papars Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κοντεύει δεκαετία το πληκτρολόγιο της DELL που έχω (GM952) Είναι ΒΤ, φτιαγμένο από τη Logitech. Εδώ και λίγο καιρό κάνει το εξής παράξενο. Μόλις ανοίξω το PC δεν λειτουργεί σωστά - κάνει σαν να είναι εκτός εμβέλειας. Τα πλήκτρα δεν έχουν αποτέλεσμα, κολλάει και στέλνει το ίδιο γράμμα 500 φορές, κάνει συνέχεια reconnect. Στέλνει ένα πλήκτρο στα 10 που πατάω κλπ. Η συμπεριφορά είναι σαν να είναι άδειες η μπαταρίες ή είμαι πολύ μακριά από το δέκτη. Μόλις περάσουν μερικά λεπτά "τρέλας" - πατώντας πλήκτρα το ένα μετά το άλλο αρχίζει και λειτουργεί κανονικά. Και δουλεύει τέλεια όλη μέρα, μέχρι να κλείσω το PC το βράδυ. Φυσικά έβαλα νέες μπαταρίες, δοκίμασα άλλη θύρα USB, έβγαλα drivers κλπ. Χωρίς να είμαι σίγουρος αυτό ξεκίνησε όταν έγινε η αναβάθμιση των 10 πριν λίγες βδομάδες. Μπορεί όμως να μην έχει σχέση. Θα δοκιμάσω να βάλω άλλο BT δέκτη, αλλά θυμάμαι ότι δεν δούλευε κατά το boot με άλλους δέκτες παρά μόνο με τον δικό του (και που το PC δεν τον βλέπει σαν BT) Να το αλλάξω, αλλά με τι; Δεν βρίσκω άλλο ασύρματο με ωραία πλήκτρα κανονικού μεγέθους, num pad, ροδάκι για το volume (και ελληνικά). Ειδικά το rotary volume μου είναι μια αγαπημένη συνήθεια που δεν θέλω να χάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα