Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψυγείου

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με γεια σου και από εμένα.

Επειδή δεν έχω αλλάξει ακόμα εγώ ψυγείο (προσεχώς), μπορεί να έχω μείνει σε "παλαιά επεισόδια", ήξερα όμως ότι πρέπει να μείνει όρθιο/τοποθετημένο και σβηστό για 24 ώρες πριν το βάλουμε στην πρίζα, δεν ισχύει πια αυτό με τις νέες συσκευές;

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει κανείς όταν αγοράσει το ψυγείο και μετά από πόση ώρα να μπει στο ρεύμα (άκουσα ότι πρέπει να "ηρεμήσουν" τα νερά) και μετά από πόσες ώρες που θα μπει στο ρεύμα να μπουν τρόφιμα; Κάτι τέτοιο διάβασα στη σελίδα της Samsung. Εγώ LG αγόρασα αλλά δεν βρήκα σχετικές πληροφορίες.

Δυστυχως εγω εκανα το λαθος, να γεμισω το νεο ψυγειο μετα απο 2-3 ωρες απο τοτε που μου το εφεραν, και συμπεριφερονταν σαν χαλασμενο! Δεν επιανε θερμοκρασια με τιποτε.

Τελικα το αφησα σβηστο και αδειο μια ολοκληρη μερα, μετα το αφησα να λειτουργησει αδειο αλλη μια ολοκληρη μερα, και μετα εβαλα τροφιμα μεσα...

Στο τελος θα βαλουμε στα νεα ψυγεια, και εναν αραπη να τους κανει αερα...

• Like 1

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα το ψυγείο και για αυτό ρωτάω για να είμαι προετοιμασμένος. 

Πάντως αν χρειάζεται να μείνει 24 ώρες χωρίς να είναι στην πρίζα και άλλες 24 ώρες χωρίς τρόφιμα δημιουργείται θέμα που θα συντηρούνται τα τρόφιμα για δύο μέρες. 

Είναι καλές προτάσεις τα παρακάτω για οικονομικό ψυγειοκαταψύκτη;

Με μια πρώτη ματιά μου φαίνονται οκ. Είναι και ενεργειακή κλάση Ε και όχι F όπως τα περισσότερα φθηνά.
Γιατί για να ανέβω κλάση A-D μετά ανεβαίνει αρκετά το κόστος.

Στις 20/9/2022 στις 9:24 ΠΜ, ostvarivanje είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα το ψυγείο και για αυτό ρωτάω για να είμαι προετοιμασμένος. 

Πάντως αν χρειάζεται να μείνει 24 ώρες χωρίς να είναι στην πρίζα και άλλες 24 ώρες χωρίς τρόφιμα δημιουργείται θέμα που θα συντηρούνται τα τρόφιμα για δύο μέρες. 

τα αφήνεις στο παλιό ψυγείο και τα μεταφέρεις μετά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είναι καλές προτάσεις τα παρακάτω για οικονομικό ψυγειοκαταψύκτη;

Με μια πρώτη ματιά μου φαίνονται οκ. Είναι και ενεργειακή κλάση Ε και όχι F όπως τα περισσότερα φθηνά.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ή κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την αγορά;
Επεξ/σία από The_Judas

Γνωρίζει κανείς τι καλύπτει η εγγύηση αντιπροσωπείας Pitsos;

Σε περίπτωση βλάβης το παραλαμβάνουν από το σπίτι ή πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό ψυγείο για φοιτητικό διαμέρισμα,γνωρίζει κάποιος, ποια μάρκα να επιλέξω?(Sharp,Crown,Indesit, Gorenje,Zanussi)

'Η οποιοδήποτε άλλο γνωρίζετε οτι θα αντέξει λίγα χρόνια. Από την εμπειρία που έχω,πρέπει να είναι μεγαλούτσικο και συμβατικό γιατί  οι φοιτητές της επαρχίας τα φορτώνουν με τις προμήθειες που στέλνουν οι μαμάδες,(το έχω κάνει κι εγώ)Ενα no frost LG άντεξε 6 χρόνια.Δεν συμφέρει...

Ευχαριστώ πολύ

•  
  •  
Αφαίρεση από τη λίστα σύγκρισηςmenu

•  
  •  

•  
  •  

αν πας για καινούριο , πάρε το φθηνότερο με τη μεγαλύτερη εγγύηση απο μαγαζί εκεί και να έχει χώρο για κατάψυξη να μπαίνουν τα περίσσεια τάπερ

δε χρειάζεται πολύ σκέψη :)

• Like 1

Καλημέρα σε όλους έχω ψυγείο zanussi εντοιχισμενο και είμαι απογοητευμενος, γιατί η πλάτη του ψυγείου πιάνει πάγο και κατά την απόψυξη γίνεται νερό με αποτέλεσμα να μου χαλάει τα τρόφιμα σε ελάχιστες μέρες, ήμουν έτοιμος να παραγγείλω ένα ελεύθερο  και να το προσαρμωσω μέχρι που διάβασα ότι τα εντιχοιζομενα έχουν διαφορετικό σύστημα αερισμού από μπροστά όπου εμένα μου είχαν βάλει την inox φασα  μπροστά άρα αέρας γιοκ.. , έτσι λοιπόν τράβηξα το ψυγείο έξω για να δω αν λειτουργεί σωστά όμως  συνεχίζει να κάνει το ίδιο..  έχετε  να προτείνεται κάποιο καλό 54αρι εντοιχιζομενο? Επίσης βλέπω κάποια που είναι total frost αντί για των κλασσικών no frost  και αναρωτιέμαι αν τα συγκεκριμένα κάνουν περισσότερο θόρυβο από τα no frost γιατί και αυτό είναι αι ένα θέμα για εμένα.

Μεχρι ποσα € ? Για ενα ατομο?

Εμεις για 2 ατομα ,εχουμε αυτο.Εδω και 3 χρονια δεν εχει βγαλει προβλημα.

https://www.skroutz.gr/s/29881761/Indesit-TIAA-10-V-1-Ψυγείο-Δίπορτο-259lt-Υ150xΠ60xΒ65-5εκ-Λευκό.html#reviews 

Όλα όσα λες είναι μαζικώς παραγόμενα σκουπίδια από την Κίνα με ορίζοντα ζωής την 3ετία-5ετία. Πάρε το φθηνότερο.

Για μένα βέβαια δεν αξίζει τέτοια αγορά, πιο πολλά τα έξοδα ρεύματος λόγω αρχαίων μοτέρ και πιο πολύς ο κόπος να κουβαλάς χαλασμένα και καινούρια ψυγεία, παρά τα όποια χρήματα που εξοικονομείς.

• Like 1
  • Thanks 1

Όποιο και να πάρεις κοίτα η κατάψυξη να είναι από 3 αστέρια και πάνω.

Διαβάζω οτι καταψύξεις με λιγότερα αστέρια δημιουργούν προβλήματα. Π.χ. λιώνουν τα παγάκια.

Πριν 6 μήνες αγόρασα στα 180€ ένα Davoline, 85cm ύψος, και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα.

• 1 μήνα μετά...

πριν λίγες μέρες επιτέλους βγήκε η επιταγή 50% επιδοτηση για ψυγειοκαταψύκτη . 2,03 χ 60 . να διαθέσω λέφτα να πάρω κανα lg 950 ευρώ να πληρωσω και επέκτασεις εγγύησης, να μου φτάσει δηλ 655 ή να πάρω κανα ντελονγκι 650 ευρω και να μου βγει 450 με την επέκταση . πολυ μεγάλο μπέρδεμα και τα διλλήματα με τις ημερομηνίες λήξεως των ψυγείων πια . αν δεν χαλαγαν δεν θα ζουσαν αυτοι που τα φτιάχναν μου λέγε η μανα μου . έχω διαβάσει τα απειρα και πραγματικά δεν ξέρω τι με συμφερει . πιτσος , μπος, σιμενς,- μορις , καντυ, - γουιρπουρλ, γκρούντιχ κλπ κλπ. η lg δεν κατεβάζει τιμές με τίποτα,  όλα γενικά τα ψυγεία έχουν παει στο θεο .15 ιανουαρίου μήπως κατεβάσουν λίγο τις τιμές ... μπα....νοικοκυρές σε απόγνωση . ευτυχως που οι τελευταιοι εχουμε περιθώριο μέχρι 12 μαρτίου να εξαργυρώσουμε τις επιταγές

και θα συνεχίσω για λίγο ακόμα το παραλήρημα μου με πληροφορία που έμαθα εχθές , η λιμπχερ και η κάντυ έχουν δωρεαν επέκταση εγγύησης μέσα στο site τους ."ποιος ήρθε ? " καλά μην φανταστείτε ότι δίνουν και πολλά με την επέκταση , αλλά το χουν δωρεάν για αρκετούς λόγους , η λιμπχερ γιατί πριν κάτι χρονια τα χε κάνει μουτι με το service και τώρα προσπαθεί να διορθώσει  και η κάντυ γιατί προσπαθεί να προσελκυσει κόσμο . αντε δηλαδή τώρα να βγάλεις άκρη τι να πάρεις . παιρνεις κάτι φθηνο για ίσως 2 χρόνια ή τα σκάς και κάνεις την προσευχή σου να κάνεις αποσβεση απο τη δεη . νταξει η αγορα ψυγείου είναι μεγάλος πονοκεφαλος τελικά . ευχαριστώ όσους διάβασαν τους προβληματισμούς μου. άμα βγάλω άκρη σφυράτε μου κλέφτικα. γιατι αμα τον φύσαγα τον μπαρά δεν θα με ενοιαζε και πολύ τώρα ούτε θα μονολογούσα.

και έχεις και τον πιτσο 30 χρόνια δίπλα σου,  να μην έχει χρειαστεί ούτε μία φορά μάστορα και απλά να σου μασουλάει 400-700 κιλοβάτ την τετραμηνία . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...