Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα με την ηχογραφηση λυνεται ευκολα, δεν φταινε τα μικροφωνα αλλα η ποιοτητα που καταγραφουν. Με ενα απλο ροοτ μπορει ευκολα να αλλαχτει. Και δεν χανεις την εγγυηση αμα εισαι μονο ροοτ.

Προσωπικα με το mido ειναι υπερευχαριστημενος, ειδικα αν ενεργοποιησεις το camera2 api στην κάμερα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι έχουν μπρικάρει το Xiaomi τους προσπαθώντας να εγκαταστήσουν άλλες ROM, παρακαλούνται να το δηλώσουν...

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα με την ηχογραφηση λυνεται ευκολα, δεν φταινε τα μικροφωνα αλλα η ποιοτητα που καταγραφουν. Με ενα απλο ροοτ μπορει ευκολα να αλλαχτει. Και δεν χανεις την εγγυηση αμα εισαι μονο ροοτ. Προσωπικα με το mido ειναι υπερευχαριστημενος, ειδικα αν ενεργοποιησεις το camera2 api στην κάμερα

είσαι σοβαρός ρε φίλε ο καθένας που παίρνει ένα κινητό θα πρέπει να κάνει root,δεν λεν λέω ότι είναι εξωγήινη διαδικασία αλλά ούτε το 5% του κόσμου όχι δεν ξέρει να το κάνει δεν ξέρει και τι είναι.

και αφού είναι ένα software trick γιατί δεν βγάζουν οι κερατάδες ένα Update να το λύσουν και να μην τρώνε κράξιμο......

εδω μέσα είσαι σε forum τεχνολογίας , το root φαίνεται εδω μέσα μια πραγματική λύση και εύκολη αλλά στον έξω κόσμο φαίνεται εξωγήινη και παράλογη, δεν είναι όλος ο κόσμος το Insomnia όμως.

• Like 6
Δημοσ.

η τελευταια miui chinese stable που χρησιμοποιουν οι custom miui και που εχει περασει πλεον σε miui 9.1 ειναι τουλαχιστον ιδιο γρηγορη με καθαρο android για να μην πω αλλα που θα ανοιξουν κουβεντες!

Οσοι ειστε των rom βαλτε την τελευταια miuipro 7.11.2 και θα με θυμηθειτε!

Δημοσ.

Redmi note 4 snap με 800 μπάντα το έλαβα αυτόματα από την πρώτη ημέρα επίσημης κυκλοφορίας. Έχει 8%-10% καλύτερη διαχείριση της ραμ. Έχουν κοπεί περιττά animation και η όλη εμπειρία δείχνει πιο ανάλαφρη. Άλλες λειτουργίες δε χρησιμοποίησα ούτε παρατήρησα κάτι στην κατανάλωση της μπαταρίας. Σίγουρα πάντως αποτελεί ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης του ήδη καλού λογισμικού

Δημοσ.

άντε μπας και φτιάξουν τα notification που δεν δουλεύουν.. live icons κλπ

τώρα τελευταία ασχολούνται με τα notification στις dev...

Δημοσ.

Πρώτη φορά xiaomi και προερχόμενος από στοκ αντροιντ κ μπορώ να πω ότι το miui μου αρέσει πιο πολύ...η 9 άρα που έλαβα χθες ταχύτατη και με πολλά καλλουδια που μου έλυσαν τα χέρια...αν το στήσεις όπως πρέπει το τηλέφωνο είναι πολύ καλό...μόνο μελανό σημείο η νυχτερινή λήψη βίντεο...

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη για το off topic παιδιά. Έχει κανένας σας το redmi note 3 και δεν μπορεί να διακόψει την συνομιλία του από το κουμπί των hands free; μόνο να απαντήσω την κλήση μπορώ.

Δημοσ.

Η καλυτερη αναβαθμιση που θα μπορουσε να κανει η Xiaomi στα κινητα της, ειναι να βαλει stock android. To να παιρνω android και να μου αντιγραφουν την χειριστη χρηστικοτητα του iOS με ξεπερνά λιγακι. Καλα χρυσά αλλα στο SW τα χαλάμε.

Δημοσ.

Το mtk δεν θα πάρει nougat

Αν δεν γνωριζεις κατι σιγουρα, μην πετας στον αερα οτι βγαινει σαν πεπιεσμενος αερας απο την εξατμιση σου σε παρακαλω... υπαρχει beta testing εκδοση και για τα δυο, απο που συμπερανες εσυ πως δεν θα βγει για την Mediatek εκδοση ?

http://en.miui.com/download-309.html#455

Δημοσ.

Πάντως το ui μοιάζει πάρα πολύ με το ios σε ορισμένα σημεία οπότε απλά αποτελεί αντιγραφή μιας πετυχημένες συνταγής..

Δημοσ.

Εσυ spilios_g μην πετάς στον αέρα ότι σου έρθει. Είμαι γνώστης σε αυτό το θέμα, και με αυτό που μου στέλνεις βλέπεις πουθενά nougat? Πρωτον δεν εχεις το note 3 mtk, δευτερον ψαξε λιγο στο internet κ στο youtube να δεις εαν πηρε καποιος την beta του nougat. Δεν θα βρεις ουτε εναν μιας και η mediatek δεν δινδι τα sources. Το note 3 snapdragon αναβαθμιστηκε τελη του 16 και μου περιμενεις να αναβαθμιστει τωρα το mtk ενα χρονο μετά.

Δημοσ.

Εσυ spilios_g μην πετάς στον αέρα ότι σου έρθει. Είμαι γνώστης σε αυτό το θέμα, και με αυτό που μου στέλνεις βλέπεις πουθενά nougat? Πρωτον δεν εχεις το note 3 mtk, δευτερον ψαξε λιγο στο internet κ στο youtube να δεις εαν πηρε καποιος την beta του nougat. Δεν θα βρεις ουτε εναν μιας και η mediatek δεν δινδι τα sources. Το note 3 snapdragon αναβαθμιστηκε τελη του 16 και μου περιμενεις να αναβαθμιστει τωρα το mtk ενα χρονο μετά.

Ναι οκ γνωστη, aπαντησες με 3 λεξεις κατω απο μυνημα που ελεγε για το Note 4 snapdragon, οτι πηρε αναβαθμιση. 

Και λες, το mtκ δεν θα παρει. Συγνωμη αλλα στην ελληνικη αυτο σημαινει πως αναφεροσουν στο Note 4. ΑΝ θες να αναφερθεις στο Note 3 , στο μηνυμα σου καλο ειναι να βαζεις εναν προσδιορισμο, δυσκολα σου βαζω στην χρηση ελληνικης γλωσσας ε ?

Και για να σε πονεσω ακομα περισσοτερο "γνωστη" του καφενειου, θα βγει MIUI 9 ΚΑΙ για το china mtk Note 3 καθως και εκει υπαρχει beta version, πραγμα που σημαινει πως ισως κανουν και την μεταφορά του στην global αγγλικη εκδοση (ειδες να μην δινει τα sources η κακια ΜΤΚ). Παντως για την china mtk version θα βγει σιγουρα. 

Και μιλαμε για το MIUI 9, ξερεις αυτο  που στηριζεται στην Nougat version του Android. Αρα οπου βλεπεις Beta version για MIUI 9 σημαινει πως ειναι στα πλανα της εταιρειας να βγαλει και την stable version.

Ξεστραβωσου και δες και την MTK china MIUI9 beta rom για το NOTE 3:

http://en.miui.com/download-301.html#440

Ξερεις, αυτην που την κατεβαζεις , την εγκαθιστας και εχεις MIUI 9 beta στο κινητο σου. Αλλα αμα δεν το βρηκες εσυ στο youtube, μαλλον δικιο θα εχεις :), δεν θα υπαρχει !!!!

Και καλο μεσημερι γνωστη !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...