vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κάποια πρόταση με πλάτος μέχρι 74 εκατοστά και καθαρή χωρητικότητα άνω των 470-480 λίτρων; Φίλε όπως είπα αν βρεις Gibson πάρε το με κλειστά μάτια. Έπειτα θα έλεγα samsung, εμένα μου κράτησε 15 χρόνια και το είχα σκίσει. Μέχρι πόσα λεφτά δίνεις;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Gibson (ή Frigidaire, όπως είδα ότι λέγονται πλέον), δεν βρίσκω στην Ελλάδα. Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχουν Αμερικάνικα ψυγεία, και ψάχνοντας στο skroutz δεν έχω βρει κάτι (πάντα μιλάω για συγκεκριμένες προδιαγραφές πλάτους και όγκου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Gibson (ή Frigidaire, όπως είδα ότι λέγονται πλέον), δεν βρίσκω στην Ελλάδα. Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχουν Αμερικάνικα ψυγεία, και ψάχνοντας στο skroutz δεν έχω βρει κάτι (πάντα μιλάω για συγκεκριμένες προδιαγραφές πλάτους και όγκου). Τότε πάρε Samsung... Ας γράψουν και άλλοι κάτοχοι για να είσαι σίγουρος, μην κοιτάς το skroutz τόσο.. Καλύτερα να ψάξεις ξένες σελίδες που είναι σίγουρα αληθινά αυτά που γράφουν. Μην πάρεις σίγουρα ευρωπαϊκό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αντί να παριστάνεις τον έξυπνο γιατί δε προτεινεις εσύ ένα;Γιατί δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου για ενα θέμα το οποίο δεν έχω ψάξει... Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχουν Αμερικάνικα ψυγεία Yeap, ούτε Amana και από General Electric ελάχιστα ως τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γιατί δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου για ενα θέμα το οποίο δεν έχω ψάξει...Γιαυτό και εγώ δεν προτείνω μοντέλο αλλά του γράφω τι είχα τόσα χρόνια Εμπιστεύομαι απλά Αμερική και Κορέα, φυσικά και Ιαπωνία αλλά που να βρεις made in Japan. Ts καλύτερα να περιμένεις να μπει ένας ψυγείας η να πάρεις γνώμες από αυτά που έχουνε η είχαμε. Παντως τα Samsung τα βλέπω σε πολλά σπίτια γνωστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γιαυτό και εγώ δεν προτείνω μοντέλο αλλά του γράφω τι είχα τόσα χρόνια Από την στιγμή που δεν το βρίσκει όμως είναι δώρον άδωρον, αλλιώς θα έλεγα κι εγώ Amana το οποίο έχουμε από το 1994. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Από την στιγμή που δεν το βρίσκει όμως είναι δώρον άδωρον, αλλιώς θα έλεγα κι εγώ Amana. Είχα και Samsung, το χαλάσαμε εμείς αλλιώς θα έβγαζε άνετα 30 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μα και το Sharp που έχω τώρα, δεν έχει χαλάσει! Απλά λέμε να το αλλάξουμε με ένα πιο σύγχρονο και κάπως πιο μεγάλο. Τα Liebherr τί λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ελβετικά, στις ντουλάπες που ερίχνα κάτι ματιές, καθόλου φτηνά. Στα 70cm δεν είναι αυτά? https://www.skroutz.gr/c/404/psigeia/m/191/Liebherr/f/349412/eos-70-cm.html?o=Liebherr&order_by=pricevat&order_dir=asc Από πλευράς αξιοπιστίας κι έτσι, δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μα και το Sharp που έχω τώρα, δεν έχει χαλάσει! Απλά λέμε να το αλλάξουμε με ένα πιο σύγχρονο και κάπως πιο μεγάλο. Τα Liebherr τί λένε; Περίμενε να χαλάσει αν χαλάσει αλλιώς αν θες πάρε και ένα δεύτερο.. Οι γονείς μου έχουν 2... Κάθε ένας βάζει τα πράγματα του στο ψυγείο του.. Θέλω κ εγώ να πάρω ένα δεύτερο κοντό. Αυτά τα ελβετικά πολύ ακριβά.. Θα περιμένεις σου είπα να μπει Μάστορας να μας ενημερώσει κατάλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μα και το Sharp που έχω τώρα, δεν έχει χαλάσει! Απλά λέμε να το αλλάξουμε με ένα πιο σύγχρονο και κάπως πιο μεγάλο. Τα Liebherr τί λένε; Πριν λιγους μηνες πηραμε ψυγειοκαταψυκτη liebherr (ακριβο) . Φαινεται πολυ ποιοτικο και να αξιζει τα λεφτα του , ελπιζω να κρατησει χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχουν Αμερικάνικα ψυγεία υπαρχουν, subzero, εχω εγω, αλλα ουτε οικονομικα τα λες ουτε διακριτικα τα GE για καποιο λογο δε τα σπρωχνει πια ο φουρλης, σπρωχνει τα liebherr σε πιο ακριβα ψυγεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πριν λιγους μηνες πηραμε ψυγειοκαταψυκτη liebherr (ακριβο) . Φαινεται πολυ ποιοτικο και να αξιζει τα λεφτα του , ελπιζω να κρατησει χρονια ξέρω προσωπικά 2 περιπτώσεις μέ καταψύκτη ομως ,liebherr πού χάλασαν ο ενας 4 μήνες μετά την λήξη της εγγύησης καί ο αλλος 6 μήνες μετά ..μάλιστα ο δεύτερος ειχε μέσα δικά του (από τό χωριό του) σφαγμένα κοτόπουλα γύρω στά 30 τεμάχια τά οποία τά εδινε στα παιδιά του - φίλους-συγγενείς κλπ τά οποία χάλασαν - βρώμισαν βρώμισε καί ο καταψύκτης καί τά πέταξε ολα μαζί ...ο πρώτος τό εφτιαξε βάζοντας επάνω αλλο νέο μοτέρ (οχι γνήσιο σάν καί αυτό πού ειχε επάνω) αλλά καί αυτό χάλασε μετά από 7η 8 μήνες ,τώρα τό εχει κάνει μπαούλοαποθήκη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πάντως είναι μεγάλο το πρόβλημα για όποιον δεν θέλει ψυγείο κατασκευής σε Τουρκία ή Κίνα. Ενώ είχα επιλέξει ψυγείο (ένα Bosch), μου λένε τώρα ότι μόνο Τούρκικα έχουν. Έχει κανείς υπ' όψιν ποιά ψυγεία δεν είναι τζαμποτουρκοκινεζιές; (και να είναι μεγάλα σε χωρητικότητα και πλάτος μέχρι 70-75 εκατοστά, πάντα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πάντως είναι μεγάλο το πρόβλημα για όποιον δεν θέλει ψυγείο κατασκευής σε Τουρκία ή Κίνα. Ενώ είχα επιλέξει ψυγείο (ένα Bosch), μου λένε τώρα ότι μόνο Τούρκικα έχουν. Έχει κανείς υπ' όψιν ποιά ψυγεία δεν είναι τζαμποτουρκοκινεζιές; (και να είναι μεγάλα σε χωρητικότητα και πλάτος μέχρι 70-75 εκατοστά, πάντα) Τα τουρκικά λένε είναι καλά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα