Krusty Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Πάντως προσοχή στις περιγραφές στις ιστοσελίδες των καταστημάτων. Πολλές φορες γράφουν οτι νάναι. Στο Κωτσόβολο σε ενα Delongi γράφουν πλάτος 59,5 και μετά πιο κάτω 60! Μόνο με το εγχειρίδιο μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Σε εμένα 60αρι δεν χωράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, κάηκε η πλακέτα inverter σε ψυγειοκαταψύκτη Samsung 7ετιας και μάλλον πάμε για νέο. Με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε LG, Bosch, Candy τι παίζει; Επιπλέον κάποια πρόταση μεταξύ 600-800€ για μοντέλο μεγέθους 350-400L (μικτά); Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από DrFreeman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Τι επιλογές υπάρχουν σε επώνυμο (όχι pitsos) 70 εκατοστά φαρδος και γύρω στα 2 μέτρα ύψος; Η αγορά θα γίνει με voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, DrFreeman είπε Λοιπόν, κάηκε η πλακέτα inverter σε ψυγειοκαταψύκτη Samsung 7ετιας και μάλλον πάμε για νέο. Με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε LG, Bosch, Candy τι παίζει; Επιπλέον κάποια πρόταση μεταξύ 600-800€ για μοντέλο μεγέθους 350-400L (μικτά); Απο σταθεροποιητη τασης, ειχες τιποτε μεταξυ ψυγειου και πριζας ή δεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Στις 23/5/2023 στις 1:18 ΠΜ, Krusty είπε Πάντως προσοχή στις περιγραφές στις ιστοσελίδες των καταστημάτων. Πολλές φορες γράφουν οτι νάναι. Στο Κωτσόβολο σε ενα Delongi γράφουν πλάτος 59,5 και μετά πιο κάτω 60! Μόνο με το εγχειρίδιο μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Σε εμένα 60αρι δεν χωράει. Για το συγκεκριμένο delonghi ψυγείο είχα στείλει email στον Κωτσόβολο... κανένας δεν μου απάντησε τελικά επίσημα. Σε manual που βρήκαν στο ιντερνετ γράφει 60 αυτοί γράφουν 59,5. Επειδή το ήθελα για εντοιχιζόμενο δεν πήρα το ρίσκο. Εν τω μεταξύ στην επίσημη ιστοσελίδα της delonghi δεν υπάρχει κάν το ψυγείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 hours ago, mindreader said: Απο σταθεροποιητη τασης, ειχες τιποτε μεταξυ ψυγειου και πριζας ή δεν; Είχα από την πρώτη στιγμή λειτουργίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, The_Judas είπε Σε manual που βρήκαν στο ιντερνετ γράφει 60 αυτοί γράφουν 59,5. Επειδή το ήθελα για εντοιχιζόμενο δεν πήρα το ρίσκο. Εμείς με τα εντοιχιζόμενα πρεπει να προσέχουμε να μην υπάρχει κι ο εναλλάκτης θερμότητας (σχάρα παλιά) πλάι αλλά μονο πίσω και με λίγο περιθωρειο να αερίζεται. Εγώ τα παράτησα. Θα μείνω με το παλιό χωρίς πλακέτες inverter, μητρικές πανάκριβες, no frost και άλλες πολυπλοκότητες. Μια παραπανω βλάβη να βγάλει απο το παλιό απλό, παει περίπατο η εξοικονόμηση. Οι λίγες αλυσίδες που συμμετέχουν έχουν βάλει και καπέλο στις τιμές. Η ξύλινη επένδυση στις πόρτες του ψυγείου που έχω συμβάλει και στην θερμομόνωση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, Krusty είπε Εμείς με τα εντοιχιζόμενα πρεπει να προσέχουμε να μην υπάρχει κι ο εναλλάκτης θερμότητας (σχάρα παλιά) πλάι αλλά μονο πίσω και με λίγο περιθωρειο να αερίζεται. Εγώ τα παράτησα. Θα μείνω με το παλιό χωρίς πλακέτες inverter, μητρικές πανάκριβες, no frost και άλλες πολυπλοκότητες. Μια παραπανω βλάβη να βγάλει απο το παλιό απλό, παει περίπατο η εξοικονόμηση. Οι λίγες αλυσίδες που συμμετέχουν έχουν βάλει και καπέλο στις τιμές. Η ξύλινη επένδυση στις πόρτες του ψυγείου που έχω συμβάλει και στην θερμομόνωση. Και εγω δυστυχως δεν μπορεσα να βρω κανενα ψυγειο που να ταιριαζει. Παλια τα εβαζαν πολυ στριμωγμενα τα ψυγεια. Υπαρχουν καποια οικονομικα ψυγεια σε αλυσιδες κυριως bosch/pitsos. Καποια στιγμη αναγκαστικα θα πρεπει να απευθυνθω σε μαραγκο αν χαλασει το ψυγειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, The_Judas είπε Και εγω δυστυχως δεν μπορεσα να βρω κανενα ψυγειο που να ταιριαζει. Παλια τα εβαζαν πολυ στριμωγμενα τα ψυγεια. Υπαρχουν καποια οικονομικα ψυγεια σε αλυσιδες κυριως bosch/pitsos. Καποια στιγμη αναγκαστικα θα πρεπει να απευθυνθω σε μαραγκο αν χαλασει το ψυγειο... Στο skroutz βρήκα μερικά που ταιριάζουν στο πλάτος, ενω στο βάθος προεξέχουν μονο 3 με 5 εκατοστά. Εκτός προγράμματος εξοικονομώ. Πχ https://www.skroutz.gr/s/18958166/Teka-NFL-342-C-Ψυγειοκαταψύκτης-310lt-Total-NoFrost-Υ188xΠ59-5xΒ63-5εκ-Inox.html#description-specifications Και εγώ αν πάω σε μαραγκό μπορω να κερδίσω 1,5 ή 2 εκατοστά στο πλάτος με την αφαίρεση του ξύλινου πλαϊνού στηρίγματος του πανω ραφιού. Μπορώ να βάλω μεταλλικά στηρίγματα γωνίες με βύσμα στον τοίχο που να στηρίζουν το πανω ραφάκι. Όμως τα 60άρια ψυγεία που θα χωράνε μετά, έχουν σχεδόν παντα βάθος πανω απο 63εκ και θα προεξέχουν. Θα μπορούσε ο μαραγκός να γκρεμίσει και το άνω ραφάκι για να κερδίσω και σε υψος. Και μερικά Midea και Inventor νομιζω παιζουν στα 59,5 εκ πλάτος. Επίσης δεν ξέρω αν επιτρέπεται τρυπημα σε κολόνα για βύσμα, καθότι ο τοίχος δεξιά του ψυγείου δεν είναι τούβλα. Τον χτυπάω και δεν κανει κούφιο θόρυβο, είναι συμπαγής, άρα μήπως είναι τοιχίο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Περί πλάτους, είχα ένα ψυγειοκαταψυκτη Pitsos και το άλλαξα με ενα ίδιο Bosch 49 XIEA, ευτυχώς παρότι στα specs γράφουν 70cm, στην πράξη είναι 69,5cm ίδιο με το παλιό. Η διαφορά ήταν στο ελαφρώς μεγαλύτερο βάθος και στο ελαφρώς μεγαλύτερο ύψος (λόγω της πάνω βάσης της πόρτας που στο καινουριο είναι βιδωμενη στην πάνω μεριά). Αν δεν σε παίρνει στο ύψος, στην παραπάνω φωτογραφία ξηλώνεις το ράφι, το έκανε γνωστή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 @The_Judas Να σου αναφέρω και αυτό στα 59,5εκ, αν το είχα ξεχάσει. https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/inventor-ps18861-lin-psigeiokatapsiktis-inox_4189035?qId=8b941dee6a51b5cac8255447d52ba024&qIx=products Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimFit000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέχρι 750 ευρώ, ποια μάρκα είναι η καλύτερη; Τι να κοιτάξω; Είμαστε 3 άτομα, δικαιούμεθα και επιδότηση ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή, παρακαλώ βοηθήστε με! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, JimFit000 είπε Μέχρι 750 ευρώ, ποια μάρκα είναι η καλύτερη; Τι να κοιτάξω; Είμαστε 3 άτομα, δικαιούμεθα και επιδότηση ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή, παρακαλώ βοηθήστε με! Το πιο τουμπανο ψυγειο και ο πιο τουμπανιασμανεος καταψυκτης που εχω δει ποτε ειναι Winstar. Δεν εχω ιδεα τι ρευμα καιει, αν και τα στοιχεια που δινουν περι ενεργειακης κλασης ειναι καλυτερα και απο τα επωνυμα. Αλλα η αποδοση και η ταχυτητα ψυξης που εχω δει σε αυτα τα μηχανηματα, δεν τα εχω δει σε τιποτα. Εγω προχτες πηρα ντουλαπα LG. Bosch, siemens, pitsos ειναι τουρκια. Samsung δεν την γουστάρω. Liebherr ακριβα χωρις λογο, και οποιον ξερω αηδιασε με τα καμμενα μοτερ. λοιπα κινεζοbrand Δεν εχουν νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimFit000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε Το πιο τουμπανο ψυγειο και ο πιο τουμπανιασμανεος καταψυκτης που εχω δει ποτε ειναι Winstar. Δεν εχω ιδεα τι ρευμα καιει, αν και τα στοιχεια που δινουν περι ενεργειακης κλασης ειναι καλυτερα και απο τα επωνυμα. Αλλα η αποδοση και η ταχυτητα ψυξης που εχω δει σε αυτα τα μηχανηματα, δεν τα εχω δει σε τιποτα. Εγω προχτες πηρα ντουλαπα LG. Bosch, siemens, pitsos ειναι τουρκια. Samsung δεν την γουστάρω. Liebherr ακριβα χωρις λογο, και οποιον ξερω αηδιασε με τα καμμενα μοτερ. λοιπα κινεζοbrand Δεν εχουν νοημα. Με γειά! Εγώ μάλλον δεν χρειάζομαι ντουλάπα, ένα απλό 60αρι; 70αρι; Τι λέει η LG? Τούρκικα ούτε εγώ θέλω να υποστηρίξω αλλά έχω κολλήσει με αυτό https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/219108-bosch-kgn397ieq-inox Είναι καλά τα Μπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimFit000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Τι λέει αυτο; LG GBP32DSLZN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα