Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω το redmi note 4 αγορασμένο πριν 9 μήνες από ΙΝΦΟΚΟΥΕΣΤ και έχει ακόμη android 6 , είναι φυσιολογικό? 

δεν έπρεπε να έχει αναβαθμιστεί σε nougat? Μιλάμε για το 10πυρηνο με 3GB ram (miui 8.5.3). Ti περιμένουν να μας στείλουν ειδοποίηση το nougat? Μπορούμε να την κατεβάσουμε εμείς? (officialy)

Δημοσ.

Το περασα χτες στο note 4x και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο γρηγορο με το stock android αλλα ειναι σιγουρα πολυ πιο γρηγορο απο το Miui 8!

Δημοσ.

εχω το redmi note 4 αγορασμένο πριν 9 μήνες από ΙΝΦΟΚΟΥΕΣΤ και έχει ακόμη android 6 , είναι φυσιολογικό? 

δεν έπρεπε να έχει αναβαθμιστεί σε nougat? Μιλάμε για το 10πυρηνο με 3GB ram (miui 8.5.3). Ti περιμένουν να μας στείλουν ειδοποίηση το nougat? Μπορούμε να την κατεβάσουμε εμείς? (officialy)

Γενικά στο global είμαι στο 8.5.4 να ξέρεις (mi5s)

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε νεα αναβαθμιση στην Developer (που εχει MIUI 9). Μια απο τις νεες προσθηκες ειναι να κρυβονται οι ειδοποιησεις στις εφαρμογες που εχεις προσθεσει στο App Lock. Το αν θα υπάρχει στην stable δεν το ξέρω βεβαια.

Δημοσ.

To θέμα είναι να φτιάξουν επιτέλους την καταγραφή ήχου  :mad: - πολλά Xiaomi έχουν την χειρότερη ηχογράφηση ever και ακούγεται λες και έβαλες τίγκα το Noise Cancellation.

Και μην μου πείτε ότι είναι στο θέμα "ότι πληρώνεις παίρνεις" γιατί δεν μιλάμε για την ποιότητα μικροφώνων που φοράνε αλλά στο θέμα software.

ρε φίλε αν ασχολείσαι με τα πράγματα ψάχνεσαι πριν το πάρεις το κινητό,άλλωστε για αγορές μέσω Internet έχεις την δυνατότητα στην βδομάδα μέσα να το επιστρέψεις πίσω αν δεν σε καλύπτει (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών καταστημάτων τύπου πλαίσιο/e-shop κλπ).

προσωπικά δεν θα πήγαινα σε xiaomi για τις πολύ μέτριες κάμερες τους, τα μικρόφωνα τους και τα τραγικά bend tests τους.

εντάξει φτηνά και αποδοτικά για ότι πληρώνεις αλλά η huawei μπορεί να σου λέει στα 150 βάλε ένα 20άρικο παραπάνω αλλά παίρνεις κάτι παραπάνω σε ποιότητα.

Δημοσ.

Έχω το note 4x.ειχα και εγώ πρόβλημα στην ηχογράφηση .το έλυσα με την χρησιμοποίηση του opencamera για να τραβάω βίντεο που έχει ρύθμιση της ευαισθησίας του μικροφώνου.κατα τα υπόλοιπα το τηλέφωνο είναι πολύ καλό για τα λεφτά που δινεις

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχω προβλήματα ήχου με τα notifications που αντί να απενεργοποιούνται πληρως παραμένουν ενεργοποιημένα ΚΑΙ κρυμμένα από το μενού;

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχω προβλήματα ήχου με τα notifications που αντί να απενεργοποιούνται πληρως παραμένουν ενεργοποιημένα ΚΑΙ κρυμμένα από το μενού;

ποια νοτιφικεισον. αν μπεις στο μενου καθε απλικεσιον εχει επιλογη να τα απενεργοποιησεις , να διαλεξεις χρωματα για το λεντ και πολλα αλλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...