gpapadakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Αν το εχεις σε μεγαλυτερη ψυξη, θα εχει πιο μεγαλη καταναλωση, αλλα σε διακοπη ρευματος τα πραγματα εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να τη γλυτωσουν. Ιδιως αν κατσει η διακοπη στη φαση που κανει ή μολις εχει κανει αποψυξη το ψυγειο, οποτε εχει πεσει η θερμοκρασια μεσα στο ψυγειο (οχι ακομα των τροφιμων), θα ειναι πιο ευκολο να χαλασουν πραγματα. Σε καθε περιπτωση, για κρεατα ολα τα site των σεφ, λενε -18 βαθμους καταψυξη. Προσωπικα ειμαι στους -20/4 μονιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει, αν απλο ups, μπορει να δωσει ρευμα για καποια ωρα σε ψυγειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει, αν απλο ups, μπορει να δωσει ρευμα για καποια ωρα σε ψυγειο. νομίζω δεν αξίζει το κοπο δύσκολο με ένα ups απλο να κανεις δουλεια ..μια μικρη γεννητρια κανει τη δουλεια εφοσον οι διακοπες ειναι μεγαλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 καλησπέρα. Ψυγείο για 1 άτομο φοιτητή. Είμαι ανάμεσα στα εξής: 1. https://www.skroutz.gr/s/36973957/Candy-CCE7T618EX-Ψυγειοκαταψύκτης-341lt-NoFrost-Υ185xΠ59-5xΒ65-8εκ-Inox.html?from=account_favorites 2. https://www.skroutz.gr/s/35613252/LG-GTB362PZCMD-Ψυγείο-Δίπορτο-254lt-NoFrost-Υ166-5xΠ55-5xΒ62εκ-Inox.html?from=account_favorites 3. https://www.skroutz.gr/s/31124112/Hisense-RT327N4AWF-Ψυγείο-Δίπορτο-249lt-NoFrost-Υ167-6xΠ55xΒ56-7εκ-Λευκό.html?from=account_favorites Καμία πρόταση? Candy, LG, Hisense αξιοπιστία? Σε επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας είναι παραπλήσια. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarlac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, doll είπε Καλησπέρα παιδιά, η TEKA στα ψυγεία τι λέει; Έχει κανένας; Γιατί βλέπω στο Skroutz πολύ καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω στο μέλλον αν βγάζουν πρόβλημα. Αυτό ας πούμε είναι κάτι που με ενδιαφέρει https://www.skroutz.gr/s/19535713/Teka-RMF-77920-SS-Ψυγείο-Ντουλάπα-534lt-NoFrost-Υ193-5xΠ90-5xΒ77-5εκ-Inox.html Ή να πάω σε bosch; https://www.skroutz.gr/s/32282980/Bosch-KFN96VPEA-Ψυγείο-Ντουλάπα-605lt-NoFrost-Υ183xΠ91xΒ73-1εκ-Inox.html Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από tarlac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Μου δώσανε ένα μεταχειρισμένο ψυγείο korting και εκεί που είναι η θερμοκρασία έχει και ένα κουμπί που δείχνει αριστερά δεξιά έναν ανεμιστήρα. Ξέρει κανείς τι κάνει αυτό? Δεν το βρίσκω πουθενά στο Google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosK67 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Είμαι σε αναζήτηση ενός ψυγείου ντουλάπα για να αντικαταστήσω το υπάρχον 27" GE του 2005 γιατί, παρόλο που δεν έχει ποτέ εμφανίσει άξιες λόγου ζημιές (μόνο ο αναλώσιμος θερμοστάτης της απόψυξης έχει αντικατασταθεί 2 φορές) και λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα, η μεγάλη ημερήσια κατανάλωσή του, ιδίως τους θερμούς μήνες (έως 6,2kW περίπου), αποτελεί πλέον σοβαρό λόγο αντικατάστασής του. Από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα, οι επιλογές στην ενεργειακή κλάση D φαίνεται να είναι αρκετά περιορισμένες. Μεταξύ των όσων ψυγείων είδα, μου τράβηξε την προσοχή το Samsung RS68A8822S9/EF. Το βγάζει και με έτερο κωδικό (RS68A8522S9/EF), αλλά αυτό το μοντέλο είναι πιο ακριβό από το RS68A8822S9/EF, χώρις να μπορώ να αντιληφθώ τον ακριβή λόγο, μιας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (και οι χωρητικότητες) τους είναι ίδια. Παρακαλώ θερμά για τα σχόλιά σας επί των προαναφερθέντων μοντέλων της Samsung ή/και για το αν αξίζει να αντικαταστήσω το υπάρχον GE με γνώμωνα την ημερήσια κατανάλωση ΚΑΙ την αξιοπιστία στο χρόνο, καθώς και τις εν γένει προτάσεις σας ως προς την αγορά ψυγείου ντουλάπα σε αυτή την κατηγορία τιμής (2 - 2,5Κ). Ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από SpyrosK67 Προσθήκη της έξης "ημερήσια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν εχουν πολλοι τετοια ψυγεια στην ελλαδα δεν ειναι πολυ συνηθισμενα, αλλα θα απεφευγα τα samsung τις ντουλαπες https://www.youtube.com/watch?v=P_FbhYzmNHQ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από gpapadakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosK67 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις ολοκλήρωσα την παρακολούθηση του βίντεο που με παρέπεμψες, καθώς και την ανάγνωση των σχολίων που το συνοδεύουν. Είναι πραγματικά ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ η ποιότητα αυτών των ψυγείων, όπως την περιγράφουν οι αναρίθμητοι, άτυχοι κάτοχοί τους. Δε γίνεται όλα τα σχόλια να είναι κακεντρεχή/κακόβουλα, όπως ούτε γίνεται όλα τα αξιόπιστα ψυγεία τους να πωλούνται στην...Ελλάδα! Σ' ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες τα μάτια!! Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι και τα αντίστοιχα της LG είναι εξίσου προβληματικά? Αν ναι, δεν ξέρω προς τα που να κατευθυνθώ. Help guys!!😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, SpyrosK67 είπε Μόλις ολοκλήρωσα την παρακολούθηση του βίντεο που με παρέπεμψες, καθώς και την ανάγνωση των σχολίων που το συνοδεύουν. Είναι πραγματικά ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ η ποιότητα αυτών των ψυγείων, όπως την περιγράφουν οι αναρίθμητοι, άτυχοι κάτοχοί τους. Δε γίνεται όλα τα σχόλια να είναι κακεντρεχή/κακόβουλα, όπως ούτε γίνεται όλα τα αξιόπιστα ψυγεία τους να πωλούνται στην...Ελλάδα! Σ' ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες τα μάτια!! Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι και τα αντίστοιχα της LG είναι εξίσου προβληματικά? Αν ναι, δεν ξέρω προς τα που να κατευθυνθώ. Help guys!!😭 Δυστυχώς τα ίδια χάλια είναι όλοι. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις τραγικές ιστορίες για όλα. Ό,τι και αν αγοράσεις να εύχεσαι να μην χρειαστείς ποτέ τίποτε είτε εντός εγγύησης και πολύ περισσότερο εκτός. Σε μας χάλασε το control panel στο LG λίγους μήνες μετά την λήξη της εγγύησης. Πληρώσαμε 60 ευρώ για να έρθει ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός να το δει ο οποίος ήδη από το τηλέφωνο μας είπε ότι θα πρέπει να αλλάξουμε και τις δύο πλακέτες του ψυγείου (η κάθε μία στοιχίζει 100+) γιατί από την εταιρία του είπαν πως αν αλλαχτεί μόνο η πλακέτα που έχει πρόβλημα, πιθανόν να μην συνεργάζεται με την κεντρική!!! Τα 10 χρόνια εγγύηση που γράφουν με τεράστια γράμματα στην πόρτα είναι για τον κομπρέσορα, η αλλαγή του οποίου σε όσους χάλασε ήταν μια τραυματική εμπειρία! Μήπως να το ξανασκεφτείς και να μείνεις με αυτό που έχεις ήδη, αφού δεν έχει πρόβλημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Εμένα χάλασε ανάλογο GE και προσανατολιζομαι σε side by side liebherr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosK67 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Δυστυχώς τα ίδια χάλια είναι όλοι. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις τραγικές ιστορίες για όλα. Ό,τι και αν αγοράσεις να εύχεσαι να μην χρειαστείς ποτέ τίποτε είτε εντός εγγύησης και πολύ περισσότερο εκτός. Σε μας χάλασε το control panel στο LG λίγους μήνες μετά την λήξη της εγγύησης. Πληρώσαμε 60 ευρώ για να έρθει ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός να το δει ο οποίος ήδη από το τηλέφωνο μας είπε ότι θα πρέπει να αλλάξουμε και τις δύο πλακέτες του ψυγείου (η κάθε μία στοιχίζει 100+) γιατί από την εταιρία του είπαν πως αν αλλαχτεί μόνο η πλακέτα που έχει πρόβλημα, πιθανόν να μην συνεργάζεται με την κεντρική!!! Τα 10 χρόνια εγγύηση που γράφουν με τεράστια γράμματα στην πόρτα είναι για τον κομπρέσορα, η αλλαγή του οποίου σε όσους χάλασε ήταν μια τραυματική εμπειρία! Μήπως να το ξανασκεφτείς και να μείνεις με αυτό που έχεις ήδη, αφού δεν έχει πρόβλημα? Πραγματικά απογοητευτικό! Εχουν, λοιπόν, τα περισσότερα σύγχρονα (inverter) ψυγεία ντουλάπες τόσο τραγική ποιότητα κατασκευής? Ξεχνάμε τα 15 - 20 ή και 30 χρόνια απροβλημάτιστα? Γνωρίζει κάποιος αν οι υλοποιήσεις της Bosch και ιδίως της Liebherr έχουν καλύτερη ποιότητα? Βλέπω ότι τα ψυγεία ντουλάπες της Liebherr είναι ακριβότερα από το εύρος τιμής που έχω ορίσει και ορισμένα κατά πολύ, χωρίς μάλιστα να παρέχουν τις ευκολίες των Samsung και LG (παγομηχανή, παροχή νερού κτλ.). Ορισμένα μοντέλα τους εχουν ψύξη 5 αστέρων και βάλε (-34C), κάτι το οποίο με έχει ιντριγκάρει. 5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Εμένα χάλασε ανάλογο GE και προσανατολιζομαι σε side by side liebherr Πάνω που ρώτησα για τα Liebherr. Το έχεις ψάξει διεξοδικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι, έχω ήδη ένα συμβατικό διπορτο εδώ και 10 χρόνια με τα καλά και τα κακά των "αποδοτικών" ψυγείων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Έβγαλε κι η LG πλέον D class ντουλάπα, αρκετά ακριβή κι αυτή δυστυχώς. LG GSLV90PZAD Ψυγείο Ντουλάπα 635lt NoFrost Υ179xΠ91.3xΒ73.5εκ. Inox | Skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosK67 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ναι, έχω ήδη ένα συμβατικό διπορτο εδώ και 10 χρόνια με τα καλά και τα κακά των "αποδοτικών" ψυγείων Θα μπορούσες να μου πεις αναλυτικότερα τι εννοείς λέγοντας "...με τα καλά και τα κακά των "αποδοτικών" ψυγείων"? Εχεις ξεχωρίσει κάποιο πρόσφατο μοντέλο ντουλάπα της Liebherr, το οποίο προτίθεσαι να αγοράσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα