gpapadakis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Αν το βρίσκεις και αλλού ίδια τιμή, αντιστροφή πώλησης και γεια σας
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει αλλου και στη τιμη που το πηρα, και επεισεις εγινε μια συμφωνια, δηλαδη οτι δεν υπαρχει αλλη εξτρα χρεωση, και αυτο πρεπει να τηρηθει.
elen46 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Ενημερωσε τους για καταγγελια στο ΣτΚ και στην ΓΓΕ και μετα κινεισαι αναλογως αν δεν συμμορφωθουν σε ευλογο χρονικο διαστημα...τα ιδια αντιμετωπισα και γω με τηλ.παραγγελια απο επαρχια που δεν το παρεδιδαν στη συμφωνημενη διευθυνση ενω ειχα πληρωσει 10€ μεταφορικα και με ειχαν διαβεβαιωσει για την παραδοση ανεξαρτητου αποστασης.
Alessionew Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, makhs5 είπε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω έκανα αγορά ψυγείου αυτές τις ημέρες από το Πλαίσιο. ήταν οι μόνοι που δεν είχαν χρέωση μεταφορικών. Τώρα σχετικά me public/media markt περυσι που είχα πάρει πλυντήριο από εκεί, είχε ακόμα δωρεάν μεταφορικά. ΑΛΛΑ όταν έφτασε στο σπίτι μου η παραγγελία μου ζήτησαν 20 ευρώ, για να μου βάλουν το πλυντήριο μέσα στο σπίτι, γιατί θα έπρεπε να το σηκώσουν. (το ανέβασαν μεν απο το ασανσερ χωρίς να ζητήσουν κάτι, αλλά ζήτησαν εντός του σπιτιού μου.) τα οποία ήταν εκβιαστικά και τα έδωσα δυστυχώς, καθώς δεν μπορούσα να το σύρω μέχρι το μπάνιο (είναι ακριβώς στην πόρτα ο νιπτήρας, και έπρεπε να σηκωθεί). Οπότε ίσως έχεις πέσει σε αντίστοιχη περίπτωση. Πάντως και σε μένα από όλες τις αλυσίδες, μου είπαν χρεώνουν μόνο το ψυγείο ντουλάπα, καθώς θέλει γερανό.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Alessionew είπε έκανα αγορά ψυγείου αυτές τις ημέρες από το Πλαίσιο. ήταν οι μόνοι που δεν είχαν χρέωση μεταφορικών. Τώρα σχετικά me public/media markt περυσι που είχα πάρει πλυντήριο από εκεί, είχε ακόμα δωρεάν μεταφορικά. ΑΛΛΑ όταν έφτασε στο σπίτι μου η παραγγελία μου ζήτησαν 20 ευρώ, για να μου βάλουν το πλυντήριο μέσα στο σπίτι, γιατί θα έπρεπε να το σηκώσουν. (το ανέβασαν μεν απο το ασανσερ χωρίς να ζητήσουν κάτι, αλλά ζήτησαν εντός του σπιτιού μου.) τα οποία ήταν εκβιαστικά και τα έδωσα δυστυχώς, καθώς δεν μπορούσα να το σύρω μέχρι το μπάνιο (είναι ακριβώς στην πόρτα ο νιπτήρας, και έπρεπε να σηκωθεί). Οπότε ίσως έχεις πέσει σε αντίστοιχη περίπτωση. Πάντως και σε μένα από όλες τις αλυσίδες, μου είπαν χρεώνουν μόνο το ψυγείο ντουλάπα, καθώς θέλει γερανό. Το Public εχει καταντησει το πιο αφερεγγειο απ ολα. Πρωτα σου λενε υποτιθεται υπεθυνα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ περα των 10 ευρω μεταφορικα, και μετα αλλαζουν το ποιημα οπως αυτοι θελουν. Πληρως ανευθυνοι επιπολαιοι και μη πω καμια βαρια κουβεντα παραπανω απ αυτο. 9 λεπτά πριν, elen46 είπε Ενημερωσε τους για καταγγελια στο ΣτΚ και στην ΓΓΕ και μετα κινεισαι αναλογως αν δεν συμμορφωθουν σε ευλογο χρονικο διαστημα...τα ιδια αντιμετωπισα και γω με τηλ.παραγγελια απο επαρχια που δεν το παρεδιδαν στη συμφωνημενη διευθυνση ενω ειχα πληρωσει 10€ μεταφορικα και με ειχαν διαβεβαιωσει για την παραδοση ανεξαρτητου αποστασης. Τους εχω ηδη ενημερωση Ελενη, αλλα απ οτι φαινεται δεν ιδρωνει τ αυτι τους Τους ειπα ηδη εχω ανοιχτες τις φορμες για καταγγελια, πολυ περισσοτερα ειπα μαλιστα, αλλα αυτοι εδειξαν οτι ειναι στον κοσμο τους Σαν απ το ενα αυτι μπηκε κι απ το αλλο βγηκε. Μολις βεβαια τους ερθει κανενα προστιμο καποιων χιλιαδων ευρω μονο τοτε θα συνελθουν, αλλα εν τ μεταξυ μου εχουν κανει τα νευρα σμπαραλια.
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, makhs5 είπε 100 ευρω επιπλεον για να μου ανεβασουν στον πρωτο οροφο ενα ψυγειο το public ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ καταλαβε το. Ναι ρε φίλε σου είπα να τα πληρώσεις??? Τι να καταλάβω δλδ??
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vaggooss είπε Ναι ρε φίλε σου είπα να τα πληρώσεις??? Τι να καταλάβω δλδ?? Εγραψες αυτο: ""Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον χρεώνουν σχεδόν όλοι την μεταφορά σε όροφο"" Κι οταν λεω καταλαβε το, εννοω οτι 100 ευρω για να ανεβασουν απο την εισοδο εως τον πρωτο οροφο με ασανσερ, ειναι παρα πολλα τα 100 ευρω. Κανενα καταστημα δεν ζηταει τετοιο ποσο και επικοινωνησα με ολες τις μεγαλες αλυσιδες. Αυτο εννοουσα οταν εγραψα καταλαβε το Ειναι τρελο ποσον αυτο που ζητανε Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από makhs5
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Εγραψες αυτο: ""Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον χρεώνουν σχεδόν όλοι την μεταφορά σε όροφο"" Κι οταν λεω καταλαβε το, εννοω οτι 100 ευρω για να ανεβασουν απο την εισοδο εως τον πρωτο οροφο με ασανσερ, ειναι παρα πολλα τα 100 ευρω. Κανενα καταστημα δεν ζηταει τετοιο ποσο και επικοινωνησα με ολες τις μεγαλες αλυσιδες. Αυτο εννοουσα οταν εγραψα καταλαβε το Ειναι τρελο ποσον αυτο που ζητανε Χαίρω πολύ.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, vaggooss είπε Χαίρω πολύ. Δεν ζηταει κανεις 100 ευρω για να ανεβασει ενα ψυγειο στο πρωτο οροφο, μονο το public μπορουσε να το κανει αυτο
Maurikycli Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Ωστε έτσι Μάκη, σου ζήτησαν επιπλέον 100€ για να ανεβάσουν στο ψυγείο στον πρώτο όροφο;
vaggooss Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Δεν ζηταει κανεις 100 ευρω για να ανεβασει ενα ψυγειο στο πρωτο οροφο, μονο το public μπορουσε να το κανει αυτο Ελεύθερη αγορά έχουμε. Δεν σου αρέσει δεν αγοράζεις. Τόσο απλά.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, vaggooss είπε Ελεύθερη αγορά έχουμε. Δεν σου αρέσει δεν αγοράζεις. Τόσο απλά. Βρε συ, αλλα μου ειπαν στο καταστημα και αλλα μου λενε μετα που το αγορασα, δεν καταλαβαινεις τι γραφω; Το ξαναγραφω. Στο καταστημα μου ειπε ο προισταμενος των λευκων συσκευων οτι μονο οι ντουλαπες ψυγεια εχουν εξτρα χρεωση για να το ανεβασουν σε οροφο, και το ψυγειο αυτο που αγορασα δεν θα επιβαρυνθω τιποτε αλλο εκτος τα 10 ευρω που ηδη πληρωσα και θα μου το ανεβασουν στο πρωτο οροφο χωρις καμια προσθετη επιβαρυνση. Δηλαδη αλλα μου ειπαν πριν την αγορα (και μαλιστα ο προισταμενος) και αλλα μου λενε τωρα. Και στο τηλεφωνο μετα μαλιστα μου ειπαν οτι ακομη και μικρο ψυγειακι να ειναι παλι θελουν 100 ευρω επιπλεον με λιγα λογια αλλα λενε τη μια αλλα λενε την αλλη. Η ελευθερη αγορα ναι φυσικα ισχυει Οταν δεν σε κοροιδευουν. Κοινως αυτο λεγεται Απατη.
vaggooss Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, makhs5 είπε Βρε συ, αλλα μου ειπαν στο καταστημα και αλλα μου λενε μετα που το αγορασα, δεν καταλαβαινεις τι γραφω; Το ξαναγραφω. Στο καταστημα μου ειπε ο προισταμενος των λευκων συσκευων οτι μονο οι ντουλαπες ψυγεια εχουν εξτρα χρεωση για να το ανεβασουν σε οροφο, και το ψυγειο αυτο που αγορασα δεν θα επιβαρυνθω τιποτε αλλο εκτος τα 10 ευρω που ηδη πληρωσα και θα μου το ανεβασουν στο πρωτο οροφο χωρις καμια προσθετη επιβαρυνση. Δηλαδη αλλα μου ειπαν πριν την αγορα (και μαλιστα ο προισταμενος) και αλλα μου λενε τωρα. Και στο τηλεφωνο μετα μαλιστα μου ειπαν οτι ακομη και μικρο ψυγειακι να ειναι παλι θελουν 100 ευρω επιπλεον με λιγα λογια αλλα λενε τη μια αλλα λενε την αλλη. Η ελευθερη αγορα ναι φυσικα ισχυει Οταν δεν σε κοροιδευουν. Κοινως αυτο λεγεται Απατη. Τα κατάλαβα φίλε μου μην κουράζεσαι και γράφεις συνέχεια. Κάνε την καταγγελία σου και εφόσον δεν συμφωνείς αγοράζεις από αλλού. Κάνε και την αρνητική σου κριτική στο σάιτ και τέλος.
andreaspA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, makhs5 είπε Μολις βεβαια τους ερθει κανενα προστιμο καποιων χιλιαδων ευρω μονο τοτε θα συνελθουν, αλλα εν τ μεταξυ μου εχουν κανει τα νευρα σμπαραλια. Ονειρευεσαι. Απολυτως τιποτα δεν θα τους ερθει. Ειναι ο λογος σου εναντιον του λογου τους. Μονο για να μην σε δυσαρεστησουν ισως κανουν κατι. Δεν ειναι στο χερι τους ομως. Ειναι θεμα της μεταφορικης. Το πολυ πολυ να σου δωσουν καμια δωροεπιταγη. βρες εναν φιλο σου να το ανεβασετε. Ελαφρια ειναι τα ψυγεια. 3 λεπτα δουλεια ειναι.
Krusty Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στα καινούργια ψυγεία φαίνεται η μαύρη σχάρα-γρίλια όπως τα παλιά ή την έχουν καλυμμένη; Ποια ψυγεία έχουν την γρίλια από πίσω έστω και καλυμμένη; Τα ρωτάω γιατί στην κουζίνα μου θέλω να βάλω νέο ελεύθερο ψυγείο, εκεί που έχω εντοιχισμένο και δεν υπάρχει περιθώριο αριστερά ή δεξιά, οπότε αν το ελεύθερο ψυγείο που θα πάρω έχει την σχάρα από δεξιά ή αριστερά (έστω και κρυμμένη από πλαστικό) τότε την έβαψα, γιατί δεν θα αφήνω περιθώριο για αποβολή θερμότητας. Αυτή η σχάρα που μερικοί εδώ την λένε "αντίσταση" κρυμμένη μέσα σε πλαστικό ή μέταλλο, είναι στην πραγματικότητα ένας εναλλάκτης θερμότητας του ψυκτικού υγρού και πρέπει να αερίζεται. Αν το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε θερμός τότε ανοιγοκλείνουμε πολύ λιγότερες φορές το ψυγείο και κάνουμε οικονοιμία. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Krusty 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα