marmagia Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/12467935/LG-GTB574PZHZD-Ψυγείο-Δίπορτο-438lt-Total-NoFrost-Υ178xΠ70xΒ73εκ-Inox.html εχω την αίσθηση ότι πρέπει να είναι το ίδιο σε άλλο χρωμα και λίγο πιο κοντό. Μια χαρα έχει βγει. Η κατάψυξη άψογη ( ακόμα και σε σύγκριση με τον ψυγείο καταψύκτη που έχω σε άλλο οροφο του σπιτιου). Πολύ βολικοί χώροι και πραγματικά αθόρυβο Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από marmagia
pavloa Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Ψάχνω για ψυγείο καταψύκτη και έχω βρει αυτό https://www.skroutz.gr/s/28802960/Whirlpool-WB70E-973-X-Ψυγειοκαταψύκτης-462lt-Total-NoFrost-Υ195-5xΠ70xΒ75-5εκ-Inox.html Για πείτε γνώμες, αξίζει η αγορά του? Θέλω να είναι φαρδύ 70 εκατοστά και όχι 60 όπως είναι τα πιο πολλά. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από pavloa
makhs5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα.. Ψάχνω για ψυγείο καταψύκτη και έχω βρει αυτό https://www.skroutz.gr/s/28802960/Whirlpool-WB70E-973-X-Ψυγειοκαταψύκτης-462lt-Total-NoFrost-Υ195-5xΠ70xΒ75-5εκ-Inox.html Για πείτε γνώμες, αξίζει η αγορά του? Εγω θα ελεγα Lg η Samsung Ψυγειο κατασκευης Τουρκια προσωπικα δεν θα επαιρνα με τιποτα Οχι προκατειλημενα σαν χωρα και καλα, αλλα κατασκευαστικα δεν την προτιμω την Τουρκια
fysikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα.. Ψάχνω για ψυγείο καταψύκτη και έχω βρει αυτό https://www.skroutz.gr/s/28802960/Whirlpool-WB70E-973-X-Ψυγειοκαταψύκτης-462lt-Total-NoFrost-Υ195-5xΠ70xΒ75-5εκ-Inox.html Για πείτε γνώμες, αξίζει η αγορά του? Σε αυτα τα χρήματα παρε lg πχ αυτο ή αυτό
Krusty Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2020 στις 10:37 ΜΜ, VagAnd είπε αναλογως το πού ειναι ο συμπυκνωτής περιπου 10 πόντοι είναι καλα. τα παλια τον έιχαν πίσω στανταρ (εκείνη η μαυρη γρίλια ) πολλά κανουργια τον έχουν πλέον στα πλάγια μέσα απο την λαμαρίνα οπότε η μεριά που ζεστένεται απο το πλαί να έχει αποσταση απο τον τοίχο οπότε άλλα θέλουν κενό απο πίσω, άλλα απο τα πλάγια Εχώ εντοιχιζόμενο και θέλω να το αλλάξω με το πρόγραμμα ανακυκλώνω. Αρα πρεπει να ψάξω παλι για εντοιχιζόμενο ή ελεύθερο που να μην έχει στο πλάι τον συμπυκνωτή; Πλαγιά δεν υπάρχει κενό στα 59εκ bosch που έχω. Προς τα πίσω υπάρχει περιθώριο 10-15εκ. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Krusty
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, makhs5 είπε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον χρεώνουν σχεδόν όλοι την μεταφορά σε όροφο. Τα 10 ευρώ που έδωσες είναι να στο φέρει στην διεύθυνση σου. Δεν θυμάμαι τι είχα παρεγγειλει και με κατέβασε να το παραλάβω γιατί λέει δεν είναι πληρωμένο να μου το φέρουν στον 4 όροφο που διαμένω. Βέβαια τα συνοικιακά δεν χρεώνουν.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, vaggooss είπε Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον χρεώνουν σχεδόν όλοι την μεταφορά σε όροφο. Τα 10 ευρώ που έδωσες είναι να στο φέρει στην διεύθυνση σου. Δεν θυμάμαι τι είχα παρεγγειλει και με κατέβασε να το παραλάβω γιατί λέει δεν είναι πληρωμένο να μου το φέρουν στον 4 όροφο που διαμένω. Βέβαια τα συνοικιακά δεν χρεώνουν. Πηρα τηλεφωνο και κοτσωβολο και πλαισιο και με διαβεβαιωσαν οτι ανεβαζουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕς ΤΙς ΣΥΣΚΕΥΕΣ εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη ντουλαπα ψυγειο που θα χρειαστει γερανος επειδη απλα δεν χωραει αλλοιως στο διαμερισμα. Θελεις να μου πεις οτι τους εδωσες 100 ευρω επιπλεον για να στο ανεβασουν πανω αυτο που πηρες; Δεν μιλαμε οτι μου ζητησαν πχ 20 ευρω παραπανω, μιλαμε για 100 ευρω παραπανω. Δηλαδη ενα ψυγειο το πληρωσα 350 ευρω, και να πληρωσω αλλα 100 ευρω συνολο 110 επιλεον για να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο που υπαρχει προσβαση και σε ασανσερ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΤΑ 110 ΕΥΡΩ ΣΥΝ Αν αυτο δεν ειναι κοροιδια τοτε τι ειναι; Υπ οφιν για να μη σκεφτει καποιος μηπως το κανουν πλεον ολοι, Πηρα τηλεφωνο και κοτσωβολο και πλαισιο και με διαβεβαιωσαν οτι ανεβαζουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙς ΣΥΣΚΕΥΕΣ εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη ντουλαπα ψυγειο που θα χρειαστει γερανος επειδη απλα δεν χωραει αλλοιως στο διαμερισμα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από makhs5
pavloa Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, fysikos είπε Σε αυτα τα χρήματα παρε lg πχ αυτο ή αυτό θα ήθελα να είναι στις διαστάσεις που έχει το whirpool. Για αυτό κοιτούσα το συγκεκριμένο ψυγείο. Επίσης δεν θέλω να έχει βρύση στην πόρτα. Ύψος: 195.5cm Πλάτος: 70cm Βάθος: 75.5cm Υπάρχει κάποιο άλλο να προτείνετε? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από pavloa
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, makhs5 είπε Πηρα τηλεφωνο και κοτσωβολο και πλαισιο και με διαβεβαιωσαν οτι ανεβαζουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕς ΤΙς ΣΥΣΚΕΥΕΣ εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη ντουλαπα ψυγειο που θα χρειαστει γερανος επειδη απλα δεν χωραει αλλοιως στο διαμερισμα. Θελεις να μου πεις οτι τους εδωσες 100 ευρω επιπλεον για να στο ανεβασουν πανω αυτο που πηρες; Δεν μιλαμε οτι μου ζητησαν πχ 20 ευρω παραπανω, μιλαμε για 100 ευρω παραπανω. Δηλαδη ενα ψυγειο το πληρωσα 350 ευρω, και να πληρωσω αλλα 100 ευρω συνολο 110 επιλεον για να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο που υπαρχει προσβαση και σε ασανσερ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΤΑ 110 ΕΥΡΩ ΣΥΝ Αν αυτο δεν ειναι κοροιδια τοτε τι ειναι; Υπ οφιν για να μη σκεφτει καποιος μηπως το κανουν πλεον ολοι, Πηρα τηλεφωνο και κοτσωβολο και πλαισιο και με διαβεβαιωσαν οτι ανεβαζουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙς ΣΥΣΚΕΥΕΣ εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη ντουλαπα ψυγειο που θα χρειαστει γερανος επειδη απλα δεν χωραει αλλοιως στο διαμερισμα. Όχι δεν πλήρωσα ένα κουτί 10 κιλά βάρους ήταν. Κατέβηκα και το παρέλαβα.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, vaggooss είπε Όχι δεν πλήρωσα ένα κουτί 10 κιλά βάρους ήταν. Κατέβηκα και το παρέλαβα. 100 ευρω επιπλεον για να μου ανεβασουν στον πρωτο οροφο ενα ψυγειο το public ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ καταλαβε το. 1
gpapadakis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ίδιο έκανε και το πλαίσιο σε μένα σε ψυγείο που δεν ήταν ντουλάπα, αλλά είχε ύψος 2,03 (έχουν όριο 2,00 μέτρα εκεί και 90 κιλά). Ζητα ισόποση δωροεπιταγη αν σε βολεύει, ή πες τους να το παραδώσουν κατω βρες κάποια παιδιά από μεταφορική κοντά σου να το ανεβάσουν πάνω με μικρό αντίτιμο (και να κατεβάσουν το άλλο αν δίνεις για ανακύκλωση). Το 100ρικο είναι για ανυψωτικό με ότι αυτό συνεπάγεται (μεταφορεις να γυροφερνουν μέσα στο σπίτι σου ώστε να έχουν προσβαση στο μπαλκόνι). Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από gpapadakis
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, gpapadakis είπε Το ίδιο έκανε και το πλαίσιο σε μένα σε ψυγείο που δεν ήταν ντουλάπα, αλλά είχε ύψος 2,03 (έχουν όριο 2,00 μέτρα εκεί και 90 κιλά). Ζητα ισόποση δωροεπιταγη αν σε βολεύει, ή πες τους να το παραδώσουν κατω βρες κάποια παιδιά από μεταφορική κοντά σου να το ανεβάσουν πάνω με μικρό αντίτιμο. To Πλαισιο παντως που ρωτησα προχθες μου ξεκαθαρισε οτι ΜΟΝΟ σε ψυγειο ντουλαπα υπαρχει εξτρα χρεωση λογω οτι συνηθως χρειαζεται γερανο και δεν χωραει, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ψυγειοκαταψυκτες εχουν δωρεαν παραδωση μεχρι και μεσα στο διαμερισμα, και μαλιστα μου μου ειπε οτι μπορει και να μου το στειλει σε email αυτο οτι δεν θα υπαρχει καμια χρεωση εξτρα σε μεταφορικα για να ανεβει στον οροφο που βρισκομαι. Αρκει ΟΛΑ ΑΥΤΑ να μην χρειαζεται γερανος. Και επισεις και ο κοτσοβολος μου ειπε ακριβως τα ιδια που μου ειπε και το πλαισιο
gpapadakis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Άλλαξαν πολιτική προφανώς μετά τα παράπονα των πελατών (ειδικά η δημοσίευση στο ίντερνετ τσούζει άσχημα)...
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δεν ξερω, απλα μεταφερω τι μου ειπανε, μονο το Public λεει τα δικα του, που μαλιστα οταν εκανα την αγοαρα στο καταστημα μου ξεκαθαρισαν οτι δεν υπαρχει αλλη χρεωση για να ανεβει στο διαμερισμα περα των 10 ευρω για τα μεταφορικα που εννοειτε πληρωσα Αλλαγη σε οτι συμφωνηθηκε και με τον προισταμενο τμηματος των οικιακων συσκευων του αμαρουσιου, δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση. 100 ευρω επιπλεον για να ανεβασουν ενα ψυγειο στον πρωτο οροφο πολυκατοικιας απο μενα δεν θα παρουν παντως, και θα το τραβηξω ως εκει που δεν παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα