bloodraven Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Απο εμένα με κλειστά ματια, τα μονα μειον που του βρήσκω ειναι πως θα ηθελα λιγο περισσοτερο χωρο στην καταψυξη. Επισεις στη εξωτερική οθόνη σου δειχνει την επιθυμητή θερμοκρασία και οχι την πραγματική μεσα στο ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Είχα πάρει πριν δυο χρονιά άλλο μοντέλο για σαλονοκουζινα ,δεν εχω κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής,αθόρυβος και καλή ψύξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Με 50-100-200Ε παραπάνω βρίσκεις το ίδιο ψυγείο σε χρώμα και χώρους, χωρίς τις ενδείξεις εξωτερικά και με άλλα μοτέρ/ μικρότερη κατανάλωση Θα κάνεις απόσβεση αρκετά σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Με 50-100-200Ε παραπάνω βρίσκεις το ίδιο ψυγείο σε χρώμα και χώρους, χωρίς τις ενδείξεις εξωτερικά και με άλλα μοτέρ/ μικρότερη κατανάλωση Θα κάνεις απόσβεση αρκετά σύντομα ποια μοντελα ειναι αυτα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε ποια μοντελα ειναι αυτα ??? https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/lg/sortby-price Δες και σε άλλα site πχ κωτσόβολο που έχουν μεγάλη ποικιλία και όποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει ψάξτο στο σκρουτζ μήπως το βρεις φτηνότερα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/lg/sortby-price Δες και σε άλλα site πχ κωτσόβολο που έχουν μεγάλη ποικιλία και όποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει ψάξτο στο σκρουτζ μήπως το βρεις φτηνότερα εκεί Πως γνωριζεις οτι εχουν καλυτερα μοτερ αυτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Πως γνωριζεις οτι εχουν καλυτερα μοτερ αυτα ? Δες τη κατανάλωση του κάθε μοντέλου, το αναφέρουν σε κάποιο σημείο συνήθως υπάρχει και στις φωτογραφίες Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από ObeyWario! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 το εχω στο εξοχικο. Μαυρο σκυλι (οπως το χρωμα του). Δε μασησε σε διακοπες ρευματος. Σου προτεινω να κανει επεκταση της εγγυησης στη 5ετια για ολα τα ανταλλακτικα (μπες στο σαιτ της lg για λεπτομεριες) με ενα μικρο κοστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 25/3/2023 στις 10:11 ΜΜ, iosifp είπε Καλησπερα σε ολους χρονια πολλα Χαλασε ο ψυγειοκαταψυκτης μου δεν αξιζει επισκευης ειναι 33 χρονια και βρηκα μου αρεσε και κατελειξα απο βδομαδα να παρω LG διαβασα καποιες κριτικες για το συγκεκριμενο μοντελο GBB62DSHMN ολα καλα αλλα ηθελα και αλλη μια γνωμη αν εχει καποιος Ευχαριστω Το έχουμε δύο χρόνια, κανένα απολύτως πρόβλημα. Πολύ καλή ψύξη, μικρός θόρυβος και χαμηλή κατανάλωση. Άλλο ένα που είχαμε στην οικογένεια έβγαλε πρόβλημα στα δυόμιση χρόνια στο μοτέρ το οποίο το αντικατέστησαν άμεσα δωρεάν, μάλλον έτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, στη διαδικασία αγοράς κι εγώ, με πρόγραμμα αλλάζω συσκευή. Κοιτούσα Samsung - LG - Liebherr. Με αυτό που διάβασα για το liebherr -εκτός κι αν έχει πραγματικά νόημα με την αλλαγή του φίλτρου ανά 6μηνο-, δε με βλέπω να κινούμαι κατά εκεί. Βλέπω ότι πίνετε νερό στο όνομα της LG. Για τα Samsung, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αντίρρηση, ή απλά τα LG είναι συνολικά καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iosifp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπερα δεν πινω νερο στο ονομα lg απλα το εψαξα αρκετα και νομιζω πως ειναι απο τα καλα μαζι βεβαια με 2-3 μαρκες ακομα Επισης ρωτησα και ενα τεχνικο που γνωριζω και μου εχει κανη επισκευες στο ψυγειο σε εμενα και σε γνωστους που τον εσετειλα και μου ειπε πως ειναι καλο οσο αφορα της βλαβες αλλα και την ευρεση ανταλακτικων Ευχαριστω παντως για τον χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Το είχα ψάξει κι εγώ και κατέληξα σε lg, σχεδόν δυο χρόνια το έχω. Όλα καλά, ας πούμε, αλλά πολύ ψεύτικη η κατασκευή, να φοβάσαι να ακουμπήσεις τα συρτάρια. Εμένα το ένα της κατάψυξης ράγισε σε λίγους μήνες, κι όχι, δεν το κακομεταχειρίστηκα. Το κόλλησα με ταινία… και του ψυγείου δεν είναι για πολλά, με τρόμο και πολλή προσοχή τα βγάζω για να πλυθούν, έτσι και σου πέσουν στο νεροχύτη, τελείωσε. Κάτι πλαστικές θήκες ψυγείου που πήρα από jumbo είναι πιο στιβαρές. Και ψάχνοντας τδιάβασα κριτικές σε ξένα σάιτ μέχρι και για τοιχώματα που ραγίζουν σε λίγα χρόνια. Δεν ξέρω αν όλα τα φτιάχνουν τόσο ψεύτικα, ή το συγκρίνω με το παλιό μου, ένα liebherr 20ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iosifp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Καλησπερα λοιπον το πηρα οντως πιστευω ολα τα ψυγεια σημερα ειναι σχεδον ψευτικα και πλεον ολα εχουν συγκεκριμενη ηλικια ζωης 10 το πολλη 15 χρονια και εγω ειχα liebherr 33 χρονια με 2 μοτερ αλλα χαλασε και καλα κρατησε νομιζω στα 700 μεχρι 1000 ε 1100 ευρο ειναι ιδια η διαφορες εχουν να κανουν με διαρυθιμηση εσωτερικα που βεβαια καποια αξιζει με 1800 και πανω αλλαζει η κατηγορια σαφος καλυτερα αλλα πιστευω η διαφορα θα ειναι οτι τα ακριβα δεν παρουσιαζουν ευκολα βλαβες και πεθαινουν αποτομα στα 10-15 χρονια Αυτα ευχαριστω με οσους συνομιλησα οτι ειναι ναμασται καλα και το insomnia και ξαναμιλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iosifp Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Καλησπερα αν γνωριζει καποιος για το LG GTB583SHHZD που ενδιαφερεται ο μπαζανακης μου να αγορασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/12360228/LG-GTB583SHHZD-Ψυγείο-Δίπορτο-410lt-Total-NoFrost-Υ168xΠ70xΒ73εκ-Λευκό.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα