχει και δεν παραπαιει τοτε εγω θα σου λεγα κρατα το, σαν τα παλια ψυγεια-σκυλια δνε βγαινουν πλεον, τα καινουρια κρατανε μαξ 15 χρονια, η γιαγια μ και η θεια μ εχω ψυγεια 25ετιας και δουλευουν σαν να τα αγορασε περυσι

Σκυλιά αλλά καίνε.

• Like 1

10 minutes ago, Titos301 said:

ετσι και αλλιως το miele θα το κρατησω γιατι εχω αλλο πιο παλιο να δωσω για ανακυκλωση απλα στην θεση του miele θα μπει το καινουργιο και το miele θα ειναι για ωρα αναγκης..παντως στα 25 χρονια δεν εχει βγαλει το παρα μικρο προβλημα

• Like 1

Στις 23/6/2023 στις 2:08 ΜΜ, andreaspA είπε

Liebherr ακριβα χωρις λογο, και οποιον ξερω αηδιασε με τα καμμενα μοτερ.

Σε πόσα χρόνια καίνε μοτέρ;

Έχω ένα εδώ και 11 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 23/06/2023 at 15:40, animor said:

Έχω ένα παρόμοιο lg, ίσως μια κατηγορία πιο πάνω, εδώ και 1,5 χρόνο.

δεν έχω παραπονο μέχρι στιγμής από τη λειτουργία του, μια χαρά είναι, αθόρυβο και διατηρεί λαχανικά κλπ για πολύ περισσότερο από το προηγούμενο μου. Αλλά η ποιότητα των πλαστικών του είναι χάλια, φοβάσαι να τραβήξεις τα συρτάρια, το ένα της κατάψυξης μου ράγισε από την αρχή, χωρίς να το κακομεταχειριστώ. Κάτι θήκες από τα jumbo για ψυγείο είναι πιο στιβαρές. 
βεβαια στην κατηγορία που έψαχνα, 60εκ, και μεχρι 800 ευρώ δεν βρήκα καλύτερα. Και λευκό. Τι έχουν  πάθει όλοι με τα λευκά και δεν τα θέλουν; Πολύ περιορισμένα. 

Ακριβώς ίδια εμπειρία. Πριν κάτι μήνες πήραμε ένα LG ψυγειοκαταψύκτη στα 899€. Είμαστε υπερευχαριστημένοι. Είναι αθόρυβο, ψύχει γρήγορα και τα λαχανικά κρατάνε σίγουρα πολύ περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο. Το μοναδικό αρνητικό είναι τα πλαστικά που όντως πρέπει να τα τραβάς από κάτω γιατί είναι πάρα πολύ ψεύτικα και σπάνε πολύ εύκολα. Δεν μού έχουν ραγίσει προς το παρόν αλλά είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γίνει σεμινάριο σε όλους. Στους 3 μήνες χρήσης μέσα στα πλαστικά της κατάψυξης έχει δημιουργηθεί λίγος πάγος ο οποίος μάλλον οφείλεται σε χυμένα νερά από πάγο θήκες. Έχω και καινούργιο πλυντήριο από LG και επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος, πήρα και το ψυγείο. Θα ξανά έπαιρνα LG.

Επεξ/σία από ifollowrivers
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάρε LG αλλά ενεργειακή κλάση d.

κατασκευαζονται στην Πολωνία αν θυμάμαι καλά. 

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/filters/m/LG/f/f108001/D

και τα Samsung επίσης πολύ καλα.

τα bosch/pitsos Τουρκίας πλέον... καλούτσικα αλλά πιο χαμηλή ποιότητα. 

Επεξ/σία από The_Judas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, Ukforthemoment said:

Σκυλιά αλλά καίνε.

Αυτο ακριβως.

Τι να το κανω το σκυλι, αν καιει τα εντερα του; Εμενα το παλιο ψυγειο, σκυλι, εκανε τον τοιχο να καιει....

Δυστυχως με το θεμα 'καταναλωση ρευματος' πλεον δεν παιζουμε...

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1

Στις 3/6/2023 στις 4:09 ΜΜ, Krusty είπε

Στο skroutz βρήκα μερικά που ταιριάζουν στο πλάτος, ενω στο βάθος προεξέχουν μονο 3 με 5 εκατοστά. Εκτός προγράμματος εξοικονομώ. Πχ

https://www.skroutz.gr/s/18958166/Teka-NFL-342-C-Ψυγειοκαταψύκτης-310lt-Total-NoFrost-Υ188xΠ59-5xΒ63-5εκ-Inox.html#description-specifications

Και εγώ αν πάω σε μαραγκό μπορω να κερδίσω 1,5 ή 2 εκατοστά στο πλάτος με την αφαίρεση του ξύλινου πλαϊνού στηρίγματος του πανω ραφιού. Μπορώ να βάλω μεταλλικά στηρίγματα γωνίες με βύσμα στον τοίχο που να στηρίζουν το πανω ραφάκι. Όμως τα 60άρια ψυγεία που θα χωράνε μετά, έχουν σχεδόν παντα βάθος πανω απο 63εκ και θα προεξέχουν. Θα μπορούσε ο μαραγκός να γκρεμίσει και το άνω ραφάκι για να κερδίσω και σε υψος.

Και μερικά Midea και Inventor νομιζω παιζουν στα 59,5 εκ πλάτος.

ResizedImage_(1118)x(1490)_2023-06-03_16-06-56_1263.jpeg

Επίσης δεν ξέρω αν επιτρέπεται τρυπημα σε κολόνα για βύσμα, καθότι ο τοίχος δεξιά του ψυγείου δεν είναι τούβλα. Τον χτυπάω και δεν κανει κούφιο θόρυβο, είναι συμπαγής, άρα μήπως είναι τοιχίο.

Αυτό το ψυγείο  έχεις μετρήσεις πόση κατανάλωση έχει καλοκαίρι και χειμώνα γιατί σε ένα σπίτι που θα μείνω υπάρχει (πιστεύω ότι είναι) παρόμοιο το siemens comfort electronis και δεν ξέρω αν αξίζει να το κρατήσω ή να το πετάξω λόγω υψηλής κατανάλωσης

IMG_20230428_190216.jpg

On 24/06/2023 at 17:23, Maurikycli said:

Σε πόσα χρόνια καίνε μοτέρ;

Έχω ένα εδώ και 11 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Kαι εδώ πολύ ευχαριστημένος με τα Liebherr. Πέρα από ψυγείο που είναι πιο καινούριο, έχουμε καταψύκτη τους, μπαούλο, πάνω από 20 χρόνια και είναι σκυλί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...